Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، طی 6 ماهه اول امسال 377 هزار و 517 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 34.8 درصد کاهش داشته است. 

همچنین در نیمه اول امسال 348 هزار و 268 دستگاه سواری در کشور به تولید رسید که نسبت به نیمه اول سال 97 افت 35.9 درصدی را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طی 6 ماهه ابتدایی امسال تولید ون 85.7 درصد کاهش داشته و در عین حال تولید مینی‌بوس و میدل‌باس با افت 65.9 درصدی و تولید اتوبوس نیز با افت 60.9 درصدی همراه بوده است.

طی این مدت تولید کامیونت، کامیون و کشنده نیز 79.7 درصد کاهش داشته و فقط در تولید وانت شاهد رشد 3 درصدی بوده‌ایم. 

* رشد 11 درصدی تولید شهریور

در بررسی عملکرد شرکت‌های خودروساز طی شهریور امسال این نکته قابل مشاهده است که در این ماه تولید انواع خودرو 11.6 درصد رشد داشته و به 63 هزار و 217 دستگاه رسیده است. 

تولید سواری طی 6 ماهه ابتدای امسال نیز رشد 9.6 درصدی را نسبت به شهریور 97 تجربه کرده و به 57 هزار و 443 دستگاه رسیده است.

* کاهش 36 درصدی تولید ایران خودرو

گروه صنعتی ایران خودرو در 6 ماهه اول امسال 159 هزار و 497 دستگاه انواع خودرو را تولید کرد که در مقایسه با نیمه اول سال گذشته 36.7 درصد کاهش تولید را داشته است.

تولید سواری در این گروه خودروسازی طی 6 ماهه اول امسال به 157 هزار و 852 دستگاه رسید که در مقایسه با نیمه اول 97 رشد 36.1 درصدی را داشته است. 

ایران  خودرو طی شهریور ماه نیز 22 هزار و 499 دستگاه انواع خودرو را تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9.7 درصد کاهش داشته است. تولید سواری توسط این گروه خودروسازی طی شهریورماه نیز با افت 8.5 درصدی به 22 هزار و 175 دستگاه رسید.

* افت 20 درصدی تولید سایپا

در موردگروه سایپا نیز باید به افت 20.7 درصدی تولید انواع خودرو طی نیمه اول امسال اشاره کنیم. تولید انواع خودرو توسط سایپا در نیمه اول امسال به 200 هزار و 11 دستگاه رسید. تولید سواری توسط این گروه خودروسازی نیز طی نیمه اول امسال 24 درصد افت داشته و به 176 هزار و 893 دستگاه رسیده است. 

گروه سایپا طی شهریور ماه توانست 38 هزار و 8 دستگاه انواع خودرو را تولید کند که در مقایسه با شهریور 97 رشد 48.6 درصدی داشته است. در این ماه تولید سواری توسط سایپا معادل 33 هزار و 195 دستگاه بود که رشد 44.2 درصدی را نسبت به شهریور 97 نشان می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو اتوبوس رشد ایران ایران خودرو سایپا ایران خودرو خودرو سایپا تولید خودرو خودرو سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر

به گزارش خبرگزاری مهر، میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی فروردین ماه امسال معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن بود که در این بین جو رشد ۱۲۶ درصدی، ذرت رشد ۵۹ درصدی، سویا رشد ۱۴۹ درصدی، شکر رشد ۱۰۰ درصدی و روغن رشد ۳۰۴ درصدی داشت.

رشد ۱۲۶ درصدی تخلیه جو در فروردین‌ماه

میزان تخلیه جو طی فروردین‌ماه سال جاری معادل ۱۴۷ هزار و ۷۵۸ تن بود که حاکی از رشد ۱۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه ذرت طی یک ماهه نخست ۱۴۰۳ معادل یک میلیون و ۲۹۷ هزار و ۳۳۸ تن بود که نشان‌دهنده رشد ۵۹ درصدی است.

تخلیه سه هزار و ۵۲۳ تن برنج

علاوه بر این میزان تخلیه سویا طی ۳۰ روزه نخست سال جاری معادل ۵۷۷ هزار و ۹۵۸ تن بود که رشد ۱۴۹ درصدی را نشان می‌دهد و میزان تخلیه برنج نیز طی مدت مذکور معادل سه‌هزار و ۵۲۳ تن بود.

رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر

این در حالی است که میزان تخلیه شکر طی یک ماهه نخست سال جاری معادل ۴۰ هزار و ۹۴۴ تن بود که حاکی از رشد ۱۰۰ درصدی این کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و میزان تخلیه روغن در این ماه معادل ۱۲۲ هزار و ۷۴۳ تن بود که در خصوص این کالا نیز شاهد رشد ۳۰۴ درصدی هستیم.

به گزارش مهر، تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته برای خروج کالاهای اساسی طی یک ماهه نخست سال جاری شامل ۸۲ هزار و ۷۰۱ دستگاه کامیون و سه‌هزار و ۴۴۶ واگن بود که از این تعداد هفت‌هزار و ۴۴۳ دستگاه به صورت حمل یکسره بوده است.

کد خبر 6087944 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • رکوردزنی «مست عشق» در روز نخست اکران
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • افزایش ۲۰‌درصدی کشت بهاره در ساوجبلاغ
  • کتاب در فروردین؛ رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ عنوان جدید
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در سال ۱۴۰۳
  • رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ کتاب جدید در فروردین ۱۴۰۳
  • ماجرای دنباله دار افزایش ۵۰ درصدی قیمت پژو پارس؛ وزیر صمت و شورای رقابت چه می گویند؟ | قیمت های جدید را ببینید