Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرحمایت میرزاده (عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره "طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزشی همگانی کشور" گفت: نه درس زبان انگلیسی و نه معلمان این درس از مدارس حذف نخواهند شد، در ضمن موضوع مطرح شده، صرفا یک طرح است. نمایندگان مجلس هر روز صدها طرح این چنینی به مجلس ارائه می‌دهند و اینها به معنی این نیست که مجلس نظرش درباره آنها مثبت است و طرح تصویب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد:‌ اکثریت اعضای کمیسیون آموزش و فضای حاکم بر این شرایط مخالف با اجرای چنین طرحی هستند، از طرفی این طرح با عنوانش مغایر است. کسانی که این طرح را عنوان کردند هدف اصلی شان این بوده که بالاخره اجازه بدهیم زبان‌های دیگر نیز در محافل علمی ما آموزش داده شود.

میرزاده در ادامه عنوان کرد: محافل دانشجویی و دانش آموزی در برخی از استان‌ها که با کشورهایی اطراف همسایه هستند، شاید نیاز باشد زبان بومی خود و آن کشور همسایه را بیاموزند، از طرف دیگر هدف برخی از افراد اجرای اصل ماده 15 قانون اساسی است. زبان برخی استان‌های ما با کشورهای همسایه یکسان است؛ با این وضعیتچرا نباید اجازه دهیم این زبان‌ها در کنار زبان‌های دیگر هم تدریس شود؟ یا فضایی برای آموزش آنها فراهم شود؟

وی اضافه کرد: بنابراین کل هدف کسانی که رفع انحصار از زبان انگلیسی را مطرح می کنند، این است که منحصرا زبان انگلیسی در مدارس تدریس نشود و زبان‌های دیگر هم در مدارس و دانشگاه‌های ما آموزش داده شوند. بنابراین زبان انگلیسی در مدارس ما هست و خواهد بود. همچنین معلمان زبان انگلیسی نیز حتما در مدارس به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: زبان انگلیسی به عنوان یک زبان علمی مشترک در اکثر کشورهای دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در کنارش زبان‌های دیگری هم هستند که منابع ارزشمند علمی در رابطه با آنها وجود دارد که تا به حال نسبت به آنها غافل بوده‌ایم. بعضا پیش آمده که برخی از جوانان ما برای ادامه تحصیل به کشورهای همسایه می‌روند که زبان انگلیسی به کارشان نمی‌آید و مجبورند یک سال در آن کشور بمانند تا زبان آنها را بیاموزند و بعد اجازه حضور در دانشگاه‌های آن کشور را داشته باشند. حال چه اشکالی دارد که زمینه آموزش زبان‌های مختلف فراهم شود؟بنابراین هدف از رفع انحصار این است.

میرزاده گفت: با توجه به فضایی که من می‌بینم آن محتوایی که مربوط به حذف زبان انگلیسی است، قطعا تصویب نخواهد شد، اما ممکن است محتوایی که درباره آموزش زبان‌های قومی و محلی مشترک با زبان کشورهای همسایه است، در دستور کار باشد، اما باید فعلا منتظر بمانیم. من با آموزش زبان انگلیسی در مدارس صدرصد موافقم. آموزش زبان انگلیسی و معلمان آن در مدارس باید به کار خود ادامه دهند، زیرا اکثر منابع علمی دنیا به این زبان هستند. بنابراین این طرح بحث رفع انحصار از زبان انگلیسی است نه حذف خود زبان انگلیسی.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: درباره اینکه می‌توان روش تدریس زبان انگلیسی را بهتر کرد، شکی نیست. بخاطر اینکه دانش آموزان چندین سال در مدرسه زبان می‌خوانند و در زمان خروج از مدرسه  و دانشگاه از زبان انگلیسی چیزی عایدشان نمی‌شود. خیلی از کسانی که زبان انگلیسی می‌دانند کسانی هستند که در کلاس‌های غیررسمی آموزش دیده‌اند.بنابراین آموزش زبان انگلیسی آنطور که باید و شاید آموزش داده نشده و ما در این زمینه به شدت ضعف داریم که باید بازنگری اساسی روی آن انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مدرسه گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام

 غلامعلی حیدری در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: برگزاری امتحانات نهایی یک فرصت برای چیدن میوه و ثمره یک‌سال تلاش دانش‌آموزان و خانواده آنهاست و باید اهتمام لازم برای بهتر برگزار کردن آزمون بدون دغدغه در یک شرایط خوب با برنامه‌ریزی مناسب فراهم شود.

بیشتر بخوانید

پیش‌بینی جذب هزار و ۴۳۰ دانشجو در دانشگاه شهرکرد

وی با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم و برنامه‌ریزی مناسب برای بزرگداشت این هفته گفت: رشد و توسعه اجتماعی در سایه تلاش معلمان امکانپذیر شده است و باید در این هفته از زحمات معلمان به عنوان قشر تاثیرگذار تجلیل کرد.

حیدری افزود: هفته بزرگداشت مقام معلم فرصت مناسبی برای تجلیل از این قشراثرگذار است که با برنامه‌ریزی دقیق و خوب این آیین در سطح شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان برگزار شود.

وی گفت: تجلیل از معلمان نمونه، تجلیل از خانواده معلمان شهید و همچنین دیدار و سرکشی از خانواده معلمان شهید در این هفته انجام شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به دستاورد‌های دولت در حوزه آموزش و پرورش از جمله طرح رتبه‌بندی معلمان، اختصاص اعتبار برای فضا‌های آموزشی و همچنین افزایش پذیرش و جذب معلم، اختصاص اعتبار در سفر اول و دوم رییس جمهور به استان، تقویت مراکز فرهنگی و اردوگاهی در چند اخیر گفت: این هفته فرصتی بررای اطلاع‌رسانی و تبیین دستاورد‌های دولت است.

وی اظهار داشت: حذف مدارس کانکسی، زیباسازی و بهسازی مدارس در قالب طرح شهید عجمیان و اجرای ۸۰ زمین چمن ورزشی در مدارس از فعالیت‌های شاخص است که با اطلاع‌رسانی این برنامه‌ها به صورت هنرمندانه و مدون، امید در بین مردم افزایش پیدا می‌کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در ماه جاری گفت: اطلاع‌رسانی در زمینه مدرسه‌سازی خیران و وضعیت کنونی مدارس استان یک ضرورت است که با استفاده از ظرفیت این جشنواره خیرین جدید دراین حوزه شناسایی و جایگاه خیرن مدرسه‌ساز تقویت شود و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری این جشنواره مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان