Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهم اندروید در سال جاری میلادی نسبت به گوشی‌های مبتنی بر iOS افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود این روند در سال‌های آینده نیز حفظ شود.

به گزارش ایسنا، به تازگی گزارشی از سوی موسسه تحقیقاتی و آماری IDC منتشر شده که نشان می‌دهد سهم سیستم عامل اندروید در بازار گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۱۹ میلادی نسبت به دو سال قبل از آن یعنی ۲۰۱۷، با یک افزایش ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصدی مواجه شده است. این در حالیست که سهم سیستم عامل اختصاصی اپل، iOS، در سال جاری میلادی نسبت به دو سال گذشته، ۱.۴ درصد کاهش یافته است.

بر اساس گزارش وب سایت IDC، در سال ۲۰۱۷ میلادی، سهم گوشی‌های اندرویدی در بازارهای جهانی موبایل ۸۵.۱ درصد ، سهم iOS ۱۴.۷ درصد و سایر سیستم‌های عامل موبایلی نیز ۰.۲ درصد گزارش شده بوده است.

این ارقام در سال ۲۰۱۸ با تغییرات اندکی مواجه می‌شوند، به گونه‌ای که سهم اندروید بدون هیچ تغییری همان ۸۵.۱ درصد باقی می‌ماند اما سهم iOS با اندکی افزایش، به ۱۴.۹ درصد از بازارهای جهانی موبایل می رسد.

با نگاهی به آمارهای مندرج در نمودارهای زیر، می‌توان دریافت که در سال ۲۰۱۹ میلادی، ورق به نفع اندروید باز می‌گردد، به گونه‌ای که این سیستم عامل محبوب توسعه داده شده توسط گوگل، در سال جاری میلادی توانسته سهم خود را در بازارهای جهانی موبایل به ۸۶.۷ درصد برساند. در حالی که سهم رقیب سرسخت آن، iOS، به ۱۳.۳ درصد تقلیل یافته است.

همچنین به صفر رسیدن سهم سایر سیستم‌های عامل موبایل به وضوح گویای دوقطبی شدن بازار گوشی‌های هوشمند و از بین رفتن سایر رقبا و توسعه دهندگان سیستم‌های عامل  موبایل همچون مایکروسافت است.

تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی و آماری مذکور همچنین با ارائه نمودارهای دیگری، سعی دارند که سهم اندروید و iOS را در سال های آینده، ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ میلادی، برآورد کنند. با نگاه مختصری به اعداد و ارقام ذکر شده در این نمودارها، می توان نتیجه گرفت که سهم اندروید در سال‌های آینده به تدریج افزایش پیدا خواهد کرد و از ۸۶.۶ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۸۷.۱ درصد در سال ۲۰۲۳ خواهد رسید. از طرفی دیگر، سهم iOS رو به کاهش رفته و در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۱۲.۹ درصد می رسد.

همچنین به نظر می رسد که بازارهای جهانی گوشی‌های هوشمند هم‌چنان در انحصار گوگل و اپل باقی بمانند و بجز دو سیستم عامل اندروید و iOS، سیستم عامل دیگری یارای رقابت و مقاومت در برابر این دو غول تکنولوژی را نداشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آندروید سیستم عامل آی او اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.
معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.
جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.
این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • آمار درخشان توخل: او به رئال نمی‌بازد!
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است