Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مسعود صدری‌نسب درباره مهمترین برنامه‌های تحقیقاتی مرکز مطالعات و همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: مرکز مطالعات برنامه‌های متعددی را با محققان و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور دارد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه‌ها، برنامه «جندی شاپور» به عنوان برنامه‌ای مشترک بین ما و فرانسه است که به‌واسطه آن سالانه ۲۰ پروژه مشترک بین محققان ایرانی و فرانسوی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدری‌نسب با اشاره به برنامه‌های دیگر این مرکز از جمله برنامه تحقیقاتی با ایتالیا بیان کرد: در برنامه «ایکارد» محققان ایرانی خارج از کشور می‌توانند طرح پژوهشی مشترکی را با یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های داخلی داشته باشند، همچنین این ظرفیت وجود دارد که طبق درخواست دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، از محققان دنیا که دستاورد جدیدی دارند، دعوت کنیم تا با حضور در دانشگاه یا پژوهشگاه‌ها طی برگزاری کارگاه، تجربیات خود را از آن نوآوری و دستاورد شرح دهند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم با بیان اینکه تقریبا در طول سال ۵۰ پروژه بین المللی بین ما و کشور‌های خارجی انجام می‌شود، عنوان کرد: مرکز مطالعات اولویت‌های پژوهشی مورد نیاز تمام وزارتخانه‌ها را دریافت می‌کند و به عنوان اولویت پژوهشی خود در سایت قرار می‌دهد تا مشکلات پژوهشی کشور را از این منظر حل کند.

صدری‌نسب در پاسخ به این سؤال که تحریم‌ها چقدر روی فعالیت این مرکز تأثیر گذاشته، گفت: تحریم روی فعالیت‌های مرکز و همچنین کاهش تمایل همکاری محققان و دانشمندان خارجی با ایران تأثیری نداشته است.

به گفته وی، طی سال‌های اخیر تحقیقات بی‌شماری با کشور‌های اروپایی انجام گرفته و تحریم‌ها حتی مانع همکاری محققان آمریکایی با ایرانیان نشده است.

وی خاطرنشان کرد: برای حمایت از پژوهشگران داخلی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشاورزی و سازمان‌های مختلف جلسات مشترکی را ترتیب دادیم. برگزاری این جلسات موجب شد تا بتوانیم نیاز‌های آنها را براساس اولویت دسته‌بندی کنیم.

صدری‌نسب ادامه داد: ارائه دسته‌بندی‌های موجود برای محققین، این امکان را ایجاد می‌کند تا پژوهشگران پروپوزال‌های خود را متناسب با مشکلات جامعه تدوین کنند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم خاطرنشان کرد: محققین می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم از برنامه‌های متنوع این سازمان بهر‌مند شوند.

منبع: دانشجو

انتهای پیام/

168 / 31 تحریم علمی پروژه علمی بین المللی رئیس مرکز مطالعات مرکز مطالعات وزارت علوم صدری نسب وزارت علوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحریم علمی پروژه علمی بین المللی رئیس مرکز مطالعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۹۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 6096969

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد