Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@20:44:33 GMT

رصد تخلفات اتوبوس‌ های ایرانی در عراق

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۶۷۹۲

رصد تخلفات اتوبوس‌ های ایرانی در عراق

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، با پایان مراسم اربعین، آخرین موج بازگشت زائران ایرانی به کشور نیز آغاز می‌شود و در همین راستا نیز شاهد افزایش حجم تردد در جاده‌های منتهی به چهار پایانه مرزی در کشور عراق و جاده‌های خروجی از این پایانه‌ها در کشور خودمان هستیم. از طرفی دیگر روز گذشته معاون هماهنگ کننده ناجا نیز اعلام کرد که «سوانح رانندگی در جاده‌های کرمانشاه، خوزستان و ایلام افزایش داشته است» موضوعی که نیازمند افزایش نظارت‌ها بر این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار سید کمال هادیانفر، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره تدابیر پلیس برای بازگشت زائران اظهارکرد:‌ موج بازگشت زائران از چند روز قبل آغاز شده و در روزهای آتی، آخرین گروه‌ها از زائرانی که در کشور عراق بودند به کشور بازخواهند گشت. ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی نیز از همان نخستین روز اجرای طرح ترافیکی ویژه اربعین در سراسر کشور به خصوص سه استان کرمانشاه، ایلام و خوزستان و محورهای منتهی به چهار پایانه مرزی در آماده‌باش کامل بودند و این آمادگی ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ماموران پلیس بر بازگشت زائران اربعین نیز نظارت دارند، گفت: خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی به وسیله سامانه سپهتن نظارت می‌شوند. رانندگان خودروهای شخصی نیز لازم است مواردی را رعایت کنند از جمله اینکه از رانندگی در حالت خستگی و خواب‌ آلودگی و نیز رانندگی با شتاب و عجله پرهیز کنند. ماموران پلیس نیز در این مسیرها مستقر بوده و با تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، تجاوز به چپ، انجام حرکات مارپیچ و ... برخورد خواهند کرد، چرا که نباید اجازه دهیم تا رفتار غلط یک راننده شیرینی و سفر دیگر زائران را نیز تلخ کند.

رییس پلیس راهور ناجا در مورد تصادفات رانندگی که در کشور عراق رخ داده نیز گفت:‌ قبل از مراسم اربعین در جلسات مشترکی با طرف عراقی یک‌سری مسائل را به آنها منتقل کردیم و خوشبختانه بر اساس نتایج جلسات هماهنگی که بین پلیس ما و پلس عراق برگزار شد، آنها نیز بر تخلفات رانندگی نظارت و کنترل دارند.

هادیانفر با بیان اینکه سقف سرعت مجاز در جاده‌های ایران و عراق ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت است، گفت: میزان سرعت مجاز در هر دو کشور یکسان است، اما متاسفانه در عراق سیستم نظارت هوشمندی که ما در ایران از آن استفاده می‌کنیم وجود ندارد.

وی با اشاره به اتوبوس‌های ایرانی که با مجوز کاپوتاژ به کشور عراق رفته‌اند نیز اظهار کرد: بر این اتوبوس‌ها به وسیله سامانه سپهتن نظارت داریم و حتی اگر در خاک کشور عراق نیز مرتکب تخلف رانندگی شود، پس از بازگشت به ایران نسبت به اعمال قانون متخلفان اقدام خواهیم کرد. چند روز پیش از آغاز سفرها هم ابلاغ کردیم که رانندگان ایرانی که می‌خواهند به کشور عراق بروند، به پلیس دعوت شده و تاکیدات لازم در مورد رانندگی ایمن و رعایت قوانین و مقررات به آنها انجام شود. در روزهای اخیر نیز چند مورد سرعت غیرمجاز اتوبوس‌های ایرانی در کشور عراق گزارش شد که با راننده تماس گرفته و تذکرات لازم به آنها داده شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تاکید بر اینکه پلیس برای بازگشت زائران اربعین در آماده‌باش کامل است، افزود: از مردم نیز می‌خواهیم که با پلیس همکاری داشته و به هشدارها و توصیه‌ها توجه کند. در روزهای اخیر درصد قابل توجهی از تصادفات رخ داده در کشور که مربوط به زائران اربعین بود ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی و عمده این تصادفات نیز منجر به واژگونی شده است، بنابراین لازم است که رانندگان به هیچ عنوان در شرایط خستگی و خواب آلودگی پشت فرمان قرار نگیرند و به ازای هر دو ساعت رانندگی نیز دست‌کم یک ربع در حاشیه امن مسیر یا توقفگاه‌ها، توقف کرده و استراحت کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زائران ایرانی سوانح رانندگی بازگشت زائران زائران اربعین سامانه سپهتن خواب آلودگی خستگی تصادفات رانندگی کاپوتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، گفت: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی در نشست معاونان حمل و نقل شهرداری های کلان شهرها و پلیس راهور که در اصفهان برگزار شد، گفت: در حوزه حمل ونقل شهری با چالش های جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش ها بحث تبلیغات ناوگان حمل ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه ها باید کنترل شود، افزود: درحالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می کند زمانی که نرخ حمل ونقل عمومی تغییر پیدا می کند اعتراض مردم را به همراه دارد درحالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل ونقل کشورمان دریافت می کنند با هزینه ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با اشاره به اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

ضامنی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن ها از حوزه حمل ونقل شهری بالاتر است یا مهاجرت می کنند یا مشغول کار دیگری می شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان ها به شهرهای بزرگ داریم چراکه این شهرها حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می کند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس، رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل ونقل شهری رفع شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: در حوزه وزارت کشور می توان سامانه هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل ونقل کمک می کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین الملل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، ضامنی در پایان خاطر نشان کرد: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد