Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@14:16:14 GMT

طرح قانونی آمریکا مربوط به هنگ کنگ فاجعه اخلاقی است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۹۳۵۵

طرح قانونی آمریکا مربوط به هنگ کنگ فاجعه اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو بین المللی چین، مجلس نمایندگان کنگره آمریکا ۲۳ مهر چهار طرح را علیه چین به تصویب رساند که از آن میان، طرح قانونی حقوق بشر و دموکراسی هنگ کنگ مدعی می شود آمریکا مسئول است از دموکراسی و آزادی هنگ کنگ دفاع کند و وزیر خارجه این کشور باید ثابت کند هنگ کنگ از حق خودمختاری برخورد است تا همچنان جایگاه تجاری ویژه ای را در اختیار این منطقه به عنوان مرکز مالی بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است که چندی پیش، چین و آمریکا درباره مسایل اقتصادی و تجاری خود به توافق عملی در مرحله اول رسیدند و دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا نیز بر کاهش تنش در اوضاع هنگ کنگ تاکید کرد و گفت تعداد تظاهرات کنندگان کم شده و مسایل هنگ کنگ خود به خود حل می شود. اما همزمان با بیان سخنان مذکور از سوی ترامپ، کنگره آمریکا با ارائه همین طرح قانونی ترامپ را به اعلام مواضع مجدد وادار کرد.

قرار است طرح قانونی مطرح شده بعد از تصویب مجلس نمایندگان و سنا با امضای رییس جمهوری آمریکا تبدیل به قانون رسمی شود. تحلیلگران بر این باورند که هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات با نزدیک شدن به انتخابات سال ۲۰۲۰ قصد امتیاز گرفتن با استفاده از کارت چین را دارند که با توجه به این موضوع امکان نادیده گرفتن شدن احساسات ضد چینی از سوی ترامپ کم خواهد بود.

در مسایل مربوط به هنگ کنگ، شین جیانگ و تایوان چین، کنگره آمریکا همواره نقش یکی از پیشگامان ضدیت با چین را ایفا می کند. از ماه سپتامبر تاکنون، کنگره آمریکا یکی پس از دیگری طرح قانون سیاست حقوق بشر اویغور، طرح قانون حقوق بشر و دموکراسی هنگ کنگ سال ۲۰۱۹ را به تصویب رسانده و حال هم در تلاش برای ارائه طرح «تایپه» است تا با حمله به امور داخلی چین و سیاه نمایی سیمای چین، بیش از پیش ایده «تهدید چین» را در جهان جا بیاندازد چرا که این ایده در حال حاضر یکی از ابزارهای عمده آمریکا برای اعمال فشار حداکثری بر چین به شمار می رود.

کنگره آمریکا و برخی سیاستمداران این کشور با چشم پوشی از جنایت آشوب طلبان هنگ کنگ و خواسته های عادلانه جامعه جهانی سعی در سیاه نمایی درباره چین دارند؛ تا جایی که حتی شهروندان با وجدان آمریکایی نیز این اقدام ها را بَر نمی تابند.

روزنامه ون وی هنگ کنگ، ۲۵ مهر نوشت، چند وکیل آمریکایی از جمله کیون جرسی در یک نامه سرگشاده ده صفحه ای خطاب به کنگره آمریکا نوشته است طرح قانونی تصویب شده به هیچ وجه حقوق بشر هنگ کنگ را تامین نمی کند و تنها نشانگر تلاش آمریکا برای ایجاد خشونت و نا امنی در آن منطقه است.

آمریکا پیش از این حمایت کامل خود از آشوب طلبان هنگ کنگ را از طریق دیدار با سَرکَردِگان آنها و گذاشتن کمک های مالی از طریق صندوق کمک های ملی برای دموکراسی (NED) در اختیار برگزارکنندگان تظاهرات نشان داده است. در این نامه تاکید شده که تصویب این طرح قانونی یک فاجعه اخلاقی است.

نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این گفته بود که تظاهرات هنگ کنگ تصاویری زیبا را رقم زده اما اگر همین تصویر زیبا در کشورهای غربی و خود آمریکا رخ می داد آنها چه واکنشی نشان می دادند؟ در نامه سرگشاده وکلای آمریکایی به کنگره آمریکا به این موضوع اشاره شده که در برابر حرکت جلیقه زردهای فرانسه و جنبش استقلال کاتالونیا در اسپانیا و یا حتی وقوع اعتراضات خشونت آمیز در خود آمریکا، هیچ یک از این کشورها مثل مجریان قانون در هنگ کنگ نتوانستند با نهایت خویشتنداری کار خود را انجام دهند. واقعیت نشان داده است پلیس آمریکا حتی معترضانی که به نیروهای پلیس آب بپاشند را نیز فوراً دستگیر می کند پس چرا از پلیس هنگ کنگ می خواهد که در برابر مشت و یا تعرض جدی بدنی به نیروهای خود از سوی معترضان با آنها با آرامش و سکوت برخورد کند؟

بدیهی است بدون دخالت آمریکا، خیلی زود ثبات و شکوفایی مثل قبل در هنگ کنگ برقرار می شود و هر گونه توطئه برای از بین بردن یک کشور دو نظام خیال واهی است و شکست خواهد خورد.

رفتارهای افراطی و خشنوت آمیز آشوبگران در هنگ کنگ آنقدر به توسعه و ثبات این شهر و منطقه آسیب رسانده که سیاستمداران بین المللی نسبت به آن ابراز نگرانی کرده و این اقدام ها را مورد انتقاد قرار دادند.

طبق گزارش روزنامه «لیان هه زائو بائو» چاپ سنگاپور، «لی هسین لونگ» نخست وزیر سنگاپور ۲۴ مهر در نشست جهانی فوربوس با اشاره به تظاهرات اخیر هنگ کنگ گفت، درخواست های پنجگانه تظاهرات کنندگان تنها با هدف سرنگونی حکومت هنگ کنگ مطرح شده است. برای این مسئله یک راه حل ساده نمی توان یافت. آنها خواهان همه پرسی هستند ولی هنگ کنگ یک کشور نیست بلکه یک منطقه اداری ویژه است. وی افزود: تظاهرات و آشوب های گسترده در هنگ کنگ برای سراسر منطقه آسیا و اقیانوس آرام رویدادی تأسف برانگیز است. وی همچنین تاکید کرد، هنگ کنگ یک منطقه اداری ویژه است و باید تحت هدایت قانون اصولی این منطقه عمل کند که امری قابل اجراست. اگر از چهارچوب قانون اساسی خارج شوند «یک کشور دو نظام» هم به خطر خواهد افتاد.

کد خبر 4750603 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: هنگ کنگ چین ایالات متحده آمریکا سوریه ترکیه ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ عراق عربستان سعودی رژیم صهیونیستی رجب طیب اردوغان فلسطین روسیه ایران لبنان فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"، گردانندگان، مدیران و اعضا 10 نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 9835 تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی 3842 فقره تارنمای مشکوک تعداد 1765 مورد مجرمانه مشاهده گردیده که از این تعداد 765 مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از 91 درصد کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

هشدار پلیس فتا برای کلاهبرداری در عید فطر

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، بیان کرد: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی  شده قطعا در اولویت این پلیس است.

سردار مجید از هموطنان خواست: همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هر گونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن 096380 با پلیس فتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری