Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، درباره تخلفات این سایت ها همواره درج آگهی های خرید و فروش بالاتر یا پایین تر از نرخ بازار، ایجاد زمینه کلاهبرداری از افرادی که به دنبال فروش اجناس خود هستند ، دریافت بیعانه بدون آن که کالایی در میان باشد یا حتی در برخی موارد نشر آگهی های خلاف اخلاق و عفت عمومی از جمله این مسائل و کلاهبرداری هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یکی از موارد اخیر این سایت که تیرماه گذشته در همین صفحه در گزارشی با عنوان «هنر جدید سایت دیوار!» به آن پرداختیم، به نقل از یک شهروند که از این هنر جدید! سایت دیوار آسیب دیده بود آوردیم:   «آقا یعنی چه که عکس های زن و بچه مردم را به بهانه گمشده توی این سایت آگهی می کنند، کلی عکس از خانم ها و حتی عکس های خانوادگی رو گذاشتند که مثلا دوست قدیمی من هست و سال هاست از آن ها خبری ندارم و اگر کسی صاحب این عکس را می شناسد به من خبر بدهد.  این خانم ها شاید ازدواج کرده باشند. یعنی چه که توی یک فضای عمومی آگهی میشه؟!اصلاشاید یک شرخرباشد که دنبال صاحب چک می‌گردد و...  »

همچنان در این سایت ها کلاهبرداری می شود

با این حال و با تمام حساسیت هایی که پلیس فتا و رسانه ها درباره عملکرد سایت هایی از این قبیل داشته اند، این مشکلات همچنان ادامه دارد. رئیس پلیس فتای تهران بزرگ دیروز با اشاره به این که مشکلات سایت های دیوار و شیپور هنوز برطرف نشده، به تسنیم گفته است: «کلاهبرداری» از موضوعات داغی است که همچنان در این سایت ها وجود دارد.سرهنگ «تورج کاظمی»  در پاسخ به این سؤال که آیا سایت هایی مانند دیوار و شیپور به موارد ذکر شده توسط پلیس فتا برای برطرف کردن مشکلات سایت هایشان اقدام کرده‌اند یا خیر، اظهار کرد: خیر، مشکلات سایت های دیوار و شیپور برطرف نشده و هنوز مشکلات عمده‌ای در این سایت ها وجود دارد.

امکان معرفی کاربر ندارند

رئیس پلیس فتای تهران ادامه داد: این گونه سایت ها همچنان امکان معرفی کاربر را ندارند و مدیران این سایت ها در صورت ارائه شکایت توسط شهروندان، نمی‌توانند کاربران را معرفی کنند و مشکلات این سایت ها پابرجاست.وی در پاسخ به این سؤال که آیا جرایم کلاهبرداری در این گونه سایت ها به نسبت گذشته کاهش یافته است یا خیر نیز گفت: یکی از مشکلات موجود این است که این گونه پرونده‌ها به شوراهای حل اختلاف ارجاع می‌شود که پرونده از شورای حل اختلاف نیز به کلانتری‌ها ارسال شده بنابراین هم اکنون آمار دقیقی وجود ندارد.

دستگاه قضا تعیین تکلیف کند

کاظمی در پاسخ به این سؤال که آیا امسال پلیس فتای تهران بزرگ به مدیران این سایت ها اخطار داده است یا خیر، تصریح کرد: به دلیل نبود آمارهای متمرکز مانند سال های گذشته، به موضوع زیاد ورود نکردیم، مشکلات این سایت ها را با دادستانی مطرح کردیم و از دستگاه قضا خواستیم پلیس فتا را در این حوزه راهنمایی کند تا تعیین‌تکلیف صورت گیرد.گزارش حاکی است، حجت الاسلام «محمد جعفر منتظری» دادستان کل کشور بهمن سال گذشته در گفت وگویی اعلام کرد: پرونده سایت دیوار به دادسرا ارجاع شده است و دادسرا باید به این موضوع رسیدگی کند. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری دیوار شیپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد

سرهنگ حسن ابوالحسینی رئیس پلیس فتای استان یزد اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به این پلیس مبنی بر سرمایه گذاری در کانال تلگرامی اکسیر فارابی و کلاهبرداری از آنها، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا یزد قرار گرفت. 

وی افزود: شاکیان در اظهارات خود عنوان داشتند درشبکه اجتماعی تلگرام با شخصی که مدعی بود در زمینه سرمایه گذاری اکسیر فارابی فعالیت می‌کند و سود‌های کلانی در ازای سرمایه گذاری در این زمینه پرداخت می‌کند، آشنا شدیم ومدت کوتاهی با وی درارتباط بودیم و پس ازجلب اعتماد جمعآ مبلغ ۱۵ میلیارد ریال جهت سرمایه گذاری در زمینه این بازار برای وی واریز کردیم و بعد از واریز وجوه و عدم پاسخ از وی متوجه شدیم مورد کلاهبرداری قرار گرفته ایم. 

ابوالحسینی ادامه داد: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکیان و با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته، مشخص شد متهم ساکن یکی از استان‌های غرب کشور بوده، در این خصوص با هماهنگی مقام قضائی نامبرده دستگیر و به پلیس فتا استان یزد منتقل شد. 

وی بیان داشت: متهم پس از دستگیری به کلاهبرداری ازحساب ۲۰ نفر از هموطنان سراسر کشور تا این لحظه اعتراف کرد. 

رئیس پلیس فتا استان یزد توصیه کرد: هنگام سرمایه‌گذاری توجه کنید که شما نباید به افراد حقیقی اعتماد کنید. یک شرکت سرمایه‌گذاری باید توسط نهاد‌های نظارتی، تایید شده باشد تا امکان اعتماد به آن وجود داشته باشد و به هیچ عنوان دارایی خود را به دست افرادی که با وعده سود‌های غیرواقعی و وسوسه برانگیز، از شما درخواست وجه می‌کنند، نسپارید. 

وی خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • مسدودیت بخش املاک «دیوار» و «شیپور» تا اطلاع ثانوی
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور