Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز با اشاره به اینکه پیاده روی و تجمع عظیم اربعین، عاملی در وحدت و همدلی مسلمانان جهان است، این رویداد را طلیعه‌ی تمدن‌سازی اسلامی دانست.

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز با بیان اینکه در پیاده‌روی و تجمع عظیم اربعین دل‌های مسلمین به یکدیگر پیوند می‌خورد، این همایش عظیم را طلیعه ساخت تمدن اسلامی و افول استکبار دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سرهنگ پاسدار، موسی زارعی جمعه 27 مهر در حاشیه بازدید از موکب احمدبن موسی(ع) در کربلای معلی، گفت: زیارت اربعین بعد از شهادت امام حسین(ع) جریان داشته است اما در چند سال اخیر شاهد موج حرکت ملت‌های مسلمان دنیا و حتی ادیان دیگر برای زیارت اربعین هستیم و این نشان می‌دهد که خون امام حسین(ع) دارد، نتیجه می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه طی سال‌های اخیر آنچه در ایام اربعین در کربلا رخ داده، بی‌نظیر است، افزود: جمعیتی بیش از 20 میلیون نفر در این چند روز به زیارت و پیاده‌روی اربعین مشرف می‌شوند، بدون اینکه سازماندهی از طرف نهادهای دولتی صورت گیرد و بخواهند برنامه‌ریزی خاصی داشته باشند.

زارعی ادامه داد: مردم متدین عراق یکسال را منتظر هستند تا اربعین فرا برسد و به زائران امام حسین(ع) خدمت کنند و باید از آن‌ها بپرسیم که چه اتفاقی افتاده که این چنین عاشقانه یکسال را با همه سختی‌ها تحمل کرده و اندوخته‌هایشان را ذخیره می‌کنند و در اختیار زائران امام حسین(ع) قرار می‌دهند.

هدف انقلاب اسلامی، تمدن‌سازی است

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز افزود: یکی از اهداف انقلاب اسلامی ایران که بر اساس اهداف متعالی بنا شده، این است که به سوی تمدن‌سازی حرکت کرده و تمدن اسلامی را بنا کند.

وی گفت: در جنگ 8 ساله، رزمندگان ما شعار راه قدس از کربلا می‌گذرد، سر می‌دادند که امروز آن‌ها نیستند اما شعارشان اتفاق افتاده است و می‌بینیم میلیون‌ها انسان عاشق سیدالشهدا(ع) علی‌رغم همه تهدیدها و نارسایی‌ها و فشارهای اقتصادی که دارند در این مسیر می‌آیند و سختی را به جان می‌خرند و همگام با مسلمانان دنیا و شیعیان عراق این مسیر 70 کیلومتری را پیاده‌روی می‌کنند.

زارعی ادامه داد: اگر قصد درک دقیق پیاده‌روی اربعین را داریم باید حتماً در آن شرکت کنیم و کُنه قضیه را اینجا ببینیم که چطور دل‌ها به هم پیوند می‌خورد و این قلوب مسلمین است که در پیاده‌روی اربعین به هم نزدیک می‌شود و این‌ها نشانه‌ و طلیعه ساخت تمدن اسلامی و افول استکبار محسوب می‌شود.

خون امام حسین(ع) در اربعین متبلور شده است

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز با تأکید بر اینکه خون امام حسین(ع) بعد از 1400 سال امروز در اربعین حسینی متبلور شده است، گفت: این‌ها نشانه‌های ظهور است که بتوانیم در عمر خودمان شاهد ظهور ایشان باشیم و پیغام بسیاری برای دشمنان انقلاب اسلامی و مستکبران و آمریکایی‌ها و خدم و حشم آنان دارد چرا که خوب می‌دانند با زور و تجهیزات اصلا نمی‌توانند چنین جمعیتی را با یک هدف واحد و مشخص جمع کنند لذا درمانده و مستأصل شده‌اند.

وی اضافه کرد: دشمنان علی‌رغم همه خرج‌هایی که می‌کنند و می‌خواهند ناامنی برای پیاده‌روی اربعین ایجاد کنند، کوچکترین ناامنی در این مسیر اتفاق نمی‌افتد و این‌ها همه نشانه‌هایی است که به سوی تمدن اسلامی و ظهور حرکت می‌کنیم.

موکب احمدبن موسی(ع) افتخار استان فارس است

زارعی همچنین به فعالیت‌های موکب احمدبن موسی(ع) اشاره و خاطرنشان کرد: این موکب هر شب قریب 7 تا 8 هزار نفر زائر اربعین را اسکان داده و پذیرایی می‌کند که بحمد الهی یکی از بزرگترین موکب‌هاست.

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز با یادآوری اینکه از تمام نقاط ایران اسلامی برای کمک به شیعیان عراق در ایام اربعین در کربلا حضور یافته و به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند، ادامه داد: موکب احمدبن موسی(ع) به‌همت سپاه فجر چند سال است که در کربلا فعالیت می‌کند و تمام هزینه‌های آن هم از محل نذورات مردمی تأمین می‌شود و امروز به یکی از افتخارات استان فارس تبدیل شده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین