Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مقامات ارشد ارتش کره شمالی امروز (دوشنبه) ضمن اعلام آنکه آمریکا و کره جنوبی باید راه‌حل‌های جدیدی برای بن‌بست کنونی در شبه جزیره کره ارائه دهند، هشدار داد که سیاست‌های خصمانه نسبت به پیونگ یانگ منجر به پیامدهای جدی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این اظهارات به دنبال بیانیه‌های اخیر پیونگ یانگ منتشر شد که در آنها نارضایتی خود را نسبت به عدم پیشرفت در مذاکراتش با واشنگتن مطرح کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه جاری میلادی کره شمالی به صورت غیرمستقیم تهدیدی را نسبت به پایان توقف آزمایش موشک‌های دوربرد خود در بحبوحه ادامه فشارها و تحریم‌های اقتصادی مطرح کرد؛ تحریم‌هایی که هدف آنها تحت فشار گذاشتن کره شمالی برای کنار گذاشتن برنامه موشک‌های اتمی و بالستیکش است.

کیم هیونگ ریونگ، معاون وزیر نیروهای مسلح خلق کره شمالی در نشست شیانگ‌شان در پکن گفت: پیونگ یانگ برای ایجاد صلحی پایدار تلاش کرده اما به خاطر اقدامات دولت‌های آمریکا و کره جنوبی وضعیت به یک سیکل خطرناک از تنش‌های تشدیدکننده بازگشته است.

وی افزود: اگرچه بیش از یک سال از زمان انتشار بیانیه مشترک آمریکا و کره شمالی می‌گذرد اما هیچ پیشرفتی در بهبود روابط دوجانبه میان این دو کشور حاصل نشده و تنها مقصر آن سیاست‌های خصمانه و بی‌مورد آمریکا علیه پیونگ یانگ است.

کیم هیونگ ریونگ همچنین کره جنوبی را به اتخاذ رفتار دوگانه در ادامه انجام مانورهای نظامی‌اش با آمریکا و خرید تجهیزات نظامی پیشرفته متهم کرد.

وی گفت:‌ با در نظر گرفتن اراده قاطعانه ما برای تضمین صلح در منطقه، مقامات آمریکا و کره جنوبی باید از هرگونه اقدامی که ثبات وضعیت را مختل می‌سازد اجتناب کنند و راه جدیدی برای حل مشکلات ارائه دهند.

کره شمالی در ماه‌های اخیر آزمایش‌های موشکی انجام داده از جمله آزمایش یک موشک بالستیک که از یک زیردریایی پرتاب شده و مذاکرات اتمی در سطح هیئت‌های کاری با آمریکا را در اوایل ماه اکتبر متوقف کرد.

مذاکره‌کننده ارشد کره شمالی در این مذاکرات، آمریکا را مقصر این تعلیق دانسته و گفت: واشنگتن هیچ چیز مفیدی در جریان مذاکرات مطرح نکرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات آمریکا و کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی بازیگر یک پروژه بین المللی شد

آفتاب‌‌نیوز :

کمپانی فرانس تی‌وی حق پخش جهانی این فیلم را پیش از تولیدش خریده و احتمالا در جشنواره کن امسال به فروش آن به کشور‌های مختلف بپردازد. رومالد بولانژه کارگردان آثاری مثل «روی خط» با بازی مل گیبسون کارگردانی این اثر را برعهده داردو این فیلم محصول مشترک فرانسه و بریتانیاست. داون مک دنیل و فیلیپ د لیون هم نویسندگی این اثر را برعهده دارند.

بهرامی درباره این فیلم به ددلاین گفته: «افراد زیادی به من گفته‌اند که سرگذشتم بسیار سینمایی است، اما در واقع باعث افتخار است که فیلم بلندی بر اساس زندگی من ساخته می‌شود. امیر جدیدی بازیگری استثنائی است. او واقعاً برای نقشش تغییر شکل پیدا می‌کند. اینکه او یک بازیکن نیمه-حرفه‌ای تنیس است یکی از آن خوش‌اقبالی‌های بزرگ در این پروژه است.»

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • امیر جدیدی بازیگر یک پروژه بین المللی شد
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • ‌ ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان_ قزوین‌ آسفالت شد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم