Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@20:25:18 GMT

حدود ۱.۶۰۰ تریلیون طلای ما کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۹۱۳۳

حدود ۱.۶۰۰ تریلیون طلای ما کجاست؟

به گزارش پایگاه خبری big bang،  محاسبات نشان می‌دهد اگر کل طلای داخل کره زمین روی پوسته آن بود، لایه‌ای از طلا به ضخامت ۴۶ سانتیمتر کل سطح زمین را می‌پوشاند.

در حقیقت زمان تشکیل کره زمین از برخورد سیارک‌ها، آهن، طلا، پلاتین و نیکل به سمت مرکز زمین جایی که غنی از آهن بود حرکت کردند در حالی که سطح آن با اقیانوسی از مواد مذاب ماگما رها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید اگر شهاب سنگ‌ها میلیون‌ها سال بعد از تشکیل مرکز کره زمین و سرد شدن سطح آن، مجددا قدری طلا روی پوسته آن ته نشین نمی‌کردند، طلا بسیار بسیار نادرتر و گرانتر از امروز بود.

کد خبر 459334 برچسب‌ها نجوم - سیاره - ستاره حوادث شیرین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نجوم سیاره ستاره حوادث شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توپ طلای دزدیده شده مارادونا در حراج!

توپ طلای مسروقه متعلق به فوق ستاره فقید تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۱۹۸۶، به حراج گذاشته می‌شود.

به گزارش ایرنا، توپ طلای دیگو آرماندو مارادونا، فوق ستاره فقید تیم ملی آرژانتین که پس از قهرمانی با این تیم در جام جهانی ۱۹۸۶ آن را به دست آورده و مسروقه اعلام شده بود، ششم ژوئن(۱۷ خرداد) در حراجی «آگوت» فرانسه فروخته خواهد شد.

روزنامه اکیپ فرانسه دیروز نوشت که توپ طلای مارادونا به سرقت رفته بود اما به‌تازگی سروکله‌اش در بین چندین شی‌ دیگر در سالن یک حراجی پیدا شده است!

این نخستین توپ طلایی است که به حراج گذاشته خواهد شد و گرچه ارزش آن هنوز تایید نشده اما حراجی آگوت انتظار دارد که میلیون‌ها دلار از قبل حراج آن به جیب بزند.

مارادونا که در سال ۲۰۲۰ درگذشت، پس از قهرمانی با آرژانتین در جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک با پنج گل، توپ طلا را از آن خود کرد.

آن دوره جام جهانی بیشتر به واسطه ۲ گلی که مارادونا در یک‌چهارم نهایی برابر انگلیس به ثمر رساند، بین فوتبال‌دوستان محبوبیت دارد. مارادونا در آن بازی با عبور دادن توپ یا دست از بالای سر پیتر شیلتون، دروازه‌بان آن روزهای سه‌شیرها، گل نخست را به ثمر رساند؛ گلی که بعدها به «دست خدا» معروف شد.

مارادونا گل دوم آلبی‌سلسته را نیز با حرکت انفرادی به ثمر رساند. شماره ۱۰ فقید آرژانتین از نیمه زمین خودی توپ را در اختیار گرفت و پس از عبور از پنج بازیکن انگلیس، آن را به تور دروازه شیلتون چسباند و این گل نیز بعدها به «گل قرن» شهرت یافت. پیراهن مارادونا در آن روز به همراه توپ بازی، پیش‌تر به حراج گذاشته و فروخته شد.

آرژانتین پس از پیروزی برابر انگلیس، در نیمه نهایی بلژیک را با ۲ گل مارادونا شکست داد و در فینال مهیج برابر آلمان غربی، با نتیجه سه بر ۲ برنده شد و جام را بالای سر برد.

توپ طلا در جام جهانی ۱۹۸۲ معرفی شد و فهرست برندگان آن عبارتست از پائولو روسی(ایتالیا)، روماریو و رونالدو(برزیل) و زین‌الدین زیدان(فرانسه)؛ لیونل مسی، ستاره کنونی تیم ملی آرژانتین نیز تنها بازیکنی است که دو بار این جایزه را به خانه برده است.

حراجی آگوت به‌تازگی پس از تحقیقات، اصالت توپ طلای مارادونا را تایید کرده بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟
  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • احتمالا در آشوب‌های اولیه منظومه شمسی، مشتری در تشکیل ماه موثر بود
  • توپ طلای دزدیده شده مارادونا در حراج!
  • منطقه امن کجاست؟+ فیلم
  • گوشته زمین آنقدر داغ است که صفحات پوسته زمین بر آن شناورند!
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • آبشار کیگا کجاست ؟ چگونه به آنجا برویم ؟
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند