Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس در هفته‌ای که گذشت، ۲ روز جلسه علنی داشت که در مهم‌ترین بخش‌ نمایندگان با حذف تنوع مدارس موافقت کردند. ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مجلس شورای اسلامی در هفته گذشته، در روزهای یکشنبه و دو شنبه در دوشیفت جلسه علنی داشت که در مهم‌ترین بخش‌  نمایندگان  با حذف تنوع مدارس موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس در هفته‌‌ای که گذشت|از خبر خوش ظریف برای آزادی یک زندانی تا تعیین تکلیف یارانه‌های نقدی

جلسه علنی روز یکشنبه

" لاریجانی" عازم صربستان شد

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح روز یکشنبه عازم بلگراد پایتخت صربستان شد تا در صد و  چهل و یکمین اجلاس بین‌المجالس جهانی(IPU) حضور یابد. مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، مسعود گودرزی نماینده مردم ممسنی، شهرام کوسه غراوی نماینده مردم مینودشت، محمدمهدی زاهدی  نماینده مردم کرمان و جلیل مختار نماینده مردم آبادان در این سفر رئیس مجلس را همراهی کردند.

سوال نمایندگان از وزیر نیرو درباره آب‌های مرزی و حق‌آبه‌ها

علی‌اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس سوال منطقه‌ای علی ساری نماینده اهواز از رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره عدم اعطای حق‌آبه تالاب‌های شادگان و  هورالعظیم، سوال ملی احد آزادی‌خواه نماینده ملایر از محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی درباره نبود برنامه عملیاتی در زمینه مصرف غیر استاندارد در تولید برخی از محصولات کشاورزی و سوال ملی شهاب نادری نماینده پاوه و جوانرود از رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره عملکرد وزارتخانه در زمینه آب‌های مرزی و انتقال آب بین حوزه‌ای را اعلام وصول کرد.

تعیین شرایط جدید واگذاری و اجاره املاک مازاد آموزش و پرورش

نمایندگان شرایط جدید واگذاری و اجاره املاک مازاد وزارت آموزش و پرورش را مشخص کردند.(متن خبر)

اسقرار شعبه سامانه ثبت اموال و اسناد مسئولان در مجلس

اسدالله عباسی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: ظرف 3 هفته آینده شعبه‌ای از سامانه ثبت اموال و اسناد مسئولان در مجلس مستقر می‌شود.(متن خبر)

اعضای ناظر مجلس در شورای عالی نظارت بر مدارس غیردولتی انتخاب شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء، اعضای ناظر مجلس در شورای عالی نظارت بر مدارس غیردولتی را انتخاب کردند.(متن خبر)

تکلیف مجلس به تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد اولیه برای بازیافت زباله

نمایندگان مجلس تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد اولیه را موظف به بازیافت پسماند حاصل از مواد و کالاهای خود کردند.(متن خبر)

موافقت مجلس با حذف تنوع مدارس

نمایندگان مجلس، طی مصوبه‌ای وزارت آموزش و پرورش را ملزم کردند تا پایان سال تحصیلی 99-98 تمامی واحدهای آموزشی تحت مدیریت خود را منحصراً به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند.(متن خبر)

مصوبه جدید مجلس درباره مجازات فرد اسیدپاش

نمایندگان مجلس با 138 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در جلسه ماده (1) طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن را  اصلاح کردند.

در ماده (1) آمده است: هرکس عمداً با پاشیدن اسید یا هر نوع ترکیبات شیمیایی دیگر، با هر میزان غلظت موجب جنایت بر نفس، عضو یا منفعت شود در صورت مطالبه از ناحیه مجنیٌ‌علیه یا ولی‌دم حسب مورد با رعایت شرایط مقرر در کتاب قصاص، به قصاص نفس یا عضو یا منفعت محکوم می‌شود.

همچنین نمایندگان با حذف تبصره ماده (2) طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن با 132 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

نمایندگان تصویب کردند؛ اطلاعات سامانه مؤدیان محرمانه است

نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند اطلاعات سامانه مودیان محرمانه است و سازمان مجاز به افشای آن جز به حکم قانون و مرجع قضایی نیست.(متن خبر)

اصلاح  لایحه موافقت‌نامه سرمایه‌ گذاری بین ایران و مجارستان

نمایندگان مجلس با اصلاح لایحه موافقتنامه حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین ایران و مجارستان موافقت کردند.(متن خبر)

تدوین طرحی در مجلس درباره سفرهای خارجی مسئولان

حسن کامران نماینده اصفهان در مجلس از تهیه طرحی جدید با عنوان «اصلاح قوانین سفر‌های خارجی مسئولان» در مجلس خبر داد.(متن خبر)

موافقت مجلس با اصلاح قانون مبارزه با پولشویی

نمایندگان مجلس  کلیات لایحه الحاق یک تبصره به قانون مبارزه با پولشویی را تصویب کردند.(متن خبر)

اعتراض نمایندگان استان‌های شمالی جو مجلس را متشنج کرد

جلسه علنی مجلس با اعتراض نمایندگان استان های شمالی کشور درباره انتقال آب دریای خزر برای چند لحظه متشنج شد.(متن خبر)

استیضاح اردکانیان در مجلس کلید خورد+محورها

قاسم احمدی لاشکی نماینده نوشهر در مجلس از تدوین طرح استیضاح وزیر نیرو در 20 محور  و تقدیم آن به هیئت رئیسه پارلمان خبر داد.(متن خبر)

تصویب کلیات طرح اصلاح تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نمایندگان مجلس با کلیات طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری را با 162 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 216 نماینده حاضر در جلسه علنی موافقت کردند.

مجلس شرایط جدید انتخاب دادستان دیوان عدالت اداری را مشخص کرد

نمایندگان مجلس شرایط انتخاب دادستان دیوان عدالت اداری را به منظور حفظ حقوق عامه و جلوگیری از تضییع آن در حدود صلاحیت دیوان مشخص کردند.(متن خبر)

تقدیر نمایندگان از سازمان اطلاعات سپاه برای دستگیری «روح‌الله زم»

نمایندگان مجلس با صدور بیانیه ای از سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای دستگیری روح‌الله زم سرشبکه آمدنیوز تقدیر و تشکر کردند.(متن خبر)

شروط تحصیلی جذب مشاوران در دیوان عدالت اداری تعیین شد

نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ماده 5 این قانون را تصویب کردند. که بر اساس این مصوبه پارلمان، دیوان می تواند کارشناسانی در رشته‌های مختلف که حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند، جهت اعلام نظر در امور تخصصی به عنوان مشاور به کار گیرند.

سوال یک نماینده از وزیر نیرو درباره انتقال آب از زابل به زاهدان

علی اصغر یوسف‌نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس  سوال حسن کامران دستجردی نماینده مردم اصفهان از رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره بی توجهی به پروژه سد کوهرنگ و اجرای سامانه دوم و سوال علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان از رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره تعطیلی پروژه انتقال آب از زابل به زاهدان و همچنین انصراف همایون یوسفی از سوال خود از عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درباره مشکلات روز افزون در بخش‌های مختلف و روند نزولی شاخص‌های توسعه خوزستان را اعلام وصول کرد.

رحمانی فضلی:آمار طلاق در 2 سال گذشته کاهش یافته است

 عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور که برای پاسخ به سوال نماینده شهرضا و دهاقان درباره علت عدم کاهش آسیب‌های اجتماعی در مجلس حضور یافته بود، گفت:  در حوزه طلاق طی سال گذشته و امسال با وجود رشد فزاینده در گذشته، به مرحله کاهش رسیدیم و در برخی استان ها نیز توقف طلاق را داشتیم.(متن خبر)

نماینده شهرضا از توضیحات وزیر کشور در مورد مقابله با آسیب‌های اجتماعی قانع شد

سمیه محمودی نماینده شهرضا در مجلس پس از توضیحات وزیر کشور درباره اقدامات این وزارتخانه در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی اعلام کرد از پاسخ‌های رحمانی‌فضلی قانع شده است.(متن خبر)

انتهای پیام/

R1373/P/S1412,1,15/CT7 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف ۴۵ منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف ۲۴۵ نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مشخص شده و قرار است این افراد به مدت ۴ سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌ رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

۱۳۳۰

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

۱۳۳۰

زاهدان

وحید احمدی

۱۳۳۱

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

۱۳۳۱

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

۱۳۳۱

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

۱۳۳۲

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

۱۳۳۳

زاهدان

کامران غضنفری

۱۳۳۵

تهران

مصطفی مطورزاده

۱۳۳۵

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

۱۳۳۵

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

۱۳۳۵

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

۱۳۳۶

رشت و خمام

علی امامی‌راد

۱۳۳۶

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

۱۳۳۶

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

۱۳۳۶

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

۱۳۳۷

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

۱۳۳۸

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

۱۳۳۸

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

۱۳۳۸

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

۱۳۳۹

بوشهر، گناوه و دیلم

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

۱۳۶۸

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

۱۳۶۸

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

۱۳۶۸

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

۱۳۶۷

تهران

محسن فتحی

۱۳۶۶

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

۱۳۶۵

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

۱۳۶۵

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

۱۳۶۴

پیرانشهر

علی خضریان

۱۳۶۳

تهران

محمد سرگزی

۱۳۶۳

زابل

مهدی فلاح

۱۳۶۳

رشت و خمام

فاطمه جراره

۱۳۶۳

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

۱۳۶۲

اهواز

محمد خوش سیما

۱۳۶۲

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

۱۳۶۲

مبارکه

ابراهیم رضایی

۱۳۶۱

دشتستان

مصطفی پوردهقان

۱۳۶۱

اردکان

بهشید برخوردار

۱۳۶۰

زرتشتیان

ولی داداشی

۱۳۶۰

آستارا

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف ۴۵ نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

کد خبر 849616 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان