Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:11:57 GMT

رقم بودجه دانشگاه‌های خصوصی برای پژوهش پایین است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۹۱۱۵

رقم بودجه دانشگاه‌های خصوصی برای پژوهش پایین است

جواد صادقی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه سوره در بخش پژوهش اظهارداشت: پایان نامه‌ها معمولا بخش مهمی از پژوهش است که دانشجوها درگیر آن هستند اما دانشجویان به جز پایان نامه در سایر بخش‌ها فعالیت چندانی ندارند. فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه به کتابخانه و طرح‌های پژوهشی مربوط می شود که در این راستا می توان به مجله هنرهای تجسمی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه دانشگاه سوره در امور چاپ کتاب فعال است، یادآورشد: این دانشگاه اعلام آمادگی کرده تا از پژوهشگران در بخش انتشار کتاب‌های روز دنیا حمایت لازم را به عمل آورد.

صادقی خاطرنشان کرد: معمولا در دانشگاه سوره استادان پژوهش انجام می‌دهند، نوشتن مقاله، انتشار کتاب، برگزاری نمایشگاه‌های هنری و ورک‌شاپ‌ها؛ از جمله فعالیت‌های استادان در حوزه پژوهش اما انجام طرح‌های پژوهشی مستقل در این حوزه کم است.

وی همچنین درباره ارتباطات بین‌المللی دانشگاه سوره تصریح کرد: یکی از فعالیت های بین المللی این دانشگاه همکاری با یک دانشگاه معتبر فیلم ساز در آلمان بود، در هفت دوره دانشجو و استادان آلمانی به دانشگاه سوره اعزام شدند و از سوی دیگر بعضی استادان نیز به این دانشگاه در آلمان برای مبادله تجارب یکدیگر رفتند.

معاون پژوهشی دانشگاه سوره یادآور شد: مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه به نام پل با همکاری دانشگاه معتبر آلمانی تهیه شده که در راستای هم‌فهمی بیشتر فرد و شهر بود. این فیلم در برخی  شهرهای ایران و اروپا به نمایش درآمد.

صادقی افزود: دانشگاه سوره با دانشگاه معتبر ساپینزا ایتالیا نیز ارتباط برقرار کرده، چاپ کتب مشترک و تبادل استاد با این دانشگاه ایتالیایی صورت گرفته است، یکی از استادان با تجربه این دانشگاه در دانشگاه سوره کلاس درس و همچنین کارگاه‌های آموزشی برگزار کرده است. همچنین دانشگاه سوره یک دفتر مشترک با این دانشگاه نیز دارد.

وی یادآورشد: دانشگاه سوره در نظر دارد ارتباط با کشورهای همسایه و اروپایی را افزایش دهد، اما بخشی از این ارتباط  به مسائل بودجه ای مانند افزایش نرخ ارز مربوط می شود که کار را دشوار کرده است.

معاون دانشگاه سوره خاطرنشان کرد: کشورهای اسلامی؛ از جمله کشورهای مورد هدف دانشگاه برای برقراری ارتباط علمی هستند، در حال حاضر با دانشگاه‌های کوفه و بغداد ارتباط برقرار شده اما هنوز به سرانجام نرسیده است.

صادقی افزود:کشورهای عضو اکو و همچنین آلمان و ایتالیا در کشورهای هدف ما قرار دارند، اگر کمبود بودجه رفع شود، می توان ارتباط موثرتری در عرصه بین المللی ایجاد کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه سوره کتاب طرح پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) گفت: تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

احمدرضا مظاهری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تعلیم و تربیت سنت حسنه‌ آفرینش، تندیس زرین تربیت و نقش برجسته‌ای است که از دامان رسولان الهی به امانت داده شده و میراثی است از ختم رسل حضرت محمد مصطفی (ص)، آن را ودیعه‌ای برای ائمه معصومین نهاده که آن بزرگواران به درستی بار این مسئولیت را به دوش استادان و معلمان گذاشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه، این جامعه‌ دانشمندان و کانون تفکر و تعلم، بی‌شک مرهون همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت یعنی استادان و معلمان فرهیخته است و نقشی بنیادین در دانایی و شکوفایی جامعه هم‌راستا با بسترسازی برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) اضافه کرد: در این روزها که ایران اسلامی عزیزمان با هجمه‌های گوناگون سیاسی و فرهنگی مواجه است، رسالت استادان و معلمان بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده و بی‌تردید تلاش برای تغییر و ایجاد روحیه تاب‌آوری و به ثمر رساندن استعداد و توانایی‌های بالقوّه موجود در جوانانِ این مرز و بوم، یکی از اصلی‌ترین وظایف این آموزگاران راستین است.

مظاهری بیان کرد: اهتمام به ارتقا کیفیت آموزش، توجه به پژوهش‌های هدفمند و تلاش برای مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است.

وی ادامه داد: باید در نظر داشت که بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در دنیای امروز، با توجه به نیازهای فزاینده اجتماعی و اقتصادی به دانش و فناوری، با سرعت بسیار در حال دگردیسی هستند.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی(ره) تصریح کرد: نظریه دانشگاه کارآفرین یکی از موارد مهمی بوده که برای توصیف سیمای جدید و دگرگون ‌شده دانشگاه‌ها مطرح شده و مهم‌ترین خصیصه آن، تعامل وسیع و سازنده دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود