Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار گناوه ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان گناوه اظهار داشت: در شرایط کنونی روند عادی پیگیری‌های اداری برای رسیدگی به مسائل اقتصادی، تولید و اشتغال جوابگو نیست بلکه این مسائل باید به عنوان موارد اضطراری پیگیری شوند.

غلامرضا مهرجو افزود: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال رونق تولید نامگذاری شده، دستگاه‌های مختلف بخصوص ادارات و دستگاه های مرتبط با این حوزه برای رسیدن به اهداف مورد نظر و محقق شدن این امر باید در اجرای طرح های اشتغال و تولید  در شهرستان تسهیل گری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: وظیفه اصلی دستگاه‌های اجرایی زمینه سازی و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاران است لذا بیشترین تلاش ها در کارگروه‌های اشتغال و سرمایه‌گذاری، رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی شهرستان بر نقش تسهیلگری دستگاه‌ها باشد.

وی  گفت: در اجرای طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی رعایت مسائل و حفظ محیط زیست در همه ابعاد، حفظ منابع بین نسلی  و حفظ منابع آب  با دقت کافی و لازم صورت گیرد و به عنوان اولویت در دستورکار باشد.

فرماندار گناوه بیان کرد: سرمایه‌گذری‌ها و طرح‌های اشتغال‌زایی در شهرستان گناوه باید با توجه به ظرفیت ها، توانایی‌ها و مزیت‌های شهرستان در نظر گرفته شوند و طرح هایی که قابلیت اجرایی در شهرستان ندارند پذیرفته نشوند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان موقعیت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری حوزه کاری خود را شناسایی کنند تا ضمن معرفی این موقعیت‌ها و ظرفیت‌ها به متقاضیان محصولاتی با کیفیت و قیمت مناسب تولید شود که  ضمن داشتن بازار مصرفی داخلی وبخصوص صادارات ،نیاز فوری بازار باشد تا تولید کننده ها در کمترین زمان به اهداف  خود دست یافته و برای ادامه کار انگیزه لازم را داشته باشند.

مهرجو با تاکید بر اینکه در جهان کنونی داشتن اقتصاد پایدار بر مبنای نیاز جامعه بشری از علل اصلی موفقیت است یادآور شد: هدایت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به سمت سرمایه گذاری در راستای ظرفیت‌های شهرستان باید در دستور کار باشد و افرادی که داری ایده و طرحی در زمینه سرمایه‌گذاری و اشتغال هستند به صورت اصولی ودرست توسط دستگاه‌های مرتبط مشاوره و راهنمایی شوند.

فرماندار گناوه با تاکید بر ضرورت جذب سرمایه گذاری در چارچوب قوانین و مقررات در شهرستان اضافه کرد: شهرستان گناوه با دارا بودن ظرفیت‌های فراوان در حوزه‌های مختلف نیازمند سرمایه‌گذاری در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی اشتغال و سایر زمینه‌ها است و از سرمایه گذاران دراین شهرستان استقبال می‌شود.

کد خبر 4749470

منبع: مهر

کلیدواژه: گناوه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شهرکرد شیراز بیرجند استانداری سمنان مرز شلمچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد