Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@02:04:12 GMT

کشاورزان الگوی کشت را رعایت کنند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۵۵۶۶

کشاورزان الگوی کشت را رعایت کنند

خلیل نیکشاد روز یکشنبه افزود: تولید بی‌برنامه و بیش از حد یک محصول ضررهای مالی جبران ناپذیری را به تولیدکنندگان وارد می‌کند.

وی اظهار داشت: تولید بیش از حد سیر و گوجه‌فرنگی در سال جاری به معضلی کشوری تبدیل شد و دولت با خرید حمایتی توانست جلوی ضررهای مالی را به تولیدکنندگان بگیرد ، به همین لحاظ برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی در سال آینده تولیدکنندگان و کشاورزان باید با توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی الگوی کشت را رعایت کنند تا محصولات کشاورزی به میزان معقول و مورد نیاز تولید و روانه بازار مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کشاورزان به جای کاشت محصول سیر در کشت پاییزه می‌توانند چغندرقند ، علوفه و غلات دانه‌ریز بکارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: کشاورزان مناطق شمالی استان در شهرستان‌های گرمی ، بیله‌سوار و پارس‌آباد می‌توانند با راهنمایی و توصیه کارشناسان اقدام به کشت دانه روغنی کلزا کنند که از قیمت مناسب تضمینی خرید برخوردار است.

نیکشاد تشریح کرد: کشت کلزا با نقش کلیدی که در تناوب محصولات زارعی دارد به رفع شوری خاک‌های کشاورزی و اصلاح و باروری خاک‌های زراعی در منطقه کمک کرده و از کنجاله آن نیز در صنعت دامپروری استفاده می‌شود. 

او از کشاورزان خواست پا به پای مسئولان و دست‌اندرکاران تولید در تنظیم بازار محصولات کشاورزی و رعایت عرضه و تقاضا تلاش کرده و با گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی مانع از هدررفت محصولات تولیدی شوند.

به گزارش ایرنا ، استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی کلزا اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، استان خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گیاهان دارویی است و شهرستان حمیدیه نیز رتبه برتر تولید نعنای دارویی را دارد.

در این شهرستان انواع گیاهان دارویی کشت می‌شود و سطح زیر کشت دو نوع نعنای فلفلی و معمولی، ۲۰ هکتار است.

مهدی سلطانی، یکی از کشاورزان حمیدیه که حدود ۱۵ سال است در زمین کشاورزی اش نعنا کشت می‌کند، می‌گوید: ۵ بار در سال نعنا برداشت می‌کند و محصول تولیدی علاوه بر صادرات به نقاط مختلف خوزستان، به استان‌های همجوار ارسال می‌کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی