Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@07:00:57 GMT

۱۰۰ مدرسه روستایی خراسان جنوبی هوشمند می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۹۲۲۹

۱۰۰ مدرسه روستایی خراسان جنوبی هوشمند می شود

 به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان ظهر یکشنبه در نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان  با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور به استان در زمینه های فرهنگی و اجتماعی اظهارکرد: این تفاهم نامه در راستای محرومیت زدایی با دستگاه ها و نهادهای مختلف منعقد شده که می توان از آن در راستای آموزشی نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از دریافت مجور خرید ۳۰۰ دستگاه اسپلیت برای مدارس روستایی خبر داد و بیان کرد: ۱۰۰ مدرسه استان به ویژه در مناطق روستایی نیز امسال هوشمند سازی می شود.

 به گفته وی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری ۵۰۰ میلیون تومان برای هوشمندسازی این مدارس به استان تخصیص یافته است.

 استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان اعتبارات و تعداد مدارس قابل افزایش است، گفت: روش آموزش از راه دور به صورت آزمایش و پایلوت در روستای نوفرست بیرجند اجرا می شود.

به گفته وی پیش بینی می شود تا هفته دولت سال آینده تمام روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات وصول شوند.

تحصیل۵۰ دانش آموخته سوادآموزی درمراکز عالی استان و کشور

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی  هم در این جلسه گفت: در حال حاضر قریب  ۵۰ نفر از دانش آموختگان سواد آموزی استان در مراکز عالی دانشگاهی استان و کشور مشغول گذراندن تحصیلات عالی هستند.

محمد علی واقعی با بیان اینکه در حال حاضر قریب یک هزار و ۴۵۰ سواد آموز جامعه ی هدف در دوره های تحکیم، انتقال و سواد آموزی مشغول تحصیل هستند، افزود: ۸۵ تبعه خارجی در دوره های مختلف سوادآموزی در استان تحصیل می کنند.

 وی تصریح کرد: طرح سوادآموزی دختران و بانوان بیسواد استان با مشارکت ۳۰۰ نفر از بانوان و با همکاری حوزه بانوان و خانواده ی استانداری در حال اجرا می باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با بیان این که تعداد بانوان بی سواد استان دو برابر مردان است، خاطر نشان کرد: این طرح به منظور برقراری عدالت آموزشی و توان افزایی جامعه ی زنان استان اجرا می شود.

واقعی نبود اعتبارات لازم برای جلب مشارکت بانوان و ایجاد انگیزه برای حضور در دوره های مختلف سوادآموزی، عدم همکاری همسران و خانواده دختران و زنان و  وجود خرده فرهنگ ها را از مهم ترین مشکلات اجرای این طرح برشمرد.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: طرح شتاب بخشی سواد آموزی عشایر برای جامعه هدف ۱۰ تا ۶۰ سال عشایری استان به عنوان رویکرد دیگر سواد آموزی خراسان جنوبی در حال اجرا است.

 وی ادامه داد: فقر مالی خانواده های عشایری و مشکلات فرهنگی اجتماعی از مهم ترین معضلات اجرای این طرح در خراسان جنوبی به شمار می رود.

کد خبر 4751382

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی بیرجند اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان شیراز موکب شهرکرد رادیو اربعین مرز شلمچه سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • بارش باران در خراسان جنوبی سیلاب به راه انداخت
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند