Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:48:17 GMT

خونریزی مهمترین علامت آغاز بیماری لثه است

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۴۳۷۸

خونریزی مهمترین علامت آغاز بیماری لثه است

دکتر حسن سمیاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اشاره به اینکه خونریزی لثه در مراحل اولیه بیماری بر اثر التهاب لثه رخ می‌دهد، اظهار داشت: مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و خوردن غذاهای سفت از جمله کارهایی است که در لثه متلهب، خونریزی را به دنبال خواهد داشت.

این جراح و متخصص لثه و ایمپلنت به مردم توصیه کرد که خونریزی لثه را جدی بگیرند و با مشاهده آن حتما به دندانپزشک مراجعه کنند تا اقدامات درمانی برای رفع این معضل انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین عامل ایجاد بیماری لثه‌ای را تشکیل جرم دندان اعلام کرد و گفت: ایجاد پلاک‌های میکروبی، سبب تشکیل جرم بر روی دندان و زیر لثه خواهد شد و این کار موجب التهاب لثه می‌شود و در نهایت به خونریزی آن می‌انجامد.

سمیاری با اشاره به اینکه با جرم‌گیری به‌موقع دندان‌ها می‌توان جلوی پیشرفت بیماری لثه را گرفت، اظهار داشت: هرچند خونریزی لثه مهمترین علامت شروع بیماری است اما با اقدام ساده جرم‌گیری، می‌توان جلوی آن را گرفت.

چه کسانی بیشتر در معرض خونریزی لثه هستند؟

وی با طرح این سوال که چه کسانی بیشتر در معرض خونریزی لثه هستند؟ گفت: افراد دارای پیوند عضو مانند کلیه، بیماران خاص همچون صرع، مادران باردار و افراد در سنین بلوغ، بیشتر در معرض خونریزی لثه هستند.

سمیاری ادامه داد: افراد مبتلا به صرع داروهایی مصرف می‌کنند که این کار سبب التهاب و خونریزی در لثه شده و همچنین مصرف این داروها افزایش حجم لثه را به دنبال دارد.

این جراح و متخصص لثه و ایمپلنت بیان داشت: کسانی که پیوند عضو از جمله کلیه انجام داده‌اند هم داروهایی مصرف می‌کنند که سبب خونریزی لثه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه زنان باردار باید بهتر و بیشتر بهداشت دهان و دندان را رعایت کنند، گفت: سطح ترشح هورمون پروژسترون در دوران بارداری افزایش می‌یابد که این کار می‌تواند لثه را ملتهب کند و سبب خونریزی آن شود.

سمیاری به زنان توصیه کرد که قبل از بارداری به دندانپزشک مراجعه کنند تا ضمن چک کردن دندان‌ها از بروز مشکلات دندانی و لثه‌ای در دوران بارداری جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه کمبود ویتامین C هم سبب بروز خونریزی لثه می‌شود، گفت: هرچند کمبود این ویتامین می‌تواند سبب خون ریزی لثه شود اما مهمترین عامل التهاب و خونریزی لثه، ایجاد پلاک‌های میکروبی دهان است.

سلامت دهان و دندان را جدی بگیریم

سمیاری بر لزوم رعایت بهداشت دهان و دندان تاکید کرد و گفت: نحوه صحیح مسواک زدن، استفاده درست از نخ دندان، بهره‌گیری از دهان شویه‌ها از جمله اقداماتی است که با آن‌ها می‌توان سلامت دهان و دندان را فراهم کرد.

وی گفت: بهداشت دهان و دندان مهمترین عامل در کنترل همه بیماری‌های این حوزه است و اگر این کار مهم صورت نگیرد، فرد در معرض خطر جدی ابتلا به بیماری‌های دهان و دندان از جمله لثه قرار می‌گیرد.

سمیاری بر لزوم جرم‌گیری به‌موقع تاکید و به مردم توصیه کرد که برای این کار هر شش ماه به دندانپزشک مراجعه کنند تا در صورت نیاز اقدام به جرم‌گیری دندان آنان شود.

وی به مردم توصیه کرد که مسواک زدن و استفاده صحیح از نخ دندان را جدی بگیرند و گفت: مردم حتما مسواک زدن سه وعده در روز را انجام دهند تا دچار برخی بیماری‌ها نشوند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارداری بیماری لثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.    دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.   وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت