Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@18:27:55 GMT

تهدیدها امروز« مردم محور» شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۸۵۸۹

به گزارش ایلنا، سردار غلامرضا جلالی در نشست خبری که صبح امروز دوشنبه ۲۹ مهر برای تشریح برنامه های این سازمان به مناسبت هفته پدافند غیر عامل برگزار شد گفت: در سال ۱۳۸۲ بنا بر فرمان فرماندهی معظم کل قوا سازمان پدافند غیر عامل کشور به عنوان یک بخش از حوزه دفاع کشور ابلاغ و سازمان پدافند غیر عامل  تاسیس شد و بنا بر همین ۸ آبان ماه روز پدافند غیر عامل نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : وظیفه پدافند غیر عامل، دفاع از مردم و زیر ساخت ها کشور است و در این راستا مصون سازی زیرساخت ها و صیانت از مردم را دنبال می کند،  امروزه با توجه تغییر تهدیدات موضوع پدافند غیر عامل گسترش بسیاری یافته است.

سردار جلالی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت پدافند غیر عامل گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر اهمیت پدافند غیر عامل تاکید دارند و امسال با توجه به افزایش تحریم ها و تهدیدات، اقدامات ما عملیاتی تر است.

وی افزود: با عنایت به رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت اجرای برنامه های پدافند غیرعامل برای مقابله با تهدیدات فراروی و تهاجم دشمنان و همچنین لزوم درک مشترک مسئولان، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، امید است با روحیه جهادی و مقاومت، اقدام بسیجی و مدیریت انقلابی و کارآمد، در تعمیق و نهادینه سازی فرهنگ پدافند غیرعامل به منظور مصونیت بخشی، تاب آوری و ایمن‌سازی زیرساخت‌های حیاتی کشور، اقدامات شایسته به عمل آید.

سردار جلالی گفت: «پدافند غیرعامل مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید (دفاع همه‌جانبه نظامی _ غیرنظامی)» شعار امسال هفته پدافند غیرعامل خواهد بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: مهمترین هدف از گرامیداشت  پدافند غیرعامل، تبیین نقش، جایگاه، معرفی ضرورت‌ها، کارکردها و دستاوردهای پدافند غیرعامل با گفتمان‌سازی عمومی و تخصصی و نهادینه‌سازی آن در سطح جامعه است.

وی ادامه داد: در تقویم امسال گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، ۸ آبان روز «حفظ سرمایه های شهری کشور با مشارکت مردمی» و «پدافند شهری»، ۹ آبان روز «حفظ سرمایه‌های ملی در برابر تهدیدات با خودباوری و اقتدار علمی و همه جانبه»، ۱۰ آبان روز «صیانت از مردم در برابر تهدیدات دشمن» و «پدافند مردم محور»، ۱۱ آبان روز «مصون سازی زیرساخت های کشور با تفکر بسیجی روحیه جهادی و مقاومت» و «پدافند کالبدی»، ۱۲ آبان روز «جامعه سالم و آماده در برابر تهدیدات نوین» و «پدافند زیستی»، ۱۳ آبان روز «استحکام‌بخشی و صیانت از زیرساخت‌های سایبری کشور» و «پدافند سایبری» و ۱۴ آبان روز «پدافند غیرعامل، مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید» نامگذاری شده‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: همزمان با هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل، رزمایش دانش‌آموزی در دبیرستان پسرانه ابن سینای تهران، رزمایش قطع برق و تست مولدهای اضطراری در مرکز توزیع برق تهران، رزمایش ملی پایداری سیگنال رسانی در سازمان صدا و سیما و رزمایش پرتوی تهران در سایت تهرانِ سازمان انرژی هسته‌ای اجرا خواهند شد.

وی گفت: رونمایی از شبیه‌ساز تهدیدات سایبری از دیگر برنامه‌های سازمان پدافند غیرعامل خواهد بود که در روز ۱۴ آبان در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما انجام خواهد شد.

وی گفت: سازمان پدافند غیر عامل کشور یک سازمان حکومتی و فرا سازمانی است که سازماندهی و دفاع غیر نظامی را برعهده دارد ما وظیفه داریم تهدیدات را تشخیص ، رصد و تحولات را بررسی و اعلام هشدار می کنیم . سازمان آموزش،  توانمند سازی و کنترل و هدایت عملیات های پدافندی را برعهده دارد.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره تغییر تهدیدات گفت: تهدیدات امروز« مردم محور» شده و با ابزار رسانه و افکار عمومی شکل جنگ را تغییر داده اند و مردم را هدف قرار داده اند. با تحریک و هدایت مردم، به سمت درگیر کردن مردم می روند ، درواقع امروز «مردم محوری» یکی از ویژگی های جنگ دشمنان است که می تواند تهدیدات اجتماعی و نظامی را در پی داشته باشد.

وی تهدیدات را در ذات فناوری دانست و گفت: زمانی که با یک فناوری روبرو می شویم باید تهدیدات و فرصت های آن را مد نظر قرار دهیم،  پدافند غیر عامل کشور وظیفه دارد که فناوری ها را رصد و تهدیدات آن را شناسایی و آگاهی بخشی کند تا آسیب ها کمتر شود.

سردار جلالی ناپایدار سازی زیر ساخت ها را یکی دیگر از اهداف دشمن دانست و گفت:  زیرساخت هایی که از دارایی های اساسی ملت ها یعنی افکار عموی حفاظت می کنند بسیار اهمیت دارند پس باید دربرابر تهدیدات مصون سازی شود. مصون سازی زیرساخت ها و صیانت از مردم از مهمترین اهداف ما در پدافند غیر عامل است.

وی با بیان اینکه هشت حوزه فعالیت در پدافند غیر عامل انتخاب شده است اظهار داشت: ما باید بتوانیم برای همه دستگاه های دولتی آمادگی ایجاد کنیم به همین دلیل باید طرح ها آماده و با رزمایش های متعدد آمادگی کامل را برای مقابله با تهدیدات ایجاد کنیم. ما رزمایش های مختلفی در پنج حوزه سایبری، زیستی، شیمیایی، هسته ای و قطع برق را برگزار کردیم و با قطع مصنوعی در حوزه های مختلف میزان آمادگی زیرساخت ها را در شرایط خاص بررسی کردیم.

سردار جلالی با اشاره به رزمایش های برگزار شد اظهارداشت: بیش از ۸۵ در صد از زیر ساخت های ما در صورت قطع اینترنت می توانند تداوم کارکرد داشته باشند.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۳۸۰ رزمایش در مدارس برگزار کردیم، همچنین چندین رزمایش قطع برق برگزار شد و آمادگی ها در این حوزه بررسی شد. دو رزمایش شیمیایی در نیروگاه های هسته ای برگزار شد و امسال نیز یک رزمایش در امیرآباد تهران خواهیم داشت.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: ما در رزمایش ها به دنبال کشف ایرادها و میزان آمادگی زیرساخت ها هستیم.

سردار جلالی گفت: از سوی دیگر آمریکا اعلام کرد که ما در پاسخ به سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا دوبار حمله سایبری به زیر ساخت های ایران داشته ایم اما بنابر بررسی‌های ما هیچ آسیبی از این حمله ها که مدعی شده اند به زیر ساخت ها زده اند، وارد نشده است. آمریکایی‌ها چند بار گفتند که ما سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک در فراز خلیج فارس را با حمله سایبری به مراکز و تاسیسات ایران پاسخ دادیم. وقتی که ما کنترل‌ها را انجام دادیم دیدیم که هیچ‌آسیبی از ناحیه حمله دشمن در حوزه سایبری ندیده‌ایم. نیویورک تایمز آمریکا هم نوشت «یا قدرت پدافندی ایران خیلی قوی شده یا اینکه توان آفندی ضعیف شده است». ما امروز توانسته‌ایم قدرت حملات سایبری دشمنان را کاملا کنترل کنیم.

سردار جلالی گفت: در حوزه پدافند زیستی نیز رزمایش‌هایی برگزار و سند جامع پدافندی فضایی و پدافندی شهری تصویب و ابلاغ شد تا بر اساس این سند اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پدافند غیر عامل گفت: ما امسال ششمین نمایشگاه پدافندی را با ارائه محصولات پدافند حوزه هسته ای و معرفی محصولات دانش بنیان و همچنین محصولات در حوزه پدافند زیستی و کالبدی در ۱۲۵ غرفه نمایشگاه ارائه می شود. در این نمایشگاه ۲۰۰ شرکت دانش بنیان حضور خواهند داشتند و محصولات بومی مورد تایید در آن ارائه می شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: غلامرضا جلالی سازمان پدافند غیر عامل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران،دکتر محسن احمدزاده مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و امور بین الملل نمایشگاه های بین المللی،در گزارشی به اهمیت جایگاه بخش روابط عمومی در توسعه کسب و کار داخلی و بین المللی پرداخت.

اهمیت روابط عمومی در رونق کسب و کار‌ها از دو جنبه به شمار می‌رود. اولاً، روابط عمومی می‌تواند به عنوان یک ابزار ارتباطی قوی بین سازمان و مشتریان، رقبا و جامعه در حفظ و تقویت روابط تجاری و ایجاد اعتماد بین طرفین مؤثر باشد. با استفاده از روش‌ها و استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصاویر مثبت و قدرتمندی در ذهن مشتریان و جامعه ایجاد کند که از اهمیت بالایی برای تصمیم‌گیری و وفاداری به سازمان برخوردار است.
دوماً، روابط عمومی می‌تواند نقش مهمی در ترویج و توسعه کسب و کار‌ها در ابعاد بین المللی داشته باشد. با استفاده از استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصویری قوی و مثبت از خدمات و محصولات خود در بازار‌های جهانی ایجاد کند. این تصویر می‌تواند به تعریف مشتریان بین‌المللی، جلب نمایندگان تجاری بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی کمک کند. همچنین، روابط عمومی می‌تواند در فرایند ایجاد شبکه‌های کسب و کار بین‌المللی و بالا بردن شناخت سازمان در بازار‌های خارجی نیز نقش مهمی ایفا کند.
بنابراین، روابط عمومی به عنوان یک ابزار استراتژیک و جهانی در رونق کسب و کار‌ها و گسترش آن در ابعاد بین المللی، بسیار اهمیت دارد. سازمان‌ها باید به طور جدی به برنامه‌ریزی و اجرای استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی توجه کنند تا بتوانند رونق و موفقیت در بازار‌های داخلی و بین‌المللی را به دست آورند.
آقای دکتر احمدزاده چه ابزار‌ها و استراتژی‌هایی در حوزه روابط عمومی می‌تواند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کند؟
در حوزه روابط عمومی، تعدادی ابزار و استراتژی می‌توانند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کنند. به‌طور کلی، این ابزار‌ها و استراتژی‌ها به منظور ترویج و تبلیغات، ارتباطات عمومی، و تعامل با مخاطبان خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر تعدادی از این ابزار‌ها و استراتژی‌ها را ذکر می‌کنم:
-رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها: برگزاری رویداد‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان، فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد.
-رسانه‌های اجتماعی: استفاده از رسانه‌های اجتماعی، امکان ایجاد تعامل با مشتریان و مخاطبان خارجی را فراهم می‌کند. سازمان‌ها می‌توانند از پلتفرم‌های مختلفی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین برای ارتباط مستقیم با مخاطبان خارجی استفاده کنند و اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات خود را به اشتراک بگذارند.
-وب‌سایت و وبلاگ: ایجاد یک وب‌سایت فعال و جذاب برای سازمان، امکان دسترسی به اطلاعات و خدمات سازمان را برای مخاطبان خارجی فراهم می‌کند. همچنین، نوشتن وبلاگ‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان می‌تواند به ارائه محتوای ارزشمند و جذاب به مخاطبان خارجی کمک کند.
-روابط عمومی بین‌المللی: استفاده از استراتژی‌های روابط عمومی بین‌المللی، به سازمان امکان می‌دهد تا ارتباطات مؤثر با مخاطبان بین‌المللی برقرار کند و تصویر قدرتمندی از خدمات و محصولات خود در بازار‌های خارجی ایجاد کند.
-همکاری با رسانه‌ها: برقراری همکاری با رسانه‌های معتبر و مرتبط با صنعت نیز یکی دیگر از این اهمیت به شمار می‌رود
آقای دکتر محسن احمدزاده به نظر شما رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها چه فرصتی را برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند؟
رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند تا به مخاطبان خارجی خود نزدیک‌تر شوند و ارتباط برقرار کنند. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا:
-جذب نمایندگان تجاری و مشتریان خارجی: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. با حضور در این رویدادها، سازمان می‌تواند با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و فرصتی را برای برقراری ارتباطات تجاری و ارائه محصولات و خدمات خود به آنها فراهم کند.
-نمایش و ارائه محصولات و خدمات: در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها، سازمان می‌تواند محصولات و خدمات خود را به صورت مستقیم به مخاطبان خارجی نمایش دهد. این فرصت به سازمان اجازه می‌دهد تا به‌طور مستقیم با مشتریان و نمایندگان تجاری در مورد ویژگی‌ها و مزایای محصولات خود صحبت کند و آنها را متقاعد کند.
-ایجاد تصویر قدرتمند: حضور در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد. با نمایش محصولات در یک محیط حرفه‌ای و با حضور در کنار رقبا و همچنین با ارائه ارزش افزوده به مخاطبان خارجی، سازمان می‌تواند تصویر خود را در بازار‌های خارجی تقویت کند.
-اطلاعات و تحقیقات بازار: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جمع‌آوری اطلاعات و تحقیقات در مورد بازار‌های خارجی است. سازمان می‌تواند با حضور در این رویدادها، اطلاعات مربوط به رقبا، روند بازار و نیاز‌های مشتریان را به دست آورده و به بهبود استراتژی‌های بازاریابی و فروش خود بپردازد.

دیگر خبرها

  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها