Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای استفاده روز افزون از دانش نانو و تقویت رویکرد‌های تجاری در این عرصه، یک شرکت با استفاده از بهره گیری از متخصصان داخلی اقدام به تولید مواد نانو از جمله گرافن اکسید تک لایه کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت نانو مواد گستران پارس یکی از شرکت‌های جوانی است که در هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت شرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نانو مواد گستران پارس با استفاده از توان داخلی اقدام به تولید گرافن اکسید تک لایه کرده است. این مواد در حال حاضر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کاربرد دارد، همچنین شرکت‌های این حوزه نیز برای واحد R&D خود به این ساختار‌های نانو نیاز دارند.

گرافن اکسید تک لایه در گروه‌های علمی مختلف مانند عمران، مکانیک، ... کاربرد دارد و به صورت کلی باعث ایجاد استحکام در مواد می‌شود. محققین حوزه عمران سعی می‌کنند با استفاده از این ماده بتن و مصالح مستحکم تری بسازند. یکی از کارشناسان این شرکت می‌گوید بر این اساس سعی کردیم تا در نمایشگاه سال‌های قبل تجهیزات و مواد آزمایشگاهی با محققان، اساتید دانشگاه و چهره‌های علمی ارتباط برقرار کنیم، تا با استفاده از این ظرفیت، پتانسیل‌های جدیدی برای توسعه و تجاری سازی محصولاتمان پیدا کنیم. خوشبختانه این ارتباط در توسعه روابط مذکور به ما کمک کرد.

این مجموعه همچنین با تکیه بر نیرو‌های توانمند داخلی خود و پس از ماه‌ها مطالعه و آزمایش موفق به تولید صنعتی نانو ذرات اکسید روی شده است. نانو ذرات اکسید روی یکی از ذرات معدنی پر کاربرد است که به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی مناسب مورد توجه صنعتگران قرار گرفته است. از جمله خواص ویژه نانو ذرات اکسید روی می‌توان به پایداری شیمیایی بالا، ثابت دی الکتریک پایین، فعالیت کاتالیزوری بالا، جذب نور فرو سرخ و فرابنفش و از همه مهم‌تر خاصیت ضد باکتری اشاره کرد.

از نانو ذرات اکسید روی علاوه بر صنایع آرایشی و بهداشتی، سرامیک و لاستیک برای تولید پانسمان‌های طبیعی به منظور درمان زخم‌ها نیز استفاده می‌شود. به علت خاصیت ضد باکتریایی این نانو ذرات و همچنین به دلیل تضعیف اشعه فرا بنفش نور خورشید، از آن‌ها در تولید کرم‌های ضد آفتاب نیز استفاده می‌شود. اکسید روی همچنین در مقیاس نانو، یک نیمه‌هادی با شفافیت زیاد و لومینسانس قوی در دمای اتاق است و به همین دلیل انتخاب ایده آلی برای انواع حسگرها، دیود‌های لیزری، نمایشگر‌ها و الکترود شفاف است.

هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از ۲۶ تا ۲۹ آذرماه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت نمایشگاه به نشانی www.iranlabexpo.ir مراجعه کرده و یا با شماره ۰۲۱۸۳۵۳۳۵۵۵ تماس حاصل نمایند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو گرافن شرکت های دانش بنیان تجهیزات آزمایشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن 2024
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶