Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در هزینه‌های ساخت سرندهای خطوط جدید کارخانه کود آلی خبر داد.

علی دهنوی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: خطوط جدید کارخانه کود آلی با اصلاح حدود ۵۰ درصدی در چیدمان فرآیندهای پیش‌­بینی شده (Layout) و طراحی تمام جزییات در سازمان مدیریت پسماند، از اواخر سال گذشته وارد مرحله اجرایی شد و تاکنون بالغ بر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از بخش‌­های مهم این خطوط، سرندهای دوار هستند که در هر خط جدید دو سرند دوار به جای یک سرند که در خطوط قدیم استفاده می­‌شد، به کار رفته است که دو سرند با آزمایشات کاربردی تست و مشخص شد تا ۱۳ درصد راندمان جداسازی پسماندهای تر از سایر پسماندها را افزایش دهد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان افزود: در اسفند ماه سال گذشته ساخت و خرید این سرندها به مناقصه عمومی گذاشته شد و فقط یک شرکت در آن مناقصه حاضر شد که به ازای هر سرند قیمت بالغ بر ۵۳۰۰ میلیون ریال (با ارزش افزوده) پیشنهاد داد که به علت ناعادلانه بودن قیمت، مناقصه باطل و مقرر شد سازمان با توجه به نوسانات ارزی نسبت به خرید مواد و مصالح طرح اقدام و با کمک پیمانکاران جزء، نسبت به ساخت سرندها اقدام کند.

وی با اشاره به تأثیرگذاری مدیریت بهینه در صرفه جویی هزینه‌­ها، تصریح کرد: بررسی‌های نهایی نشان داده که قیمت هرکدام از این سرندها با احتساب تورم سال جاری و مالیات برارزش افزوده کمتر از ۳۲۰۰ میلیون ریال بوده است که بالغ بر ۴۰ درصد صرفه‌جویی ایجاد کرده و در شرایط اقتصادی فعلی بسیار مهم و قابل توجه است.

دهنوی ادامه داد: علاوه بر این، دانش طراحی این سرندها که تغییرات مهمی نسبت به سرندهای قبلی داشته در اختیار سازمان پسماند قرار گرفته، اما برخی افراد ناآگاه بدون توجه به شرایط حاکم بر پروژه­‌ها و شرایط اقتصادی، روش­‌های دیگری از جمله EPC را برای برای انجام طرح توصیه می­‌کنند که ممکن است در شرایطی مناسب و با صرفه باشد، اما لزوماً در تمام پروژه­‌ها و شرایط دیگر قابل استفاده نیست.

وی تاکید کرد: مدل ساخت سرند نشان داده است که با زمان گذاری بیشتر و استفاده از توان کارشناسان خبره و نیز پیمانکاران جزء می­‌توان پروژه‌­ها را با اختلاف قابل توجهی ارزان‌تر تمام کرد.

کد خبر 393809

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان شهرداری اصفهان شهروند شهر کلانشهر پسماند شهري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت