Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، هفتاد و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت عصر روز گذشته، ۲۸ مهرماه، به کار خود پایان داد.

مدیر غرفه ملی ایران با اشاره به دستاورد‌های حضور جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه گفت: با فعالیت‌هایی که در غرفه ملی ایران انجام شد، مقدمات جهانی‌شدن بیش از یک‌صد عنوان کتاب از آثار ایرانی فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب‌ها در قالب طرح گرنت (طرح حمایت از ترجمه و انتشار آثار ایرانی) مورد مذاکره قرار گرفت و نتیجه آن در ایام بعد از نمایشگاه مشخص خواهد شد.

قادر آشنا افزود: علاوه بر فعالیت‌های بخش گرنت، ناشران خصوصی و تشکل‌های نشر قرار ملاقات‌هایی داشتند که با نهایی شدن آمار اخبار آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی ادامه داد: ما در این ایام ۲۰ عنوان کتاب را در موضوع‌های گوناگون رونمایی کردیم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت. از آن جمله کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» شامل فرمایشات مقام معظم رهبری به زبان آلمانی بود که به موضوع امامان شیعه می‌پرداخت. کتاب دیگر، «حافظ» اثر بهاءالدین خرمشاهی بود که به دلیل ارتباط حافظ و گوته و معرفی حافظ در آلمان، به زبان آلمانی ترجمه و رونمایی شد.

مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در ادامه گفت: در ایام نمایشگاه کتاب فرانکفورت با روسای نمایشگاه‌های کتاب خارجی دیدار داشتیم که از آن جمله می‌توان به ملاقات با مسئولان نمایشگاه‌های دهلی‌نو، بولونیا، شانگهای، فرانکفورت، پکن، فرانسه، ترکیه و لایپزیک اشاره کرد.

آشنا بیان کرد: براساس این ملاقات‌ها قرار شد هنرمندان، تصویرگر ایرانی در نمایشگاه کتاب بولونیا غرفه هنر داشته باشند و در نمایشگاه کتاب شانگهای، قفسه‌ای به معرفی کتاب‌های ایرانی اختصاص دهد. رئیس نمایشگاه کتاب لایپزیک برای حضور ایران در این نمایشگاه ابراز علاقه کرد و قرار شد جمهوری اسلامی ایران هم به‌صورت متقابل در نمایشگاه کتاب لایپزیک شرکت کند. نتیجه ملاقات با رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت این بود که آن‌ها قول مساعد دادند تا صدور روادید ناشران برای حضور در دور بعدی نمایشگاه تسهیل شود و هماهنگی‌های لازم نیز با بخش فرهنگی وزارت امور خارجه آلمان در این زمینه به عمل آمد.
مدیرغرفه ملی ایران درباره مزاحمت‌هایی که هرساله منافقین برای غرفه ایران ایجاد می‌کردند، گفت: امسال براساس مذاکراتی که با مسئولان نمایشگاه کتاب فرانکفورت داشتیم و براساس هماهنگی‌ها و اقداماتی که انجام شد، برای اولین بار نتوانستند مزاحمت و یا خللی در روند فعالیت‌های غرفه ملی ایران ایجاد کنند و حضور و همکاری رایزن فرهنگی ایران در برلین و سرکنسولگری ایران در فرانکفورت باعث شد تا فعالیت‌های غرفه ایران به‌صورت شرایط حضور ما را در این نمایشگاه تسهیل کرد.

آشنا در ادامه درباره استفاده از نماد‌های شهر یزد در طراحی غرفه ملی ایران گفت: یزد پایتخت سال گذشته به‌عنوان پایتخت کتاب ایران انتخاب شد. ما برای اینکه این شهر را در رقابت‌های جهانی پایتخت کتاب وارد کنیم از نماد‌های این شهر در طراحی غرفه استفاده کردیم و باعث شد توجه بازدیدکنندگان زیادی به غرفه ملی ایران جلب شود و حتی با آن عکس یادگاری بگیرند.

وی افزود: نمایشگاه کتاب فرانکفورت یک جشنواره فرهنگی هنری است که هرساله ناشران زیادی در آن شرکت می‌کنند و حضور ناشران ایرانی به معرفی فرهنگ کشورمان و تعاملات فرهنگی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قادر آشنا نمایشگاه کتاب فرانکفورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محسن کوشش‌تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور در جریان بازدید از مراحل تکمیل و تجهیز عرفه‌های نمایشگاه ایران اکسپو با حضور در غرفه استان خوزستان اظهار کرد: خرما یکی از محصولات کشاورزی با اهمیت در حوزه فرآوری و زنجیره ارزش است.

وی با تاکید بر اینکه استان خوزستان یکی از قطب‌های مهم تولید خرما محسوب می‌شود افزود: بر همین اساس غرفه استان خوزستان، یکی از غرفه‌های منتخب در معرفی زنجیره ارزش خرما در جریان حضور وزیر محترم کشور در نمایشگاه ایران اکسپو تعیین می‌شود.

بر اساس این‌گزارش، استان خوزستان با ۲ زنجیره ارزش راهبردی ماهیان گرم آبی و خاویاری و همچنین خرما در این نمایشگاه حضور دارد ک با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، قرار است در‌جریان بازدید وزیر کشور از غرفه خوزستان، روند توسعه زنجیره ارزش خرما توسط یکی از فعالین اقتصادی خوزستان تشریح شود

دیگر خبرها

  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • قم در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافت
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب