Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سیاره شگفت انگیز ما، هرگز از شگفت‌زده کردن ما دست بر نمی‌دارد! چیز‌ها و مکان‌های زیادی وجود دارند که نمی‌توان توضیحی برای آن‌ها ارائه کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران آن‌ها هنوز هم برای بشر معما هستند، اما همچنان توجه ما را به سوی خود جلب می‌کنند. در ادامه به مرور برخی پدیده های باورنکردنی می پردازیم:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخته سنگ‌های موراکی

شگفت انگیزترین واقعیت در مورد این تخته سنگ ها، اندازه و شکل آنهاست. چطور ممکن است چنین سنگ‌هایی به این دقت کروی و گرد ظاهر شوند؟ این تخته سنگ‌های کروی غول پیکر به قطر ۱ تا ۲ متر در سواحل شرقی نیوزیلند در منطقه‌ای به نام مواراکی قرار دارند.

سنگ‌هایی که به شکل جدا از هم یا دسته دسته در کرانه‌های اقیانوس آرام پراکنده‌اند. مهم‌ترین ویژگی این تخته سنگ‌ها شکل کروی و اندازه‌ی بسیار بزرگ آن هاست. هنوز پاسخ روشنی برای نحوه شکل گیری آن‌ها وجود ندارد.

۲. مهاجرت حیوانات

مهاجرت حیوانات یک پدیده طبیعی است. حیوانات معمولاً در یک فصل مشخص سال، از یک مکان به مکان دیگر سفر می‌کنند. هنوز دانشمندان نمی‌توانند وجود چنین غریزه مهمی را در الگو‌های ژنتیکی انواع متفاوت پرندگان، ماهی‌ها، حشرات و پستانداران توضیح دهند.

۳. ابوالهول بزرگ جیزه

ابوالهول بزرگ جیزه که اغلب با نام ابوالهول خوانده می‌شود، تندیسی سنگ آهکی است واقع در جیزه مصر، که به شکل ابوالهولی نشسته است. این تندیس، همانند یک ابوالهول افسانه‌ای بدن شیر با سر انسان را دارد و در کرانه شرقی رود نیل قرار دارد.

این تندیس بزرگترین سازه سنگی ساخته شده توسط انسان بر زمین است که ۷۳٫۵ متر طول، ۶ متر عرض، و بیش از ۲۰ متر ارتفاع دارد. این تندیس در سال ۱۸۱۶ توسط کاپیتان کاویجیالا کشف شد.

۴. هرم ناتمام «زاویت ال آرین»، مصر

این هرم سالیان درازی است که از نظر گردشگران دور نگه داشته شده است و بازدید از آن برای عموم آزاد نیست. راهرویی با عمق ۲۳ متر، ورودی این معبد می‌باشد. دانشمندان هنوز تعجب می‌کنند که چگونه مردم مصر باستان توانسته اند بدون فن‌آوری‌های مدرن، این دیوار‌ها را این چنین صاف درست کنند.

اعتقاد بر این است که این مکان، پایه یک هرم یا مقبره یک فرعون است، اما اندازه راهرو‌ها بسیار بزرگتر از هرم‌های شناخته شده دیگر است و مقبره‌ی بیضی شکلی در مصر وجود ندارد. علاوه بر این، وزن سنگ‌های گرانیتی که در کف این معبد قرار داده شده است، بسیار زیاد است. این هرم شبیه به اجرام و هرم‌های دیگر در مصر نیست و ما هنوز نمی‌دانیم که چگونه و چرا ساخته شد.

۵. هماهنگی کرم‌های شب تاب

به جای چشمک زدن در هر زمان که بخواهند، این کرم‌های تابشی به طور هماهنگ (هر ۱-۲ ثانیه) شعله ور می‌شوند - آن‌ها واقعاً هماهنگ هستند. جاناتان کوپلند، متخصص کرم‌های شب تاب از دانشگاه جورجیا جنوبی، ادعا می‌کند که ممکن است این کار یک مراسم و آیین خاص باشد. با این حال، هیچ کس دقیقاً نمی‌داند که موضوع چیست.

۶. زمزمه شهر «تاوس»

تعدادی از ساکنین و بازدید کنندگان از شهر کوچک تاوس در ایالت نیومکزیکو سال‌هاست که تحت تاثیر صدایی ضعیف با فرکانس پایین در بیابان‌های این شهر قرار گرفته اند. عجیب‌تر اینجاست که تنها دو درصد ساکنین این شهر شنیدن این صدا را گزارش کرده اند. بعضی‌ها هم آن را توهم عمومی یا اسرار شوم می‌نامند. این صوت به هر شکلی باشد و اگر طبیعی، ماوراء طبیعی یا روانی باشد، هنوز کسی منبع این صوت را پیدا نکرده است.

۷. اشکال سنگی جزیره «بولشوی زایاتسکی»

در جزیره بولشوی زایاتسکی کشور روسیه بنا‌های سنگی مارپیچ زیادی وجود دارد، هیچ کس عملکرد‌ دقیق آن‌ها را نمی‌داند، اما نظریه‌های بسیاری درباره آن‌ها وجود دارد: شاید این اشکال مارپیچ در مراسم مذهبی و یا به عنوان الگویی برای بافتن یک تور ماهیگیری استفاده می‌شده اند.

۸. درخشش قرمز بر روی اقیانوس آرام

این نور قرمز عجیب و غریب اولین بار توسط کریستین ون هیجست هنگامی که با هواپیمای شخصی خود در حال پرواز بر فراز اقیانوس آرام بود دیده شد. این خلبان اولین بار وقتی متوجه این پدیده شد که نور‌هایی سریع به آن منطقه تابید و سپس رنگ‌های قرمز و نارجی زیر آب دیده شدند.

موضوع عجیب‌تر این است که هیچ طوفانی در آن زمان، در منطقه رخ نمی‌داده و هیچ انسانی تا کنون چیزی شبیه به این موضوع ندیده است. البته دانشمندان فکر می‌کنند که ممکن است علت این پدیده، بازتاب فوران آتشفشانی در زیر اقیانوس باشد.

۹. توپ سنگی در بوسنی

این توپ سنگی عجیب کروی که بزرگ‌ترین کره سنگی کشف شده در جهان به شمار می‌رود، در نزدیکی شهر زاویدویچ کشف شده است و بیش از ۳۰ تن وزن دارد. برخی عقیده دارند که اجداد باستانی ما این سنگ‌های کروی را به عنوان نمادی از اجرام آسمانی ساخته اند و برخی عقیده دارند که این سنگ‌ها به عنوان نمادی برای مشخص کردن مرز‌های قلمرو‌ها در گذشته استفاده می‌شده است.

۱۰. راز کوه راشمور

در زمان ساخت این بنای عظیم، «گاتزون بورگلوم» معمار آن قصد داشت که اتاقی پر از وقایع نگاری با نام «تالار تواریخ» را در دل صخره‌ها به وجود بیاورد تا از طریق این اتاقک سری نسل‌های آینده اطلاعات و مدارک مهمی در مورد تاریخچه آمریکا در اختیار داشته باشند.

به این منظور غاری را در صخره پشت مجسمه آبراهام لینکلن سوراخ کرد، اما کمی بعد از دنیا رفت و طرحش ناتمام ماند. در سال ۱۹۹۸ و حدود ۵۰ سال بعد از مرگ بورگلوم، اسناد مهم و یادبود‌هایی از روسای جمهور سابق ایالات متحده در این سالن ناتمام قرار داده شد که به عنوان یک کپسول زمان عمل خواهد کرد.

هیچ کس نمی‌داند که چگونه این غار مورد استفاده قرار می‌گرفت و چرا به مدت ۵۰ سال خالی ماند. برخی فکر می‌کنند از این مکان به عنوان آزمایشگاه‌های مخفی استفاده می‌شده است.

۱۱. مقبره چنگیزخان

از چنگیز خان معمولا در طول تاریخ به خوبی یاد نمی‌شود. کشورگشایی‌های وحشیانه‌ی او عموما با تعداد قابل توجهی قتل عام و سرکوب مردم همراه بوده است.

با این حال قرن هاست که مردم در مورد مکان مقبره چنگیز خان مغول کنجکاو اند و به همین خاطر تا کنون اکتشافات متعددی در مغولستان و چین برای یافتن قبر اصلی او انجام شده است، اما هنوز هیچ کس به طور قطع نمی‌تواند بگوید که او کجا دفن شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فضایی تاریخ صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟

یک معمای جذاب در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که بسیاری را گیج کرده است. 

معما این است:

من ۶ تخم مرغ دارم. ۲ تخم را شکسته‌ام، ۲ تخم مرغ دیگر را پخته‌ام و ۲ تای دیگر را خورده‌ام. حالا چند تخم مرغ باقی مانده است؟ 

 

پاسخ‌های زیادی برای این معما ارائه شده است که به نظر منطقی می‌رسند، اما چرا جواب آنها اشتباه است؟

پاسخ اشتباه ۱: برخی می‌گویند که برای پختن تخم مرغ باید ابتدا آن را شکست؛ بنابراین اگر ۲ تخم مرغ شکسته شود، سپس پخته شود و خورده شود، ۴ تخم مرغ باقی می‌ماند. اما این پاسخ نادرست است.

پاسخ اشتباه ۲: برخی دیگر می‌گویند ۴ تخم مرغ باقی مانده است، چون در کل ۶ تخم مرغ داشتیم، ۲ تا شکسته شد، ۲ تا پخته شد و ۲ تا خورده شد. اما چرا این جواب هم اشتباه است؟..
..
..
..
..

..

..

..

..

..

..

پاسخ درست: اگرچه ممکن است فکر کنید که پاسخ باید ۴ باشد، اما نکته ظریفی در سوال وجود دارد. جمله اول می‌گوید: “من ۶ تخم مرغ دارم. ” این جمله برای زمان حال است، در حالی که بقیه جمله‌ها برای زمان گذشته هستند؛ بنابراین با توجه به این نکته، جواب درست عدد ۶ است، زیرا هرچند شما در گذشته تخم مرغ‌ها را شکسته‌اید، پخته‌اید یا خورده‌اید، اما در زمان حال هنوز ۶ تخم مرغ دارید.

اگرچه این معما ساده به نظر می‌رسد، اما به دلیل تفاوت در زمان‌های فعل، بسیاری از افراد به اشتباه جواب می‌دهند. این نوع معما‌ها نشان می‌دهند که گاهی برای یافتن پاسخ درست باید به دقت به سوال نگاه کرد و تفاوت‌های ظریف در ساختار جملات را درک کرد.

منبع: خبرنامه

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟