Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@21:57:54 GMT

مخالف آموزش ضعیف زبان انگلیسی هستیم

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۳۴۳۹

یک عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «مافیایی در آموزش زبان انگلیسی شکل گرفته است»، گفت: مجلس شورای اسلامی مخالف تدریس زبان انگلیسی نیست، ما مخالف آموزش ضعیف زبان انگلیسی هستیم و می‌خواهیم انحصار شکسته شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر تهیه طرحی در مجلس شورای اسلامی برای حذف تدریس زبان انگلیسی در مدارس، گفت: این دروغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به هیچ عنوان مخالف تدریس زبان انگلیسی نیستیم در این طرح(رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور) گفته‌ایم که نباید انحصاری در تدریس زبان خارجی باشد یعنی اگر کسی علاقه‌ای داشت که زبان خارجی غیر از انگلیسی را آموزش ببیند نباید مانعی برای او وجود داشته باشد. چرا در چند سال اخیر تنها تدریس زبان انگلیسی در کشور محدود و منحصر شده است آن هم با وضعیتی که نوع تدریس به شدت ضعیف است. ضعف در تدریس هم به انحصار برمی‌گردد. اگر شرایط رقابتی بود به این وضعیت دچار نمی‌شد، لذا ما در این طرح گفته‌ایم که تنها تدریس زبان انگلیسی در مدارس وجود نداشته باشد و آموزش سایر زبان‌ها هم داشته باشیم.

  این عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مجددا تاکید کرد که در این طرح به دنبال برداشتن انحصار در انتخاب زبان خارجی هستیم تا هم ضمن آموزش زبان دیگری غیر از انگلیسی شاهد تقویت آن در مدارس هم باشیم اخیرا وزیری به ارمنستان رفت که نتوانست به خوبی به زبان انگلیسی صحبت کند این یعنی اشکال در نحوه‌ آموزش وجود دارد که باید آن را رفع کرد.   سلیمی ادامه داد: موضوع دیگر وجود مافیا در آموزش زبان انگلیسی است یعنی عده‌ای در آموزش و پرورش و بیرون از آن مافیایی را درست کرده‌اند که اگر کسی بخواهد آموزشگاهی برای تدریس زبان خارجی تاسیس کند باید تنها از آموزش و پرورش مجوز بگیرد سوال این است که چرا این انحصار فقط به آموزش و پرورش داده شده و امکان مجوز از سایر نهادها و سازمان‌ها وجود ندارد؟. یک عده‌ای هستند که می‌خواهند همه چیز را دست بگیرند این وسط پول‌های عجیب و غریبی رد و بدل شده و عده‌ای خاص پول‌های زیادی را به جیب می‌زنند.   وی ادامه داد: عده‌ای هستند که آموزشگاه‌های زبان دست اینهاست و مجوز را به افراد خاص می‌دهند ما می‌خواهیم این انحصار شکسته شود. در حال حاضر هزینه تدریس زبان خارجی در کشور ما در مقایسه با سایر کشورها بسیار زیاد است، چرا باید شهریه آموزشگاه‌ها اینقدر زیاد باشد و آموزش زبان برای علاقه‌مندان گران تمام شود. ما از رسانه‌ها می‌خواهیم کمک کنند تا انحصار شکسته شود نتیجه آن به نفع مردم خواهد بود.   به گفته این عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مافیایی در کشور وجود دارد که آموزش زبان انگلیسی را به صنعتی پولساز برای خود تبدیل کرده‌اند. ما در این طرح می‌خواهیم این انحصار را شکسته تا اگر کسی خواست اقدام به تاسیس آموزشگاه زبان کند تنها مجبور به گرفتن مجوز از آموزش و پرورش نباشد. برای این کار می‌خواهیم سازوکاری تعیین کنیم تا انحصار شکسته شود نه این‌که آموزش زبان انگلیسی حذف شود. اینهایی که منافعی دارند با استفاده از امپراتوری و تبلیغ این طرح را به گونه دیگری منعکس کرده و بر خط خبری حذف زبان انگلیسی رفته‌اند چون منافع‌شان به خطر افتاده است من مجددا تاکید می‌کنم که ما دنبال حذف زبان انگلیسی نیستیم بلکه می‌خواهیم انحصار شکسته شود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان

به گزارش «تابناک»، علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند
رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
تلاش می‌کنیم بخش‌ زیادی از بازنشستگان را نگه داریم

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار