Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@18:55:05 GMT

هشدار آبگرفتگی معابر در برخی نقاط کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۸۹۰۸

هشدار آبگرفتگی معابر در برخی نقاط کرمانشاه

معاون هواشناسی استان کرمانشاه از احتمال آبگرفتگی معابر در برخی نقاط استان خصوصا در روزهای جمعه و شنبه هفته آینده خبر داد.

علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سامانه بارشی که از روز گذشته (28 مهر) وارد استان شده، افزود: این سامانه نسبت به آنچه که در گذشته پیش‌بینی کرده بودیم تا حدودی تقویت شده و ممکن است در برخی نقاط بارش‌های نقطه‌ای قابل توجهی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: نمونه این بارش‌ها را روز گذشته در ماهیدشت با 24 میلی‌متر بارش و همچنین در روانسر با حدود 15 میلی‌متر بارندگی شاهد بودیم.

معاون هواشناسی استان کرمانشاه از تداوم بارش‌های تدریجی طی روزهای آتی هم یاد کرد و افزود: این بارش‌ها تا اواخر روز شنبه و حتی یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.

زورآوند با بیان اینکه این سامانه دو موج بارشی خواهد داشت، عنوان کرد: موج اول را از بعدازظهر فردا و روز چهارشنبه خواهیم داشت که عمدتا نیمه شمالی استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی یادآور شد: موج  دوم که شدت بیشتری دارد در روزهای جمعه و شنبه تقریبا تمامی نواحی استان را پوشش می‌دهد و بارش موثر را برای همه نقاط استان به همراه خواهد داشت.

به گفته معاون هواشناسی استان کرمانشاه، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد پیک بارشی موج دوم قوی‌تر از موج اول باشد.

زورآوند از احتمال وقوع آبگرفتگی معابر خصوصا در موج دوم بارش خبر داد و تاکید کرد: به دلیل آنکه هنوز نفوذپذیری خاک افزایش نیافته احتمال ایجاد رواناب‌های سطحی در اکثر نواحی استان وجود دارد.

وی درباره وضعیت دمایی این سامانه بارشی نیز خاطرنشان کرد: کاهش محسوسی که برای این موج پیش‌بینی شده بود تا حدودی تعدیل شده و احتمالا کاهشی بین دو تا سه درجه سانتی‌گراد را تا پایان فعالیت این سامانه بارشی خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بارندگي هواشناسي پاييز استانی اجتماعی كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر

ایسنا/فارس مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای فارس با ترسیم سیمای استان فارس در بارندگی اخیر از بروز پدیده بهاران پربارش در این استان خبر داد و گفت: تا امروز، ۷ اردیبهشت نزدیک ۹ میلی‌متر بارش تجمعی در سطح استان نازل شد و در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بخ‌طور متوسط، ۲۰۳ میلی‌متر باران در فارس باریده است.

سیاوش بهروز امروز، ۷ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: بارندگی‌های بهاری چهره کم آبی امسال را کمی ترمیم کرد و مجموع حجم آب پشت سدهای در حال بهره‌برداری استان را به ۴۰ درصد رساند.

وی افزود: میزان اختلاف بارندگی استان فارس با بارش بلند مدت مشابه یعنی میانگین ۵۵ ساله حدود ۳۰ درصد کاهش دارد.

مدیر مطالعات پایه منابع شرکت آب منطقه‌ای فارس با اشاره به میزان ثبت بارندگی در ایستگاه‌های مختلف گفت: بیشترین بارش طی جبهه بارندگی اخیر که شروع آن از ۳۱ فروردین ماه ثبت شده به ترتیب در شیراز با ۳۶ میلی‌متر، سوریان با ۳۳ میلی‌متر ، صفاشهر با ۲۸.۵ میلی‌متر و اقلید با ۲۸ میلی‌متر بوده است. 

وی اضافه کرد: بعدازظهر چهارشنبه گذشته بارش‌های رگباری و نقطه‌ای در مناطق مرکزی و شرقی استان فارس رخ داد که منجر به سیلابی شدن رودخانه‌های این مناطق شده است. از جمله بارش شدید در شهر شیراز به میزان ۳۶ میلی‌متر طی ساعات ۱۳ تا ۱۷ ثبت شد که منجر به آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی شدن رودخانه خشک شیراز شد. 

بهروز ادامه داد: هر چند لطف خداوند شامل بندگانش شده است و بهبودی نسبی با نزول رحمت الهی شامل حال مردم شده است، لیکن تاکنون تنها ۷۰ درصد از میانگین بلند مدت بارندگی استان محقق شده است لذا صرفه‌جویی در کلیه بخش‌های مصرفی آب شامل شرب و بهداشت، صنعت و خدمات و به‌خصوص کشاورزی توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، سال آبی از آغاز مهرماه هر سال تا پایان شهریورماه سال بعد است و امید می رود با یاری خداوند منان چند ماه باقی‌مانده تا سال آبی جاری میانگین بارش استان بالاتر برود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی فعال در خوزستان از چهارشنبه
  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • بارش باران در ۵ استان کشور طی امروز / سامانه بارشی قوت می‌گیرد
  • آبگرفتگی معابر داودآباد برای شهروندان اراکی دردسرساز شد
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز سه‌شنبه
  • شنبه و یکشنبه در این مناطق کشور باران می بارد | سامانه بارشی جدید از روز سه‌شنبه وارد می شود
  • ورود سامانه‌ بارشی جدید به کشور از روز سه‌شنبه
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس