Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحبخش مدیر شبکه بهداشت ودرمان رابر گفت: آب رابر هر هفته از لحاظ میکروبی آزمایش می شود، با توجه به این آزمایشات تاکنون هیچگونه آلودگی میکروبی و شیمیایی در شبکه آبرسانی مشاهده نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  “راه آرمان” محمد رضا فرحبخش مدیر شبکه بهداشت ودرمان در گفت وگو با خبرنگار ما در رابطه با بوی بد آب رابر گفت: هر هفته آب رابر از نظر میکروبی آزمایش می شود با توجه به این آزمایشات تاکنون هیچگونه آلودگی میکروبی و شیمیایی در شبکه آبرسانی شهر رابر مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حجم آب در فصل پاییز کم می شود با توجه به بارندگی کم، طعم و بو آب در اثر ورود برخی از مواد آلی تغییر می کند این اطمینان را می دانم، هیچ گونه بار میکروبی در آب رابر وجود ندارد.

مدیرشبکه بهداشت ودرمان رابرگفت: به کسانی که از آب معدنی در شهرستان استفاده می‌کنند متذکر می‌شوم ظروف پلاستیکی آب معدنی در معرض آفتاب  قرار می گیرد به خاطر مواد شیمیایی که تولید می‌کنند ضرر آن بیشتر آب رابر است.

وی افزود: آب رابر بهترین آبی است که می توان استفاده کرد، این آب هر هفته از لحاظ میکروبی آزمایش می شود این اطمینان  کامل را به مردم می دهم که با  خیال راحت از آب رابر را استفاده کنند.

وی همچنین درمورد حضور پزشکان متخصص در بیمارستان گفت: هر روز پزشک متخصص اطفال و داخلی، دو روز در هفته متخصص زنان و متخصص رادیولوژی پنج  شنبه و جمعه ها دو هفته در میان در بیمارستان رابر حضور دارند.

دکتر فرحبخش از حضور متخصص رادیولوژی در دو روز هفته ازآبان ماه سال جاری خبر داد و گفت: در سطح شهر تقریباً مشکل سونوگرافی مردم حل شده است و از آبان ماه به بعد متخصص رادیولوژی دو روز در هفته  در بیمارستان حضور خواهد داشت.

انتهای پیام /

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، در آتاکاما که به عنوان خشک‌ترین بیابان سوزان جهان شناخته می‌شود، خورشید بی امان می‌تابد و وجود حیات غیرقابل تصور به نظر می‌رسد.

محققان یک گروه انعطاف پذیر از باکتری‌ها را در «دره یونگی» «Yungay Valley» بسیار خشک یافتند. این کلونی میکروبی کاملا از جهان سطحی جدا شده است. از نظر دانش پژوهان، این عمیق‌ترین بررسی میکروبی و کشف حیات میکروبی در خاک‌های آتاکاما تا به امروز است.

اشکال پیچیده‌تر حیات، برای زنده ماندن در شرایط بسیار خشک صحرای آتاکاما تلاش می‌کنند. با وجود محیط خشن، زندگی میکروبی، در خاک شور و غنی از سولفات صحرا رشد می‌کند. این شرایط، محیط منحصر به فردی را برای زندگی برخی از انواع میکروارگانیسم‌ها فراهم آورده است.

میکروب‌ها قبلا در این منطقه بیابانی تا عمق ۲.۶ فوت (۸۰ سانتیمتر) ثبت شده بودند. محققان می‌گویند تصور می‌شود ۸۰ سانتیمتر اولیه خاک، پناهگاه احتمالی در برابر نور شدید UV خورشید باشد، جایی که ممکن است مقداری آب پیدا شود.

با این حال، دانشمندان این مسئله را مطرح کرده اند که آیا میکروب‌ها می‌توانند در لایه‌های عمیق‌تر خاک زنده بمانند یا خیر. برای بررسی این سوال، «دیرک واگنر» «Dirk Wagner» و همکارانش نمونه‌های خاک عمیق زیرسطحی را از بخش دره یونگی صحرا جمع آوری کردند. آنها برای کشف این زیست کره پنهان، از یک شیوه استخراج جدید استفاده کردند تا مطمئن شوند DNA به دست آمده از موجودات زنده است.

دانش پژوهان کشف کردند که حیات میکروبی از عمق ۶.۶ فوت (۲۰۱ سانتیمتر) تا دستکم عمق ۱۳ فوت (۳۹۶ سانتیمتر) زیر سطح بیابان گسترش می‌یابد.

انواع میکروب‌های کشف شده 

میکروب‌های شاخه سفت پوستان (فیرمیکوت ها) در ۸۰ سانتی متر بالایی رسوبات دریاچه خشک (پلایا) شایع بودند. پایین‌تر ۲۰۰ سانتیمتر، جمعیت میکروبی مشخصی مشاهده شد که تحت سلطه اکتینوباکتری‌ها بود.

این گروه، باکتری‌هایی را از شاخه سفت پوستان یافتند که در برابر نمک زیاد مقاوم هستند و در محیط با اکسیژن کمتر رشد می‌کنند. اکتینوباکتری‌ها در شرایط سخت مختلفی از جمله قطب شمال و سایر زیستگاه‌های شور زندگی می‌کنند.

چگونگی زنده ماندن میکروب‌ها در این اعماق زنده

در طول تجزیه و تحلیل ژنتیکی جوامع میکروبی، برخی از باکتری‌ها شباهت‌های ژنتیکی را به دو گونه خاص نشان دادند: «ژئودرماتوفیلوس پولوریس» «Geodermatophilus pulveris» و «مود استوباکتر کاسرسی» «Modestobacter caceresi» که هر دو نوع باکتری به شاخه اکتیونوباکتر تعلق دارند.

دانش پژوهان می‌گویند این جامعه از باکتری‌ها [اکتینوباکتری‌ها]ممکن است ۱۹ هزار سال پیش، قبل از دفن شدن توسط رسوبات پلایا، در این خاک ساکن شدند و این فرضیه را مطرح کرده اند که این جامعه می‌تواند برای یک مسافت نامحدود به سمت پایین حرکت کرده باشد که نشان دهنده یک زیست کره عمیق قبلا ناشناخته در زیر اَبَرخشک‌ترین بیابان جهان است.

محققان در پاسخ به این سوال که چگونه این کلونی میکروبی می‌تواند در چنین اعماق زیادی رشد کند، می‌گویند این کار را با به دست آوردن آب از سنگ گچ معدنی انجام داده اند.

پیامد‌های این کشف بسیار فراتر از زمین است. صحرای آتاکاما با زمین‌های بایر و بی جان خود شبیه یک منظره از مریخ است. یک احتمال وسوسه انگیز در زیر خاک مریخ وجود دارد: رسوبات گچ، مشابه آنچه در آتاکاما کشف شد، که می‌تواند آب را برای حیات میکروبی فراهم کند.

نتایج این مطالعه در مجله PNAS Nexus منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است