Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان دره‌شهر در ادامه دستور قضایی خود آورده است «پروژه چهار خطه دره‌شهر - پلدختر به‌دلیل تاخیر در اتمام این پروژه به یکی از مطالبات مردمی تبدیل شده که عواقب مدنی و کیفری هر گونه حادثه در این مسیر بر عهده پیمانکار و احتمالا کارفرما است». ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، همزمان با هشتمین روز دهه مبارک فجر 97 مرحله اول طرح چهار خطه کردن مسیر دره‌شهر به پلدختر به طول 13 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته علی اصغر کاظمی در زمان کُلنگ‌زنی پروژه  از انتهای حوزه استحفاظی استان ایلام به سمت لرستان با مبلغ قرار داد 30 میلیارد تومان که رسماً اجرایی شد ظرف 24 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی هدف از اجرای این پروژه را تسهیل در ارتباط دو استان ایلام و لرستان با توجه به موقعیت تاریخی، فرهنگی و کشاورزی منطقه عنوان کرد.

علی اصغر کاظمی 2 اردیبهشت 98 و در بازدید میدانی از پروژه مورد بحث میزان پیشرفت پروژه را 15 درصد عنوان کرد گفت: مطالعه پنج کیلومتر دیگر نیز به انجام رسیده و در آینده نزدیک مناقصه آن به انجام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی از اهمیت پروژه سخن گفت و عنوان کرد: «ا‌ین محور علاوه بر اینکه مسیر ارتباطی استان‌های ایلام و لرستان، راه تردد شهرستان دره‌شهر به آبدانان نیز از طریق تونل کبیرکوه و مرز چیلات است».

17 پروژه اقتصاد مقاومتی در کهگیلویه و بویراحمد به بهره‌برداری می‌رسدادامه پروژه چهارخطه «یاسوج ــ سی‌سخت» 925 درخت چند‌صدساله بلوط را نابود می‌کند+تصاویرریل‌گذاری 117 کیلومتر از پروژه راه‌آهن اردبیل آغاز می‌شود

عواقب مدنی و کیفری هر گونه حادثه در این مسیر بر عهده پیمانکار و کارفرما است

اما حوادث اتفاق افتاده در این پروژه به علت اختلاف سطح در خاک‌برداری شانه خاکی با سطح جاده و شکایات و مطالبات شهروندان دره‌شهری برای به فرجام رساندن پروژه و یا ایمن‌سازی آن تا زمان تکمیل به جهت کاهش حوادث و ایمنی تردد موجب آن شد تا علی ادبی فیروزجاهی را به واکنش وا دارد و با صدور دستور قضایی بیان دارد که «قطعاً عواقب مدنی و کیفری هر گونه حادثه در این مسیر بر عهده پیمانکار و احتمالاً کارفرما است».

دادستان دره‌شهر با بیان اینکه «خاکبرداری شانه‌های خاکی این مسیر و اختلاف سطح آن با جاده باعث شده خطر رانندگان را در این مسیر پر تردد تهدید کنند» گفت: «پیمانکار و کارفرمای این پروژه باید در کمترین زمان ممکن آنرا به اتمام برسانند».

علی ادبی فیروزجاهی تاکید کرد: در صورت عدم اجرای این پروژه به دلیل حادثه‌خیز بودن آن دادستانی در راستای حقوق عامه به‌عنوان مدعی‌العموم به پروژه ورود خواهد کرد.

انتهای پیام/ح

R7718/P/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدرحیمی ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی با منتخب مردم حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نرخ سود بانکی، نرخ مالیات، عوارض گمرکی در استان ایلام با مناطق برخوردار هیچ تفاوتی ندارد و از طرفی هزینه زیرساخت‌ها مانند قیمت زمین، هزینه‌های انرژی، هزینه مواد اولیه و …نسبت به سایر استان‌ها بالاتر است.

وی عنوان کرد: بنابراین برای اینکه بتوان سرمایه گذاران را جذب طرح‌های تولیدی در استان نمود بایستی در قوانین موجود بازنگری صورت گیرد و جذابیت‌های سرمایه گذاری از طریق بازنگری در قوانین موجود افزایش یابد.

محمدرحیمی گفت: پروژه‌های مهم صنعتی در شهرستان‌های جنوبی در حال اجرا هستند که سه پروژه مهم NGL، پتروشیمی دهلران و سیمان دهلران نیازمند پیگیری جدی برای رسیدن به بهره برداری هستنند.

رییس سازمان صمت استان ایلام خاطر نشان کرد: لازم است شرکت‌های بزرگ سرمایه گذاری وابسته به دولت برای مشارکت در پروژه‌های صنعتی استان به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به وضعیت موجود حوزه تولید و تجارت استان بیان کرد: تعداد ۴۹۵ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریال و ۱۰ هزار نفر اشتغال وجود دارد.

وی گفت: ۵۱۳ فقره جواز تاسیس در دست اجرا با سرمایه مورد نیاز ۷۷۰ هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال ۱۷ هزار نفر در دست اجرا می‌باشند که در صورت رسیدن به مرحله تولید می‌توان شاهد شکوفایی صنعت استان باشیم.

رضا محمدرحیمی ادامه داد: استان ایلام از نظر معادن فلزی که دارای ارزش افزوده بالا هستند فقیر است اما در گروه کانی‌های غیر فلزی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و به تبع آن صنایع معدنی مانند سیمان، گچ، آجر، سایر مصالح ساختمانی استان از کیفیت و رقابت پذیری بالایی برخوردار هستند.

محمدرحیمی بیان کرد: در حوزه بازار ۳۹ هزار پروانه صنفی موجود است که در قالب ۱۰۱ اتحادیه و ۱۰ اتاق اصناف فعالیت دارند که نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا می‌کنند.

کد خبر 6088493

دیگر خبرها

  • پیگیری طرح نیمه تمام آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • پیگیری اجرانشدن طرح آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر به ماهشهر به تا پایان سال چهار خطه می شود
  • انحراف به چپ کامیون چهار نفر کشته برجای گذاشت
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • ۱۴ هزار میلیارد برای زیرساخت‌های اربعین اختصاص یافت
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی