Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلبعلی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آسیب میادین با توجه به کاهش احتمالی تولید نفت اظهار داشت: تولید نفت در این سال‌ها فراز و فرود داشته است اما کاهش تولید به لحاظ فنی مشکل ایجاد نمی‌کند و می‌توانیم در حداقل زمان به تولید برگردیم. کما اینکه در یک دوره‌ای که قرار بود افزایش تولید داشته باشیم خیلی کم با مشکل مواجه شدیم، در هر صورت برخی مشکلات در عملیات طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اصل این است که ما باید بر اساس فراز و فرود و کاهش تولید به یک مدل برسیم و بپذیریم تحریم‌ها صنعت نفت ما را هدف گرفته است، چون این صنعت راهبردی و در صلح، امنیت و رفاه تاثیرگذار و پیشران اقتصادی است.

مدیر عامل سابق شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم میزان آسیب پذیری صنعت نفت را در شرایط تحریم کاهش دهیم، گفت: اکنون اقتصاد بدون نفت تعریف شده است ولی باید برای مکمل آن پلن‌هایی داشته باشیم که انعطاف‌پذیری و سیالیت داشته باشد.

وی تاکید کرد: به لحاظ فنی و عملیاتی کاهش تولید بازدارنده نیست، ضمن اینکه این سنگ‌اندازی‌ها ما را از حرکت باز نمی‌دارد، زیرا اراده‌ای در صنعت نفت وجود دارد که سبب می‌شود آسیب‌پذیری کم شود، همچنین می‌تواند یک فرصت باشد که خود را در برابر مشکلات گارانتی کنیم.

کریمی در ادامه با بیان اینکه اگر تحریم نبود ما با مدل جدید قراردادی که تعریف کرده بودیم به نتایج قابل قبولی در صنعت نفت می‌رسیدیم، یادآور شد: آی.پی.سی یک مدل تکمیلی و برطرف کننده نقاط ضعف بیع متقابل بود که اگر تحریم‌ها نبود در جذب سرمایه گذاری و توسعه صنعت نفت بسیار موثر بود.

وی گفت: اکنون مزیت‌های رقابتی شرکت‌های پیشرو در امر توسعه و صنعت نفت به‌روز است، قائدتا یک GAP تکنولوژیکی وجود دارد که آنهم بازدارنده نیست اما وجود آن باعث می‌شود منافع حاصله زیاد شود. به دیگر سخن شرکت‌های داخلی می‌توانند موتور توسعه صنعت نفت را روشن نگاه دارند اما واقعیت این است که صنعت نفت یک صنعت بین‌المللی است و ملزومات آن را یک کشور به تنهایی نمی‌تواند تامین کند، هم کشورهای تولیدکننده و هم مصرف کننده در کنار هم می‌توانند این صنعت را رونق دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنعت صنعت نفت کاهش تولید نفت نفت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است