Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از حمایت از بخش تولید استان خبر داد و گفت: بانک‌ها با تامین سرمایه درگردش و منابع مالی به بهبود تولید و تثبیت اشتغال در استان کمک کردند.

به گزارش ایسنا-حشمت‌الله عسگری در نشستی با مدیریت سرپرستی امورشعب بانک ملت استان بر ضرورت تداوم همکاری بانک‌ها با واحدهای تولیدی و صنعتی و خصوصا واحدهای مشکل‌دار تاکید و اظهار کرد: خوشبختانه امسال منابع بانکی خوبی با هدف ایجاد رونق تولید به این بخش اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بانک‌های این استان همراهی وتعامل خوبی با مسوولان استان در راستای حمایت از بخش صنعت و تولید داشتند افزود: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با همراهی بانک‌ها توانسته گام‌های موثری در جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی استان و تثیت اشتغال در استان بردارد .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با تقدیر از بانک ملت استان گفت: خوشبختانه شعبات بانک ملت در استان امسال با پرداخت به موقع تسهیلات نقش موثری در این زمینه داشتند.

وی از تلاش برای رفع دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی خبر داد و افزود: بخش تولید برای بهره‌مندی از منابع بانکی با برخی مشکلات روبرو است که انتظار می‌رود بانک‌ها به رفع آن کمک کنند.

عسگری خاطرنشان کرد: بانک ملت استان سمنان با هدف پویایی و تحرک بیش از پیش چرخه اقتصاد استان همواره اقدامات مطلوبی در خصوص حمایت از  بخش خصوصی انجام داده است که این روند می‌باست با هدف افزایش جلب رضایت مردم علی الخصوص تولید کنندگان و سرمایه‌گذاران استان ادامه یابد .

مرادی مدیریت بانک ملت استان سمنان در این دیدار از افزایش ۲۰ درصدی منابع بانکی این بانک در مقایسه با ۶ ماهه اول سال قبل خبر داد و گفت: در ۶ ماهه اول سال ۹۸ رقمی بالغ بر یک‌هزار و ۳۰ میلیارد ریال از منابع مالی این بانک در قالب تسهیلات رونق تولید به تولیدکنندگان استان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه تسهیلات طرح تسهیل و رفع موانع تولید در دو بخش صنعت و کشاورزی پرداخت شده اضافه کرد: از مجموع  کل تسهیلات پرداخت شده امسال یک‌هزار میلیارد در بخش صنعت و ۳۰ میلیارد در بخش کشاورزی به صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی استان پرداخت شده است ‌.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک ملت نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر لزوم تقویت هنرستان‌ها بر اساس زیست بوم استان، گفت: دانشگاه‌ها نیرو‌های متخصص مورد نیاز استان را تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمد رضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی امروز در آیین افتتاح نمایشگاه معرفی مشاغل اظهار کرد: تقویت هنرستان‌ها متناسب با زیست بوم استان ضروری است تا علم و مهارت جوانان در مسیر توسعه استان قرار گیرد.

وی وجود ۹۲ هنرستان در خراسان شمالی با ۱۴ هزار دانش آموز را مورد توجه قرار داد و افزود: تولید با دستان توانمند کسانی امکان پذیر خواهد بود که دانش لازم را داشته باشند و دولت هم در بخش تجهیزات به افراد دارای مهارت کمک خواهد کرد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه استان در بخش‌های تولید فرش و پرورش اسب پتانسیل‌های قابل توجهی دارد، گفت: تربیت و پرورش نیرو‌های غنی و اثرگذار در تولید توسط هنرستان‌ها و هنرجویان اجرایی شود.

حسین نژاد با تاکید بر اینکه متناسب با نیاز استان باید هنرجو تربیت شود، خاطرنشان کرد: هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازها، نیروی انسانی را تربیت کنند.

وی اظهار داشت: با تاکید در جلسات شورای آموزش و پرورش استان و سفر رئیس جمهور و تصویب ایجاد ۸ هنرستان، در مسیر عملیاتی شدن جهش تولید گام‌های موثری را خواهیم برداشت.

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران