Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر این‌که «باید قیمت دارو واقعی شود» در عین حال گفت که واقعی شدن و یا افزایش قیمت دارو نباید از جیب مردم رخ دهد. دولت باید با دادن یارانه افزایش قیمت دارو را از کانال بیمه‌ها جبران کند.

محمد حسین قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به صحبت‌های اخیر وزیر بهداشت درباره‌ افزایش دو برابری قیمت داروهای خاص داخلی گفت: اگر قرار به تورم چند برابری باشد به تبع آن باید قیمت محصول نهایی هم واقعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون در غیر این صورت رانت به وجود می‌آید. این شامل حوزه درمان هم می‌شود. اگر تعرفه درمان واقعی نباشد قطعا با توجه به هزینه‌های جانبی آن کیفیت درمانی پایین می‌آید.

وی با تاکید بر اینکه «باید قیمت تمام شده محصول متناسب با هزینه‌های تولید باشد» افزود: البته دارو به عنوان سبد کالای استراتژیک مردم شرایط دیگری دارد باید دولت از طریق یارانه‌ها، دارو را با قیمت مناسب به دست مردم برساند. منظور دادن یارانه از مسیر بیمه‌ها است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیشنهاد وزیر بهداشت برای افزایش قیمت برخی از داروها را منطقی خواند و گفت: امروز بیشتر تولید کنندگان دارو در حال ورشکستگی هستند چون دیگر تولید دارو برای آنها مقرون به صرفه نیست. این که ما قیمت دارو را پایین نگه داشته که با این وضعیت علاوه بر ایجاد رانت شاهد قاچاق دارو به آن طرف مرزها باشیم منطقی نیست لذا باید با توجه به اقتصاد مقاومتی و لزوم توجه به تولید کنندگان قیمت دارو را واقعی کرد.

قربانی ادامه داد: در این بین اگر افزایش قیمت دارو باعث ایجاد بار سنگین به مردم می‌شود دولت باید ورود کرده و به دارو یارانه دهد. یارانه باید از کانال بیمه‌ها اختصاص پیدا کند در این شرایط کارخانه‌های تولیدی ورشکسته نشده و مردم هم به راحتی می‌توانند داروی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

به گفته‌ وی دولت نباید از جیب مردم قیمت دارو را افزایش دهد بلکه باید همچون کالاهای اساسی به دارو از طریق بیمه‌ها یارانه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت دارو قاچاق دارو یارانه دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی

رئیس گروه تحول دیجیتال سازمان تأمین اجتماعی می‌گوید تقریباً همه اطلاعات نسخه‌پیچی دارو برای پرداخت غیرحضوری تا کمتر از یک ماه آینده به بیمه‌های تکمیلی می‌رسد.

به گزارش صداوسیما، قائم مقام بیمه مرکزی در این باره گفته در حال حاضر فقط حدود ۳۰ درصد اطلاعات از بیمه‌های پایه به شرکت‌ها رسیده؛ موضوعی که باعث سردرگمی مردم برای دریافت هزینه بیمه تکمیلی دارو شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز