Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:10:37 GMT

رینوتکس یک رویداد مقطعی نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۵۱۷۸

رینوتکس یک رویداد مقطعی نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت:نمایشگاه نوآوری ربع رشیدی (رینوتکس) یک رویداد مقطعی نیست؛ بلکه ما در روند برگزاری این نمایشگاه توانسته‌ایم یک بانک اطلاعاتی از فناوران و مبتکران تهیه کنیم تا هر زمان که بخش صنعت اعلام نیاز کرد بتوانیم بخش‌های مرتبط صنعت و فناوری را به یکدیگر متصل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری آذربایجان شرقی، علی جهانگیری در نشستی با نمایندگان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، با اشاره به اینکه نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) در شش سال گذشته به صورت مستمر برگزار شده است، افزود: در این مدت توانسته‌ایم انسجام خوبی بین عرضه‌کنندگان فناوری ایجاد کند و می‌توانیم ادعا کنیم که مشکلی در بخش عرضه نداریم.

وی ادامه داد: هفتمین دوره این نمایشگاه نیز در قالب 18 زون تخصصی برگزار می‌شود و مسئولیت هر زون بر عهده یکی از مدیران دستگاه های اجرایی یا روسای دانشگاه‌هاست و در واقع کل استان در برگزاری این نمایشگاه مشارکت دارد.

رئیس ستاد اجرایی هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) ادامه داد: چالش اصلی در حوزه فناوری، طرف تقاضاست که نتوانسته نیازهای خود را به طور شفاف و مدون مطرح کند و این خلاء به شدت احساس می‌شود.

وی اضافه کرد: بخش صنعت و تولید که مهم‌ترین مشتری فناوری هستند هنوز نتوانسته‌اند نیازهای خود را به شکل مطالعه شده و مدون بیان کنند؛ ما در این بخش، توان مسأله‌یابی نداریم و این فرهنگ هنوز ایجاد نشده است، هرچند ما در رینوتکس کارهایی را در این زمینه شروع کرده‌ایم، اما تحقق این امر نیازمند راه‌اندازی یک نهضت ملی است.

جهانگیری در ادامه از ایجاد زون ویژه معرفی نیازمندی‌های فناورنه و ساخت داخل در هفتمین دوره رینوتکس خبر داد و گفت: با تلاش‌های استاندار و هماهنگی‌های لازم با وزیر صمت، زمینه حضور و مشارکت فعال نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه این وزارتخانه همچون ایدرو و ایمیدرو در این بخش از نمایشگاه فراهم و مقرر شده است واحدهای صنفی و شرکت‌های بزرگ صنعتی، چالش‌ها و نیازمندی‌های خود را به صاحبان ایده، نوآوران و فناوران حاضر در نمایشگاه معرفی کنند.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، تجاری‌سازی فناوری را از دیگر چالش‌های این حوزه برشمرد و گفت: بسیاری از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان توان مالی کافی برای تجاری‌سازی یا تولید انبوه فناوری‌های خود را ندارند که بخش صنعت در این زمینه نیز می‌تواند موثر باشد.

وی افزود: تجاری‌سازی فناوری و بازاریابی و فروش آن یک کار تخصصی است که با آموزش و تأمین مالی میسر است که صنعتگران و تولیدکنندگان تجربیات ارزشمندی در این زمینه دارند و انتظار است که در کنار صاحبان فناوری قرار بگیرند.

جهانگیری از سازمان‌های سرمایه‌گذار مانند ایدرو و ایمیدرو خواست تا با شناسایی فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند که می‌توانند بخش مهمی از نیازهای صنعتی را تأمین کنند، در بحث تجاری‌سازی و فروش فناوری‌ها بیش از پیش نقش‌آفرینی کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تمرکززدایی در حوزه علم و فناوری تأکید کرد و گفت: امروز توانمندی‌هایی که در استان‌ها و شهرستان‌ها هست چیزی کمتر از مرکز کشور ندارد؛ با این حال هنوز هم تفکر مرکزگرایی در برخی از سازمان‌های ملی هست که انتظار داریم این تفکر اصلاح شود.

وی افزود: رینوتکس کار با ارزشی است که استان آذربایجان شرقی آن را شروع کرده و در این مدت توانسته سایر استان‌ها را هم در آن مشارکت دهد؛ اما حضور سازمان‌های تاثیرگذاری مثل ایدرو می‌تواند پای تجربیات ارزشمند بخش صنعت را هم به این نمایشگاه باز کند.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور