Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد با اشاره به اینکه تمام فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد جذب بازار کار می‌شوند گفت: تعداد دانشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد به ۱۰ دانشکده رسید. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سیدحیدر میرفخرالدین صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: هدف از این توسعه، توسعه کورکورانه و کمی نیست و دلیل اصلی ما برای توسعه، این است که فارغ التحصیلان ما بیکار نیستند و درصد بالایی از آنها جذب بازار کار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که با حفظ کیفیت و ایجاد زیرساخت‌های لازم، تا جایی که در توان داریم به جامعه کمک کنیم و به همین دلیل پا را فراتر از کارشناسی نگذاشتیم و حتی به دنبال کارشناسی پیوسته هم نرفتیم.

میرفخرالدین هدف این دانشگاه را تربیت فارغ‌التحصیلان آچار به دست دانست و گفت: الان نیاز اصلی استان یزد چنین فارغ‌التحصیلانی است که بتوانند به کارآفرینی هم بپردازند.

وی با اشاره به اینکه کل کشور دانشگاه‌ها با کاهش تعداد دانشجو روبرو است گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای این روند را برعکس طی کرده و با افزایش تعداد دانشجو روبرو بوده است.

پرونده‌های اشتغال روستایی کهگیلویه و بویراحمد در بانک‌ها تعیین تکلیف شودنقش بخش تعاون در اشتغالزایی و توسعه کار شایسته«سند اشتغال» برای 128 روستای استان سمنان تدوین شد45 هزار حمله سایبری به سامانه‌های اشتغال وزارت کار

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد عنوان کرد: 9 دانشگاه فنی و حرفه‌ای تا سال قبل داشتیم که با اضافه شدن مرکز بافق، تعداد دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان یزد به 10 مورد رسیده و همه این موارد زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فعالیت دارند.

میرفخرالدین با اشاره به اینکه از بهمن امسال دانشکده فنی و حرفه‌ای بافق به جذب دانشجو می‌پردازد عنوان کرد: برای مرکز بافق هشت رشته پیش‌بینی شده و به جذب دانشجویان پسر می‌پردازد.

وی از جذب حداکثری دانشجو و استقبال بی‌نظیر مردم یزد از این دانشگاه خبر داد و گفت: امسال ورودی دانشجویان جدید الورود این دانشگاه از 4200 نفر گذشته که نکته بسیار مهمی است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد با بیان اینکه پیش از این مردم به رشته‌های نظری توجه بسیار ویژه‌تری داشتند گفت: چهار سال قبل 80 درصد دانشجویان ما غیر بومی بودند ولی الان این درصد به 50 درصد رسیده و نیمی از دانشجویان ما را یزدی‌ها تشکیل می‌دهند که نشان دهنده تغییر نگرش به رشته‌های تحصیلی است و خانواده‌ها الان به آینده شغلی فرزندان خود نگاه می‌کنند.

میرفخرالدین ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد دانشجویان بومی این دانشگاه، الان در ارتباط با خوابگاه پسران هیچ کمبودی نداریم و با توجه به کمبود خوابگاه دختران، با دانشگاه آزاد یزد در این رابطه تفاهم نامه‌ای منعقد و از ظرفیت این دانشگاه برای اسکان دانشجویان دختر استفاده شد.

وی اولویت اول و خط قرمز این دانشگاه را حفظ کیفیت آموزشی دانست و عنوان کرد: به هیچ عنوان در بحث توسعه دانشگاه حاضر نیستیم که خدمات این دانشگاه به لحاظ کیفی افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد از افزایش 18 رشته به این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر کدرشته‌های دایر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد به 154 رشته رسیده است.

میرفخرالدین ادامه داد: از طرف دیگر ما ظرفیت هر رشته را کاهش دادیم و از 60 به 35 نفر رساندیم تا زیرساخت‌های این دانشگاه بتواند جوابگوی افزایش اقدامات صورت گرفته را بدهد.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است و برای استفاده از مطالب آموزش رایگان فارکس یا دوره آموزش فارکس به صورت حرفه‌ای سراغ کدام سایت و کدام مجموعه باید برویم؟

بازار فارکس یک بازار بسیار حرفه‌ای برای انجام معامله است و کسانی که تجربه و مهارت کافی برای انجام معامله در این بازار را داشته باشند می‌توانند یک درآمد ثابت و پایدار ماهیانه آن هم به دلار برای خود رقم بزنند. اگر بخواهیم روش‌های رسیدن به درآمد دلاری در ایران را با هم مقایسه کنیم بازار فارکس بهترین گزینه برای کسانی است که مهارت کافی در تحلیل تکنیکال فارکس را دارند. اما چگونه و با استفاده از خدمات کدام سایت می‌توانیم به مهارت کافی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسیم؟

 شاید در نظر اول این موضوع برای شما چندان اهمیت زیادی پیدا نکند اما واقعیت اینجاست که انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس اهمیت بسیار زیادی در موفقیت در این بازار خواهد داشت و اگر شما در این انتخاب هرگونه سهل انگاری داشته باشید، احتمالاً باید قید موفقیت در بازار فارکس را برای همیشه بزنید. این موضوع وقتی جذاب‌تر می‌شود که بدانید اگر کسی آموزش‌های اولیه بازار فارکس را در یک مجموعه ضعیف پشت سر بگذراند، حتی در آینده با استفاده از خدمات آموزش حرفه‌ای در بهترین آموزشگاه فارکس و با استفاده از بهترین دوره آموزش حضوری فارکس هم نمی‌تواند موفقیت خود را تضمین شده بداند. آموزش‌های ضعیف و اشتباه گذشته ذهنیت معامله‌گران را به خود مشغول و امکان استفاده از روش‌های مدرن و بهتر برای ترید در بازار فارکس را از آنها سلب می‌کند. از این رو توصیه می‌کنیم که حتماً در این مقاله به دقت نکات مربوط به انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس را مطالعه کرده و در این انتخاب بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.

سایت آموزش فارکس چیست؟

 قبل از هر چیزی باید تعریفی از سایت آموزش فارکس برای شما داشته باشیم و سایت‌های آموزشی مربوط به بازار فارکس را برای شما دسته‌بندی کنیم. آموزش فارکس یک آموزش بسیار حرفه‌ای است و برای منظور نیاز است حتماً اساتید حرفه‌ای و با تجربه در معاملات بازار فارکس فعال باشند. هرگز نباید آموزش فارکس را مانند آموزش یک نرم‌افزار یکی بدانید و شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش فارکس برای شما دقیقاً مشابه با شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش یک نرم‌افزار باشد.

کسی که خودش قبلاً در معاملات بازار فارکس به موفقیت نرسیده به هیچ وجه نمی‌تواند گزینه خوبی برای ارائه خدمات آموزشی مربوط به این بازار باشد. بر اساس این نکته سایت‌های آموزش فارکس را می‌توانیم به دو دسته سایت‌های آموزش تخصصی و سایت‌های آموزش عمومی تقسیم بندی کنیم. در سایت‌های آموزش عمومی عملاً مکان دسترسی به اساتید متخصص و با تجربه و موفق در معاملات بازار فارکس بسیار پایین‌تر است و شما باید دقت بیشتری در انتخاب این قبیل سایت‌ها برای آموزش رایگان فارکس و آموزش حرفه‌ای فارکس داشته باشید.

در آن سو در سایت‌های تخصصی معمولاً خدمات ویژه‌ای برای آموزش این بازار ارائه می‌شود که شما می‌توانید با استفاده از این خدمات شانس خود را برای موفقیت در معاملات بازار فارکس افزایش دهید. علاوه بر این سایت‌های آموزش فارکس مطالب آموزشی را در دو دسته مطالب آموزش رایگان و دوره آموزش حضوری فارکس ارائه می‌کنند. مطالعه مقالات آموزش رایگان فارکس جذابیت‌ها و اهمیت خاص خود را دارد اما فراموش نکنید که برای ترید در بازار حرفه‌ای و پرچالشی مانند فارکس، نیاز است تا حتماً آموزش‌های حرفه‌ای را نیز پشت سر بگذرانید. 

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بر اساس اطلاعاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم حالا نوبت به معرفی بهترین سایت آموزش فارکس می‌رسد. در ادامه تلاش ما بر این است که هم سایت‌هایی را به شما معرفی کنیم که استفاده از مطالب آنها برای آموزش رایگان فارکس در اختیار شما قرار می‌گیرد و همین که می‌توانید با استفاده از این سایت‌ها در بهترین دوره آموزش حضوری فارکس نیز شرکت کنید. بهترین روش برای یادگیری بازار فارکس این است که شما ابتدا با مطالب آموزشی رایگان به تسلط اولیه در این بازار رسیده و با یک شناخت اولیه یک دوره آموزشی حرفه‌ای را برای خود انتخاب نمایید.

 به همین دلیل وجود مقالات آموزشی رایگان پرکاربرد و جذاب هم یکی از ویژگی‌های مهمی است که شما در انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس باید به آن دقت داشته باشید. صرف برگزاری بهترین دوره ترید یا بهترین دوره ترید فارکس به تنهایی نمی‌تواند تضمین کننده وجود یک سلسله مطالب آموزشی کامل و جامع در سایت آن مجموعه باشد. 

1- بیبی پیپس (Baby Pips)

اولین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم یک سایت خارجی زبان است که البته سابقه بسیار طولانی در آموزش‌های مربوط به بازار فارکس داشته و بسیار معروف و مشهور است. سایت بیبی پیپس آموزش‌های مربوط به بازار فارکس را به صورت کاملاً رایگان و از مبتدی تا حرفه‌ای برای علاقه‌مندان در نظر گرفته است. حتی اگر کوچک‌ترین شناختی نسبت به بازار فارکس نداشته باشید می‌توانید با استفاده از مطالب و مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس به شناخت کامل و جامعی از این بازار رسیده و حتی معاملات اولیه خود را در حساب دمو نیز آغاز کنید. 

اصلی‌ترین ویژگی و مزیتی که در این سایت آموزشی می‌توانیم به آن اشاره داشته باشیم، ارائه مطالب به زبان کاملا ساده و جامع است و شما تک تک نکات مربوط به معامله‌گری در بازار فارکس را می‌توانید در این سایت در اختیار داشته باشید. البته نقطه ضعف اصلی این سایت برای کاربران ایرانی، انگلیسی بودن زبان مقالات است و همین موضوع برای کسانی که دانش انگلیسی کافی نداشته باشند تبدیل به یک چالش بزرگ خواهد شد. اگر دسترسی به ابزارهای ترجمه سایت دارید می‌توانید از مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس استفاده کنید. همچنین لازم به توضیح است که این سایت به صورت کاملاً تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی مانند بازار فارکس و ارز دیجیتال فعالیت دارد.

2- یودمی (Udemy)

دومین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم سایت جامع و مشهور یودمی است. یودمی یک سایت آموزشی کامل و چند منظوره است و فقط مختص بازار‌های مالی مانند فارکس نیست و سایر مطالب آموزشی را نیز می‌توان در آن پیدا کرد. البته یودمی را نباید با سایر سایت‌های آموزشی همه جانبه یکی بدانید، زیرا این سایت بسیار مشهور بوده و آموزش دهندگان قدرتمندی در حال ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازار فارکس در این سایت هستند.

کورس‌ها و جلسات آموزشی مربوط به بازار فارکس را می‌توانید به صورت پشت سر هم در این سایت پشت سر گذاشته و در نهایت به مهارت خوبی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسید. چالش اصلی استفاده از آموزش‌های سایت یودمی نیز همان انگلیسی بودن مقالات آموزشی سایت است. 

3- کانون بورس

علاقمندان به کسب آموزش‌های حرفه‌ای هم به صورت آموزش رایگان و هم به صورت دوره‌های حضوری حرفه‌ای می‌توانند از سایت‌هایی مانند کانون بورس هم استفاده نمایند. کانون بورس یک سایت تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی است که از صفر تا صد این بازارها را در دستور کار آموزشگاه خود قرار داده و شما می‌توانید از همان زمان مبتدی و بدون هیچگونه شناختی نسبت به بازارهای مالی از جمله فارکس، مطالب آموزشی این سایت را دنبال نمایید. شرکت در دوره فارکس کانون بورس می‌تواند از صفر تا صد مهارت‌های لازم برای معامله‌گری در این بازار را در اختیار شما قرار دهد. 

4- ایران بروکر

دیگر سایت فارسی زبانی که می‌توانیم در لیست سایت‌های آموزش فارکس به شما معرفی کنیم ایران بروکر است. این سایت نیز سابقه قابل توجهی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به معاملات بازارهای مالی داشته و مقالات آموزشی رایگان خوبی را برای شروع معاملات بازار فارکس در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. البته هرچند برگزاری دوره‌های آموزشی حرفه‌ای مانند کانون بورس در دستور کار ایران بروکر قرار ندارد، اما به هر حال برای شروع یادگیری بازار فارکس سایت مناسبی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟