Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری برق روستایی شرکت توانیر با اشاره به ابلاغ برنامه‌های برق روستایی به تمامی استان‌ها، گفت: امسال برق‌رسانی به حدود ۵۰۰ روستا در دستور کار برنامه‌های توانیر قرار گرفته است. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی چهل‌امیرانی، مجری برق روستایی شرکت توانیر، افزایش تاب آوری شبکه‌های برق روستایی را به عنوان یک اولویت در دستور کار شرکت توانیرعنوان کرد و گفت: تامین به موقع منابع برای توسعه و نگهداری شبکه با توجه به نزدیک شدن فصل بارش‌ها امری بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هزینه شبکه‌های برق روستایی را به طور متوسط سه برابرهزینه شبکه‌های برق شهری دانست و افزود: درعین حال منابعی که از حق انشعاب در اختیار برق روستایی قرارمی‌گیرد یک سوم حق انشعاب دریافتی از مشترکان شهری است.

چهل‌امیرانی با اشاره به اینکه امسال 16 برنامه در دستور کار فعالیت‌های برق روستایی کشور قرار گرفته است، گفت: این برنامه‌ها شامل برق‌رسانی به 243 هزارمتقاضی جدید در محدوده روستاهای برقدار، جابه‌جایی شبکه‌های برق ازمعابر عمومی روستاها جهت کاهش حوادث انسانی، بهسازی شبکه‌های روستایی فرسوده با قدمت بالا، رفع آسیب‌پذیری و افزایش تاب‌آوری شبکه‌های روستایی، رفع ضعف ولتاژ شبکه‌های روستایی و... خواهد بود.

مجری برق روستایی شرکت توانیر با اشاره به به اختصاص 31 درصد از شبکه توزیع برق کشور به شبکه‌های برق روستایی، گفت: طول شبکه برق روستایی حدود 250 هزار کیلومتر است که بیش از 50 درصد آن را شبکه‌های فرسوده با قدمت بالای 25 سال تشکیل داده است که درحوادث طبیعی مانند سیل، طوفان و زلزله بسیار آسیب‌پذیراست و لازم است تاب‌آوری آن در مقابل آسیب‌ها و حوادث بالا برود.

وی با اشاره به اختصاص بیش از85 درصد اعتبارات برق روستایی به حوزه نگهداری شبکه موجود و اختصاص 15 درصد منابع به پروژه‌های برق رسانی به روستاها و عشایر کوچ‌رو فاقد برق، اظهارداشت: بی‌برق شدن روستاها و آسیب‌های وارده به شبکه برق روستایی درسیل اخیر، تاکیدی برضرورت تقویت و افزایش تاب‌آوری شبکه در مقابل حوادث طبیعی است که به عنوان یک اولویت در دستورکارتوانیرقراردارد.

چهل‌امیرانی این نگرش که اعتبارات برق روستایی را با توجه به روبه اتمام بودن روستاهای فاقد برق زیر سوال می‌برد، دیدگاهی نادرست توصیف کرد وگفت: شبکه نیازمند رسیدگی مداوم است و باید علاوه بر حفظ و نگهداری، فرسودگی و افت ولتاژ آن برطرف شود که متاسفانه به جهت کمبود مالی تاکنون این محقق نشده است.

آغاز بهره برداری از طرح برقرسانی به 170 روستای بی‌برق

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط توانیر صنعت برق ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توانیر صنعت برق ایران توانیر صنعت برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود