Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اراک گفت: هرآنچه که بنده از اطلاعات شهرداری به عنوان شهردار اراک در اختیار دارم و از آن می‌توانم استفاده کنم، باید تمامی شهروندان نیز در اختیار داشته باشند و بتوانند به صورت آسان و آزادانه به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

به گزارش برنا از اراک  ، محمد کریم شفیعی در گفتگو با برنا افزود : سامانه عیان شهرداری اراک در حال حاضر این امکان را فراهم کرده و می توان گفت این امر قدم بزرگی در راه بازسازی اعتماد شهروندان به شهرداری و شورای شهر خواهد بود که هدفی جز خدمت صادقانه به مردم شهر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سامانه عیان تلاش دارد تا دیگر اطلاعات محرمانه ای در شهرداری اراک باقی نماند. حدود یک ماه است که شهرداری یکی از گام‌های مهم خود در تحقق وعده شفاف‌سازی اطلاعات برداشته و از این سامانه اطلاع رسانی به آدرس «Ayan.arak.ir» رونمایی کرده است.

شهردار اراک در توضیح عملکرد سامانه عیان عنوان کرد: سامانه عیان با هدف شفاف‌سازی اطلاعات بودجه‌ای، شهرسازی، عقد قراردادهای کلان و متوسط به تفکیک پیمانکاران و فراخوان ها طراحی شده است تا از این طریق اطلاعات شهرداری در اختیار عموم مردم قرار گیرد. همچنین از طریق این سامانه می‌توان در جریان میزان پیشرفت پروژه‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی شده قرار گرفت و در کل می‌توان گفت که بسیاری از این اطلاعات جنبه آگاهی‌بخشی برای مردم را دارد تا با حقوق خود آشنا شوند و آن را استیفا کنند.

وی اضافه کرد: سامانه عیان تلاش دارد تا دیگر اطلاعات محرمانه ای در شهرداری باقی نماند؛ از شهرسازی، ساخت و ساز مسکن بگیرید تا قرارداد های ریز و درشت و پیمانکار های بزرگ و کوچک شهرداری؛ به طوری که امروز اطلاعات تمام آن ها در دسترس شهروندان قرار دارد.

شفیعی در دسترس بودن تمامی اطلاعات سازمان شهرداری را جزئی از حقوق شهروندی دانست و اظهار کرد: در اختیار داشتن اطلاعات شهرداری جزئی از حقوق شهروندی است چرا که این شهروندان هستند که منابع شهرداری را تامین می‌کنند لذا باید در جریان هزینه های آن نیز باشند. از آنجا که نهادینه سازی شفافیت اطلاعات رویکرد نوین شهرداری اراک است، مجموعه مدیریت شهری به این موضوع اعتقاد دارد که هرچه پیرامون فرهنگ انتشار و شفاف‌سازی اطلاعات تلاش شود، بر حسن اعتماد بیشتر شهروندان تاثیر گذار تر خواهد بود.

وی ادامه داد: سامانه عیان یک فرهنگ است زیرا سازمان شهرداری متعلق به مردم است و با انعکاس اطلاعات و شفاف سازی، حقوق مردم را رعایت می‌کند لذا این سامانه به منظور شفافیت در انجام امور مربوط به مدیریت شهری و همچنین اعتمادسازی اجتماعی طراحی و راه اندازی شده تا تمامی اطلاعات لازم حوزه مدیریت شهری در اختیار مردم قرار گیرد.

وی بیان کرد: اطلاعات شهرسازی در این سامانه بسیار غنی و کارآمد است و تنها با کلیک بر روی ملک مورد نظر، نقشه منطقه، رینگ محل مورد نظر به‌همراه ضوابط و مصوبات کمیسیون ماده 5 با تمام جزئیات به صورت مستند نمایش داده می شود، البته در این سامانه قید شده که این اطلاعات تنها در حد آگاهی شهروندان ارائه شده است.

شهردار اراک با اشاره به اینکه شفاف سازی بخش کوچکی از اهداف سامانه عیان است، گفت: کاهش ترافیک، صرفه جویی در وقت و تسریع در انجام امور از اهداف مهم طراحی سامانه عیان است که تحت وب و قابل دسترسی از طریق گوشی همراه نیز می‌باشد.

موارد قابل بارگذاری در این سامانه شامل تمامی اطلاعات شهرداری اعم از طرح های جامع و تفصیلی، قراردادهای کلان و متوسط، اطلاعات شهرسازی، ضوابط املاک، بودجه، پروژه‌های عمرانی، مناقصه و مزایده ها، اطلاعات مدیران، کارکنان، مشاوران، پیمانکاران، تغییر کاربری املاک و اراضی، فروش تراکم مازاد، کمیسیون‌ها، ماموریت های خارجی، کانکس ها و بازارچه ها، تعرفه‌های بهای خدمات و عوارض و همچنین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به شهرداری است.

وی در خصوص فاز بندی توسعه عملکرد سامانه عیان اضافه کرد: در فاز دوم طراحی و ایجاد این سامانه هر شهروند می‌تواند با کلیک بر روی نقشه ملک خود اطلاعات شهرسازی را دریافت و حتی عوارض و شهرداری خود را مشاهده کند.

مصوبات شورای اسلامی شهر از دیگر مواردی است که در سامانه قرار خواهد گرفت همچنین در فاز سوم هم نیاز نیست که بایگانی و آرشیو پرونده ها انجام شد و اطلاعات به راحتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد و به صورت کاملا الکترونیکی انجام و پاسخ شهرداری نیز الکترونیکی به شهروندان ارائه خواهد شد.

شفیعی در پایان اظهار کرد: شهرداری اراک هنوز در آغاز مسیر شفاف‌سازی است و باایده های خود از یک سیستم اداری شفاف، فاصله زیادی دارد به همین دلیل به عنوان شهردار اراک از شهروندان تقاضا دارند که در راه شفاف‌سازی اطلاعات چشمان بینای مدیریت شهری باشند چرا که این مسیر بدون همیاری و مشارکت و نظارت آنها میسر نخواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حقوق ساخت و ساز شورای اسلامی شهر شهرداری مزایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • شورا و شهرداری در کنار هم در ارائه خدمت به شهروندان
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال