Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با سفر رئیس جمهور به استان اردبیل یکی از بزرگترین کارخانه‌های باطری‌سازی‌ با ظرفیت تولید یک میلیون باطری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت بازرگانی اشجع باطری در نشست با خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: شرکت تولیدی و بازرگانی اشجع با سابقه 35 سال فعالیت می‌کند به طوری که بعد از سال‌ها فعالیت در واردات و توزیع باطری تصمیم گرفته تا در یک اقدام جدید کارخانه تولید باطری را راه‌اندازی کند که در سفر رئیس جمهور به صورت رسمی این مجموعه افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی اشجع خاطرنشان کرد: ما در قالب فروشگاه‌های زنجیره‌ای علاوه بر اردبیل در شهرهای رشت، تهران، زنجان و آذربایجان شرقی فعالیت می‌کنیم و تلاش‌مان بر این است تا در سایر استان‌ها نیز شعبه‌ای از این شرکت را راه‌اندازی و محصول تولید شده را عرضه کنیم.

وی تصریح کرد: از سال 96 تصمیم گرفتیم تا در کنار فعالیت‌های خدماتی و بازرگانی نسبت به راه‌اندازی کارخانه تولید باطری با استانداردهای بین‌المللی و تکنولوژی‌های جدید وارد فعالیت‌ شویم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی اشجع باطری افزود: با یک شرکت ترک قرارداد دانش فنی و انتقال تکنولوژی به امضا رساندیم که الگوی آنها نیز تکنولوژی برتر آمریکایی بوده و ما در کمتر از یک و نیم سال این واحد را آماده افتتاح کردیم که هم اکنون در جذب نیروهای متخصص و ماهر بیش از 300 نفر در این مجموعه کار می‌کنند که با سه شیفته شدن کارخانه فضای اشتغال 800 نفر فراهم می‌آید.

اشجع به فازبندی این کارخانه اشاره کرد و گفت: در فاز اول صفحه‌سازی و در فازهای بعدی نیز مونتاژ و بازیافت باطری‌های اسقاطی مدنظر بوده تا بدون اینکه به محیط زیست صدمه‌ای وارد شود، بتوانیم تولید خود را با کیفیتی مناسب برای خودروهای سبک و سنگین انجام دهیم.

وی بیان کرد: ما علاوه بر انتخاب واحد نمونه تولیدی از لحاظ استاندارد در داخل کشور استاندارد TUV آلمان را نیز به دست آوردیم بطوریکه قصد صادرات محصولات خودمان به خارج از کشور و راه‌اندازی شعبات اشجع باطری در استان‌های دیگر را داریم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی اشجع باطری فروش اینترنتی اشجع باطری را با راه‌اندازی سامانه الوباطری در استان‌های مختلف به ویژه تهران یادآور شد و اظهار کرد: ما تنها مجموعه‌ای هستیم که از صفر تا 100 تولید و فروش را به صورت عمده و خرده انجام می‌دهیم و با فعال‌سازی واحد R&D تلاش می‌کنیم تا سایر محصولات به ویژه باطری صنعتی، مخابراتی و حتی خودروهای برقی را تولید و روانه بازار کنیم.

اشجع یکی از برنامه‌های بلندمدت این شرکت را صادرات محصولات متنوع به کشورهای مختلف به ویژه آذربایجان، عراق، گرجستان، قزاقستان و .. اعلام ککرد.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت نهایی ما تولید یک میلیون باطری است و برای راه‌اندازی کارخانه در شهرک صنعتی دو اردبیل که در زمینی به مساحت 30 هزار مترمربع احداث و راه‌اندازی شده بیش از 120 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردیم که با همکاری بانک سپه 25 میلیارد تومان این مبلغ تسهیلات بانکی و مابقی آورده شخصی است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی اشجع باطری ادامه داد: با راه‌اندازی فازهای تکمیلی این کارخانه در سه شیفت فرصت اشتغال 800 نفر را فراهم خواهد کرد و ما با شعاری که با عنوان «ما متعهدیم» انتخاب کردیم سعی داریم تا کیفیت تولید، مشتری‌مداری و احترام به انتخاب خریدار را مورد توجه قرار دهیم.

عضو هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل به نارسائی‌ زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی به عنوان یک ضعف اساسی در جذب سرمایه‌گذاران و تقویت تولید اشاره کرد و گفت: در کنار این نقیصه ما با کمبود نیروی متخصص، ماهر و فارغ‌التحصیل دانشگاهی روبرو هستیم که امیدواریم با تلاش استاندار اردبیل که حمایت همه جانبه از سرمایه‌گذاران انجام می‌دهد، این مشکلات رفع و حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید و اشتغال تقویت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کارخانه نوآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس