Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی سعادت روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص اظهارداشت: پروژه های زیادی در کشور وجود دارد که برای تکمیل آنها نیاز به اعتبارات  قابل توجهی است اما در حال حاضر دولت از توان لازم برای تامین بودجه همه این طرح های عمرانی برخوردار نیست.

وی ادامه داد: در طول سال های مختلف، پروژه های متعددی شروع شده که با توجه به محدودیت های اعتباری نیاز است تکمیل و بهره برداری از آنها به بخش خصوصی واگذار شود اما به هیچ عنوان قرار نیست در کاربری آنها تغییری صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با تاکید بر اینکه سرمایه گذار می تواند در کنار این پروژه ها، کاربری های دیگری را جهت سودآوری انجام دهد، افزود: واگذاری این طرح ها از ضوابط والزامات قانون مزایده و مناقصات پیروی می کنند.

نیاز پروژه های آماده واگذاری به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری

سعادت همچنین نیاز تقریبی ۱۱۵ پروژه نیمه تمام استان که برای واگذای به بخش خصوصی انتخاب شده اند را سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ممکن است این مبلغ بعد از انجام فراخوان جذب سرمایه گذار با تغییراتی نیز همراه باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کار فراخوان ۲۴ پروژه برای شناسایی سرمایه گذار تمام شده و کار واگذاری آنها از طریق کارگروه های ماده ۲۷ که در دستگاه های مربوط تشکیل شده، در حال انجام است.

سعادت با تاکید بر اینکه استان خوزستان مانند اکثر استانهای کشور به دنبال واگذاری مالکیت این پروژه ها به بخش خصوصی نیست، افزود: بعد از دوره قرارداد سرمایه گذاری و بازگشت سرمایه و سود مورد انتظار، این طرح ها که تکمیل شده اند تحت عنوان اجاره به فرد دیگری واگذار خواهند شد.

این مقام مسئول در سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان یادآور شد: بیشتر این پروژه ها مربوط به آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و سازمان جهاد کشاورزی استان است.

وی مراکز آموزش فنی و حرفه ای، معلم سرا، فضاهای ورزشی و فرهنگسراها را بیشترین پروژه های نیمه تمامی دانست که قرار است از طریق فرخوان به سرمایه گذاران واگذار شوند.

او همچنین یادآور شد: شهرستان اهواز نسبت به دیگر شهرستانهای استان بیشترین رقم سرمایه مورد نیاز را برای تکمیل پروژه های نمیه تمام به خود اختصاص داده است.

 سرپرست معاونت هماهنگی امور بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان خاطرنشان کرد: بهره برداری هرچه سریعتر این پروژه ها می تواند در تحقق اهداف و بهره مندی مردم از فواید آنها موثر باشد.

به گزارش ایرنا، تعداد پروژه های نیمه تمام بالای ۸۰ درصد در استان خوزستان یک هزار و ۵۰۰ طرح است اما این درحالی است که همه این پروژه ها از توجیه پذیری لازم برای جذب سرمایه گذار برخوردار نیستند.

بر اساس بند الف ماده ۲۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت الحاق ۲ ، امکان واگذاری طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای جدید و نیمه تمام و تکمیل شده و آماده بهره‌برداری در قالب قراردادها و شرایط مورد تصویب شورای اقتصاد با تعیین نحوه تامین مالی دوره ساخت (فاینانس) پرداخت هزینه های بهره برداری یا خرید خدمات در مدت قرارداد با رعایت استانداردهای اجرایی کیفیت خدمات و در نهایت واگذاری طرح پس از دوره قرارداد به بخش غیردولتی با حفظ کاربری وجود دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های نیمه تمام ایرنا دولت خوزستان سرمایه گذاری داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی در اولویت و دستور کار اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و همچنین مجمع خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

علی محمدی کیا امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در جلسه شورای آموزش و پرورش تیران و کرون، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۶ پروژه احداث آموزشگاه جدید در حال انجام است که با توجه به نیاز به محیط جدید آموزش اولویت بخشی به این پروژه‌ها ضرورت دارد.

وی افزود: خیرین مشارکت در اجرا و احداث این پروژه‌ها داشته‌اند و بخش عمده نیاز مدارس این منطقه به همین خاطر رفع شده است.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: حدود ۱۰ مدرسه در این منطقه فرسوده و قدیمی هستند که برنامه‌ریزی برای احداث محیط جدید باید انجام و برای جذب خیرین زمینه سازی شود.

وی با اشاره به سرویس مدارس و بعضی از نارضایتی‌های خانواده‌ها در این خصوص، خاطرنشان کرد: مدیریت سرویس مدارس باید در کارگروه تخصصی با محوریت سازمان حمل و نقل شهرداری تیران صورت گیرد.

به گفته محمدی کیا نظارت بر کیفیت و قیمت ضروری بوده و باید دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌ها که از جمله آن افزایش قیمت است مورد دقت و کارشناسی قرار گیرد.

وی همچنین به بزرگداشت هفته مقام معلم اشاره و اظهار کرد: تکریم معلمان به‌صورت مردمی و مشارکت دستگاه‌های اداری انجام شود و با انسجام عمومی همراه باشد.

فرماندار تیران و کرون همچنین بر ضرورت گسترش فرهنگ علم آموزی و نهادینه سازی توصیه‌های شهید مطهری تاکید و تصریح کرد: مساجد بهترین محافل برای چنین اقدام و همچنین تکریم معلمان هر محله هستند که باید ادارات اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی در این خصوص مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند فراگیری مفاهیم انسان‌سازی و تربیتی است، خاطرنشان کرد: اندیشه‌های استاد مطهری برای گره‌گشایی از مشکلات کارگشا بوده امکان پیشرفت را فراهم می‌کند و تیم‌سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است