Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه فرانسه امروز با رئیس منطقه کردستان عراق درباره پرونده عناصر داعشی فرانسوی و حمله ترکیه به شمال سوریه بحث و تبادل نظر کرد. ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "ژان ایو لودریان" وزیر خارجه فرانسه امروز با مسرور بارزانی رئیس دولت محلی منطقه کردستان عراق و مسعود بارزانی رئیس حزب دموکرات این منطقه به طور جداگانه دیدار و گفت وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لودریان در دیدار مسرور بارزانی روابط سیاسی و اقتصادی و نظامی بین فرانسه و منطقه کردستان عراق و حمله ترکیه به شرق سوریه را مورد بحث قرار داد.

پرونده داعشی های فرانسوی زندانی در دست شبه نظامیان "قسد" از دیگر محورهای این دیدار بود.

لودریان پیشتر با قباد طالبانی معاون نخست وزیر دولت محلی منطقه کردستان عراق دیدار کرده بود.

وزیر خارجه فرانسه قبل از ورود به اربیل در شمال عراق با رئیس جمهور، نخست وزیر و وزیر خارجه عراق در شهر بغداد ملاقات کرده بود.

بسته شدن گذرگاههای همجوار مناطق نبرد در سوریه

درپی تجاوز نظامی ترکیه به شمال سوریه، وزارت مهاجرت عراق اعلام کرد که همه گذرگاههای مرزی زمینی عراقی نزدیک به مناطق نبرد در سوریه هم اکنون بسته شده است.

«نوفل بهاط موسی» وزیر مهاجرت عراق در دیدار «ایمن گرایبه» نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در بغداد بر خطرناک بودن وضعیت تاکید کرد و گفت: این امر همکاری و هماهنگی برای مهار اوضاع و اجازه ندادن به برخی عناصر مشکوک برای ورود به خاک عراق در قالب خانواده آواره سوری را ایجاب می کند.

موسی افزود: دولت عراق اوضاع امنیتی و انسانی در مرز سوریه و عراق را از نزدیک زیر نظر دارد و خود را برای همه شرایط اضطراری احتمالی ناشی از کوچ گروهی آوارگان از مرز سوریه به خاک عراق آماده می کند.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مهم امنیتی ایران و عراق + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین، علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای شرکت در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ در این شهر روسیه حضور دارد، عصر امروز (سه‌شنبه) چهارم اردیبهشت ماه با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار احمدیان و الاعرجی ضمن مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق توافق کردند کمیته‌های فرعی و عالی‌ هر چه‌ زودتر تشکیل جلسه دهد.

الاعرجی با راهبردی خواندن روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران، بر اجرای مصوبه‌ پارلمان عراق درباره اخراج نیروهای نظامی ائتلاف تأکید کرد.

مشاور امنیت ملی عراق، در این ملاقات از نقش جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت منطقه و ایجاد صلح و ثبات در منطقه قدردانی کرد.

احمدیان در رأس هیأتی برای شرکت در دوازدهمین نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی و نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس در سن‌پترزبورگ حضور دارد و در حاشیه این نشست‌ها نیز با تعدادی از همتایان خود دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات جاری در منطقه به رایزنی خواهد پرداخت.

کد خبر 846777 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه عراق - اقلیم کردستان ایران و عراق عراق

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم
  • سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه  هستیم
  • اشتیاق برای دیدن رئیس‌جمهور و ابراز احساسات شدید به رهبری در سفر خارجی رئیسی
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق + جزئیات
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • اهداف سه‌گانه اردوغان از سفر به عراق چه بود؟
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟