Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بخش شیمی، تامین مواد اولیه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ازجایگزینی مواد اولیه تولید داخل به جای مواد وارداتی خبر داد و گفت: این کار علاوه بر رونق تولید، جلوگیری از خروج ارز و اشتغالزایی، از وقفه در تولید نیز جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از موسسه رازی، محمد زالی با اشاره به اینکه در بخش شیمی، تامین مواد اولیه و محیط کشت سه آزمایشگاه از جمله تامین آب و تامین مواد اولیه وجود دارد، اظهار کرد: آزمایشگاه تامین آب موسسه که در این بخش قرار دارد، وظیفه تامین آب بخش عمده موسسه در فرآیندهای بیولوژیک را بر عهده دارد و در راستای رسالتی که در تامین مواد اولیه بر عهده داریم به ماده‌ای به نام سدیم هیدروکساید یا سودسوزآور نیاز داریم که تاکنون از کشور عربستان وارد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بخش شیمی، تامین مواد اولیه موسسه رازی با اشاره به اینکه با توجه به کارکرد سدیم هیدروکساید در این موسسه لازم است از کیفیت بالا و بهداشتی استفاده شود و دارای الزامات خاصی است، افزود: در سال جاری برای خرید این ماده شیمیایی با افزایش قیمت بسیار زیادی مواجه شدیم و بر اساس شناختی که از ظرفیت‌های بازار تولیدات شیمیایی کشور داشتیم، در نهایت پس از مذاکره با چندین شرکت داخلی، با یک شرکت به نتیجه رسیدیم.

وی با اشاره به اینکه این شرکت که تمامی استانداردهای لازم برای سلامت و کیفیت را داراست با قیمتی بسیار کمتر از مشابه خارجی آن این محصول را تولید کرده، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود شعبه ای از کارخانه تولید کننده این ماده در اشتهارد، سهولت تامین آن نیز از دیگر مزیت‌های آن به شمار می‌رود. چراکه تاکنون برای واردات این محصول مراحل بسیار دشواری را طی کرده و بعضا ماه‌ها منتظر می ماندیم.

زالی ادامه داد: پس از خریداری ۱۰۰ کیلوگرم از این محصول و تایید بخش کنترل کیفیت و رضایت از محصول در زمان استفاده، در نهایت ضمن تایید معاونت تولید تصمیم بر آن شد تا به جای استفاده از سود عربی با قیمتی گزاف، از سودسوزآور تولید داخلی استفاده کنیم و به این ترتیب با توجه به نیاز بخش، بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان صرفه جویی ارزی برای موسسه ایجاد شد.

وی با اشاره به اینکه مسلما اقدام پیچیده‌ای در این خصوص انجام نشده اما شکستن چنین تابوهایی از نیازهای مبرم موسسه محسوب می‌شود و ریسک‌های زیادی برای مجریان این امر به دنبال دارد، گفت: بخش شیمی در این خصوص پیش قدم شد و این روند با جایگزینی تولید داخلی سایر محصولات نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

سرپرست بخش شیمی و تامین مواد اولیه موسسه رازی بیان کرد: بر این اساس می‌توانیم برخی نیازهای موسسه که با قیمت گزاف از طریق واردات تامین می‌شود و روند تولید را به دلیل تحریم‌ها دچار مشکل می‌کند، بومی سازی کرده و نسبت به تولید آن در داخل موسسه اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: این نوید را می‌دهیم که با کمک تمامی همکاران حاضر در بخش شیمی نسبت به این مهم اقدام کرده و در همین راستا از همکارانی که معتقدند می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند، استقبال می‌کنیم چراکه ظرفیت تولید و بومی سازی برخی نیازهای موسسه در بخش شیمی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: بازار مواد شیمیایی در کشور پیشرفت‌های خوبی داشته و پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر نسبت به تولید ترکیبات زیادی اقدام کرده و شرکت‌های دانش بنیان زیادی در این زمینه در کشور وجود دارد که می‌توان از آنان به نحو احسن بهره گرفت. این کار علاوه بر اشتغالزایی، از وقفه در تولید نیز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی موسسه رازی واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی