Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@03:31:25 GMT

هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۹۰۱۵

هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی است

حجت الاسلام رمضانی گفت: هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی است و با استفاده از هنر عکاسی می تواند بسیاری از مفاهیم را به مخاطبان منتقل کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام «علی رمضانی» در بازدید از نمایشگاه عکس موکب روان که امروز (یکشنبه ۲۸ مهر) در روستای میلک بخش الموت غربی برگزار شد، در جمع مردم این روستا بیان کرد: امروزه برای انتقال فرهنگ و تقویت مبانی دینی و تأثیر گذاری بر مخاطب می توان از روش های مختلف در حوزه هنر استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با بیان اینکه هنر بهترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی است، ادامه داد: به تصویر کشیدن مناسبت های مختلف، یکی از روش هایی است که می توان در حوزه دینی و مذهبی از آن استفاده کرد و با عکس و تصاویر می توان بسیاری از مفاهیم را به مخاطب منتقل کرد.

 

وی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه عکس موکب روان عنوان کرد: ترویج فرهنگ عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، توجه به سنت های تأثیرگذار در روستاها و ثبت و ضبط این فرهنگ و آداب و رسوم از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه بود که می توان با استفاده از هنر عکاسی در دیگر روستاها، ظرفیت های فرهنگی و مذهبی که روستاها دارند را احصا کرده و در معرض دید عموم مردم گذاشت.

 

حجت الاسلام رمضانی تصریح کرد: این نمایشگاه با عکس های متعدد، آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه روستای میلک را به تصویر کشیده است تا عشق و ارادت مردم باصفای این روستا را به امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) نشان دهد.

 

وی یادآور شد: این نمایشگاه‌ به همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، دفتر امور روستای و شوراهای استانداری قزوین، بخشداری الموت غربی و دهیاری روستای میلک برپا شده و در آن عکس‌ها و خاطراتی از مردم روستای میلک که نتوانستند در پیاده روی اربعین حضور داشته باشند به نمایش گذاشته شده است.

 

گفتنی است در نمایشگاه عکس موکب روان،3۰ قطعه عکس با موضوع اماکن متبرکه و عزاداری مردم توسط عکاسان سید یحیی عرشیها، احمد سلبی فرد، مجید نوالله پورو یوسف علیخانی در معرض دید عموم قرار گرفته است.

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین ۹۸ حب الحسین یجمعنا مرز بین المللی شلمچه منطقه آزاد اروند نماز جمعه نمایشگاه عکس هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول