Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست روز گذشته سران این اتحادیه نتوانستند درباره بوجه آینده این اتحادیه و طرح گسترش این تشکل به توافقی دست یابند. ۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمان در مطلبی نوشت: اروپاییان در هفته های حساسی قرار دارند و عمیقا درباره مسائل مختلفی از جمله برگزیت و چگونگی شروع کار کمیسیون جدید اروپایی دچار چند دستگی شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نشست اخیر سران اروپایی در بروکسل 28 عضو اتحادیه اروپا نتوانستند درباره مذاکرات جدید برنامه ریزی شده برای عضویت کشورهای غرب بالکان در اتحادیه اروپا به توافقی دست یابند. همچنین در زمینه بودجه آینده اروپایی هم توافقی بین اعضاء حاصل نشد.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان بعد از پایان این نشست روز گذشته در سخنانی گفت که ما متاسفانه نتوانستیم به هیچ توافقی دست یابیم. بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و جلوتر از همه فرانسه مخالف شروع مذاکرات با آلبانی و مقدونیه شمالی برای عضویت در اتحادیه اروپا هستند. مرکل در این باره بسیار ابراز تاسف کرد.

صدر اعظم آلمان در عین حال گفت که مسئله گسترش اتحادیه اروپا به غرب بالکان از اهمیت ژئوپلیتیکی برخوردار است. آلمان و اکثر کشورهای اروپایی می خواستند مزد روند اصلاحات در این کشورها را با دادن چشم اندازی برای عضویت به آن ها بدهند. در غیر این صورت این نگرانی وجود دارد که این کشورها به سمت روسیه ، چین و یا ترکیه متمایل شوند.

رئیس جمهور فرانسه به این مسئله رای منفی داده است. امانوئل ماکرون، در این باره گفته است که اتحادیه اروپا باید ابتدا تکالیف خانگی خود را انجام دهد و روند عضویت را از نو تنظیم کند. به گفته وی نباید در حالی به نامزدهای عضویت در اتحادیه اروپا امید داده شود در حالی که اتحادیه اروپا هنوز خود آماده پذیرش اعضای جدید نیست. به گفته ماکرون هنوز یک استراتژِی برای کشورهای بالکان در اتحادیه اروپا وجود ندارد.

هشدار ماکرون درباره وقوع بحران سیاسی در اتحادیه اروپانشست فوق العاده اتحادیه اروپا درباره توافق برگزیتجانسون: بریتانیا و اتحادیه اروپا به یک توافق مهم بر سر برگزیت دست یافتند

مناقشات بر سر این مسئله روز گذشته بعد از بحث های طولانی هم به نتیجه نرسید. "یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اروپایی این موضع فرانسه در قبال این مسئله را خطای تاریخی جدی دانست.

با این حال ماکرون تاکید کرد که اتحادیه اروپا با 27 عضو و بعد از خروج انگلیس شرایط خوبی نخواهد داشت. از این رو این غلط است که فکر کنیم با اعضای بیشتر انسجام این اتحادیه بیشتر می شود.

همچنین اعضای اروپایی نتوانستند در مسئله بودجه آینده این اتحادیه هم به توافقی دست یابند. کمیسیون اروپایی خواستار این است که بودجه  آینده اروپایی  به 1.11 درصد بازده اقتصادی افزایش یابد تا خلاهای حاصل از خروج انگلیس از این اتحادیه جبران شود و برنامه های جدید برای حمایت از آب و هوا تامین مالی شود. اما اعضای اروپایی در این باره نظرات متفاوتی دارند.

آلمان می خواهد چارچوب های مالی در حد 1 درصد بازده اقتصادی باقی بماند. در عوض به ویژه کشورهای شرق اروپا خواستار افزایش چشمگیر بودجه اتحادیه اروپا هستند.

"اورزولا فون در لاین"، رئیس آینده کمیسیون اروپایی هم خواستار افزایش این بودجه است. به این ترتیب حل مناقشات در این باره به نشست بعدی اتحادیه اروپا در ماه دسامبر موکول شد. برای این منظور باید رئیس دوره ای اتحادیه اروپا در فنلاند اولین پیشنهادات مشخص در این باره را ارائه دهد. البته برروکسل بر این باور است که تصمیم گیری در این باره احتمالا تازه در نیم سال دوم سال 2020 و تحت ریاست دوره ای آلمان بر این اتحادیه اتخاذ خواهد شد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت

به گزارش صدای ایران از انتخاب،«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات اسرائیل گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی دراسرائیل، پس از حمله تل آویو علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام ایران را «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آنها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آنها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا