Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه دلیری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عراق از جمله کشورهایی است که نیاز به پوشاک، تصفیه آب و.. دارد زیرا سالهای سال درگیر جنگ بوده است، گفت: این موضوع توانسته در راستای صادرات محصولات برپایه تکنولوژی از سوی ایران به این کشور رونق بگیرد.

وی با تاکید براینکه در ایران فناوران و تولیدکنندگان خوبی داریم، بیان کرد: این می تواند فرصت خوبی برای این کشور محسوب شود و همین زمینه تعامل دو کشور را فراهم می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر همکاری‌های تجاری ایران و عراق با بیان اینکه اکنون زمان مناسبی برای سرمایه گذاری های مشترک و تولیدات مشترک در زمینه نانو بین ایران و عراق است، بیان کرد: تاکنون برخی محصولات بی کیفیت به کشورهای دیگری صادر شده که این وجهه ایران را خدشه دار کرده ولی ما می توانیم به واسطه این دفتر همکاریها و فناوران ایرانی این خلاء را برطرف کنیم.

وی افزود: صادرات محصولات «های تک» به واسطه فناوران می تواند تفکرات منفی در خصوص محصولات ایرانی را اصلاح کند؛ این عملا ظرفیتهایی است که از آن استفاده و محصولات با کیفیت را وارد عراق می کنیم.

دلیری با تاکید بر اینکه در صدد هستیم که محصولات با قیمت رقابتی را به عراق صادر کنیم، بیان کرد: زیرساخت های این تعاملات فراهم شده به طوریکه خدمات تجاری برای شرکتهای نانویی در عراق ایجاد شده تا بتوان علاوه بر صادرات، انتقال تکنولوژی و خط تولید را داشته باشیم.

وی خصوص تبادل کالای دانش بنیان بین ایران و عراق گفت: بیشتر از سوی ایران صادرات به عراق صورت می گیرد؛ طبق بررسی های ستاد توسعه فناوری نانو، بیشترین صادرات محصولات نانو در ۲ سال گذشته از ایران به عراق بوده است.

کشورهای هدف صادرات محصولات فناوری نانو به تفکیک میزان صادرات 

وی با بیان اینکه البته سایر کشورها نیز مخاطب محصولات نانو بوده اند، بیان کرد: ترکیه، افغانستان، لهستان، گرجستان، هند، ترکمنستان، آذربایجان، ارمنستان، عمان، چین، بلغارستان از کشورهای هدف صادرات محصولات نانو طی دوسال بوده اند.

مدیر دفتر همکارهای ایران و عراق ادامه داد: شیشه های نانو، فرش های نانو، ماسکهای نانو، جوراب و منسوجات آنتی باکتریال و... از بیشترین محصولاتی بوده اند که به عراق صادر شده است.

کد خبر 4750126 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق فناوری نانو صادرات کالا اربعین 98 فناوری فضایی فناوری نانو امنیت اطلاعات نوآوری هوش مصنوعی تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان ماهواره جایزه نوبل فضانوردان اینترنت ایالات متحده آمریکا موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری