Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، علی ربیعی سخنگوی دولت ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران گفت: جا دارد اینجا از همه دست اندرکاران پیاده روی اربعین سپاسگزاری کنم. در مسیر چنین اجتماع بزرگ بشری اقدامات عظیمی انجام شد.

**تشکر از ملت و دولت عراق**

وی با بیان اینکه لازم می دانم از دولت دوست و ملت عراق خالصانه تشکر کنم، تصریح کرد: این راهپیمایی برای ایالات متحده دارای پیام است که مردم ایران در مقابل فشار حداکثری تسلیم نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی تاکید کرد: اربعین باعث شد ملت ایران و عراق پیوند مذهبی خود را به منصه ظهور بگذارند، امسال با تلاش های دولت ویزای عراق برداشته شد که همین امر بر افزایش زائران تاثیر داشت.

سخنگوی دولت تاکید کرد: در هفته گذشته نشست خبری مهم رئیس جمهوری و سخنرانی ایشان در دانشگاه تهران را داشتیم که به نوبه خود متضمن یک جمع بندی کامل از دستاوردهای حضور ایران در سازمان ملل و برخی مسایل داخلی از جمله وضعیت اقتصادی، انتخابات پیش رو و مباحث مرتبط با قانون اساسی بود.

**معدودی از برداشت‌های خاصی از اظهارات رئیس‌جمهور کردند**

وی بیان داشت: این سخنان بازتاب وسیعی در رسانه ها داشت و برغم استقبال گسترده ای که از این مواضع در میان مردم و نخبگان صورت گرفت، معدود افرادی هم مانند همیشه برداشت های خاصی از این اظهارات کردند که براساس همان برداشت ها راه تخریب پیش گرفتند. حال آنکه آن چه رئیس جمهور در چند سخن اخیرشان بدان اشاره کرده و می کنند، بی سابقه نیست و نه تنها پیش از این، چه به صورت علنی و چه غیر علنی در ارکان نظام جمهوری اسلامی بیان شده است.

ربیعی تصریح کرد: در واقع همه نخبگان نظام این را قبول دارند که قانون اساسی ما ظرفیت های بسیاری دارد که همواره می تواند بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تضمین کند. خب این وظیفه کیست که این ظرفیت ها را فعال کند. خود قانون اساسی این مسئولیت را بر عهده رئیس جمهور گذاشته است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: فعال سازی قانون اساسی به منظور تحقق اهداف و آرمان های شناخته شده انقلاب برای خدمت هرچه بهتر به این ملت در نسبت اعمال حاکمیت بر سرنوشت خود، یک حرکت انقلابی و لازم است.

**مقصود از تعامل، سازش یا تسلیم نیست**

وی با اشاره به وجود راهبرد در سخنان روحانی گفت: رئیس جمهور به ضرورت رشد و توسعه کشور اشاره کرد. موضوع مهمی که در علم اقتصاد به عنوان اقتصاد معیشتی بدون رشد و توسعه مطرح می شود. روحانی در مقام رئیس دولت بارها اعلام کرده است که می توان یک زندگی اقتصادی محدود و کوچک داشت، اما بدون تعامل با جهان امکان استفاده از فرصت های جهان برای رشد و توسعه ملی وجود ندارد. مقصود از تعامل هم، سازش یا تسلیم نیست. دکتر روحانی از تعامل سازنده در برابر تقابل سخن گفت.

وی بیان داشت: همین تعامل سازنده بود که در نیویورک سبب شد رئیس جمهور بجای فرار از مذاکره، باب مذاکره سازنده را بگشاید و امریکا را از مدعی مذاکره به متهم مذاکره گریزی بدل سازد. اما مسئله اصلی اصلا مذاکره نیست. مساله اصلی این است که دشمن می خواهد ایران را تبدیل به کشوری ضعیف از حیث تجاری، صنعتی و مالی و اقتصادی تبدیل کند که طبعا کشوری با چنین وضعیتی قادر به پشتیبانی از یک ایران قدرتمد دفاعی و امنیتی نباشد. ما نه تنها در بعد امنیتی و دفاعی که بحمدلله سرآمد هستیم، بلکه در بعد معیشتی هم باید قدرت اول منطقه باشیم و اصولا هرکاری که می کنیم باید در یک امتداد و یک مسیر باشد.

**رئیس‌جمهور خواهان یک انتخابات پرشکوه است**

ربیعی تاکید کرد: نکته بعدی رئیس جمهور این بود که ایشان خواهان برگزاری یک انتخابات پرشکوه با مشارکت حداکثری مردم است. شکوه انتخابات در مشارکت ملت است و مشارکت ملت در گرو رقابت است. تازمانی که مردم احساس نکنند رای شان معنایی دارد انگیزه رای دادن نمی یابند در واقع باید رای مردم را برای تغییر، معنی دار کرد. آن چه تحریم گران آن را فشار حداکثری می نامند باید با مقاومت حداکثری ملی و با مشارکت حداکثری ملت در انتخابات پاسخ نهایی خودش را پیدا کند.

وی اضافه کرد: رئیس جمهور گفتند انتخابات را در چنان ترازی برگزار خواهند کرد که یک پیام بزرگ از دل این حضور عظیم و همه با هم بیرون آید : یک پیام تحریم شکن، لذا ما به عنوان دولت و نیز کل حاکمیت بخصوص شورای محترم نگهبان باید ظرف و ظرفیت و بستر این معنا را بسازیم و فراهم کنیم .

وی بیان داشت: روحانی منکر موجودیت و قانونیت نهاد شورای نگهبان نیست و اگر به مجلس اول اشاره می کند اولا به تکثر این مجلس توجه دارد و ثانیا به حساسیت خود جوش ملت که با وجود نامزهای رادیکال در آن انتخابات، بدون شورای نگهبان به رجال معتدل و صاحب نامی رای دادند. الان هم با وجود شورای نگهبان این امکان وجود دارد که مردم بتوانند به گزینه های متنوعی رای دهند. کافی است این شورا عمل کند و اصل را بر مشارکت بگذارد.

ربیعی خاطر نشان کرد: در بحث سیاست خارجی هم جمع بندی رئیس جمهوری این است که امریکا بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت لازم برای یک دیپلماسی سازنده نزدیک شده است چرا که دریافته است عمر تحریم ها رو به پایان است و فشار حداکثری او علیه ملت ایران شکست خورده است.

وی بیان داشت: از سوی دیگر امریکا به شدت از سوی متحدان خود و جامعه جهانی تحت فشار قرار گرفته است و این موضوع سبب می شود تا همسو با تحرک دیپلماسی ایران، چاره ای جز خاتمه دادن به مذاکره گریزی ندارد.

ربیعی در مورد خدمات ارائه شده در اربعین گفت: از ابتدای محرم تا روز اربعین نزدیک به سه و نیم میلیون نفر( 3میلیون و 468 هزار نفر) مشرف به عتبات عالیات شدند.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به دو هفته کلیه زیرساخت های غرب کشور در خدمت زائران قرار داشت، گفت: بیش از 14 هزار دستگاه اتوبوس شهری و بین شهری در داخل کشور زائران را به پایانه‌های مرزی رساندند.

ربیعی با اعلام اینکه بیش از 1500 دستگاه اتوبوس به داخل عراق اعزام شدند،‌ گفت: بیش از شش هزار کامیون برای ارسال محموله های موکب داران به خدمت گرفته شد.

سخنگوی دولت در ادامه یادآور شد: روزانه بیش از یک میلیون وعده غذایی و در مجموع نزدیک به 113 میلیون وعده غذایی و میان وعده و  150 میلیون بطری آب آشامیدنی در میان زائران پیش از ورود به عراق توزیع شد.

 وی با اشاره به اینکه بیش از 400 هزار نفر پیش از ورود به عراق به مراکز اورژانس مراجعه کردند، افزود: بیش از 1100 دستگاه آمبولانس و 44 دستگاه اتوبوس آمبولانس مجهز به مرزهای 4 گانه کشور اعزام شدند.

ربیعی اضافه کرد: 17 هزار نیروی عملیاتی اورژانس کشور در حالت آماده باش بودند. 160 تیم مجهز بهداشتی در این مدت به پایانه های مرزی ایران و کشور عراق اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: 15 فروند بالگرد و 4 فروند هواپیما در این مدت در مرزها مشغول به خدمات‌رسانی بودند.

ربیعی تاکید کرد: جمع بندی رئیس جمهوری این است که ‌آمریکا دریافته است عمر تحریم‌ها رو به پایان است و فشار حداکثری او علیه ملت ایران شکست خورده است.

وی ادامه داد از سوی دیگر امریکا به شدت از سوی متحدان خود و جامعه جهانی تحت فشار قرار گرفته است و این موضوع سبب می شود تا همسو با تحرک دیپلماسی ایران، چاره ای جز خاتمه دادن به مذاکره‌گریزی ندارد.

سخنگوی دولت بیان داشت ما معتقدیم که مبارزه با فساد مسیری دراز مدت، همیشگی، ساختارمند، ریشه‌ای و جامعه‌محور است. یکی از شاخص‌های اصلی مبارزه با فساد افزایش نظارت مدنی است.

وی بیان داشت: تجربه و مطالعات تاریخی من نشان می دهد هرگاه مبارزه با فساد کوتاه مدت، هیجانی و سیاست‌زده صورت گرفته فساد عمیق‌تر و به لایه‌های پایینی رسوخ کرده است.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی  در مورد توییت روز گذشته یک نماینده مجلس مبنی بر روشن شدن دستگیری‌های مرتبط با آمد نیوز در نهاد ریاست جمهوری گفت دستگیری در ریاست جمهوری کذب محض است، نمی توانیم با شیوه های آمدنیوزی با آمد نیوز برخورد کنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی رییس جمهور سخنگوی دولت شورای نگهبان علی ربیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی با گذشت ۵۲ روز از نامه خود به شورای نگهبان و عدم دریافت مستندات مکتوب دلایل ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، نامه دیگری به این شورا ارسال کرد. 

نامه اول در ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ و نامه دوم چند روز پس از آن و نامه سوم روز گذشته ارسال شد و روحانی در این نامه تصریح کرده چنانچه تا چند روز دیگر مستندات ردصلاحیت دریافت نشود، علیرغم ابهامات فراوان نامه شورای نگهبان، پاسخ به آن منتشر خواهد شد.

روحانی در نامه نخست، به موارد پنج‌گانه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اشاره و تصریح کرده بود پاسخ این شورا «عموماً شامل انتسابات کلی است» و «برخلاف صریح قانون، حاوی هیچگونه مستنداتی نمی‌باشد.» او درخواست کرد مستندات ادعاهای مندرج در این ۵ عنوان «به طور کامل، بدون تقطیع و تلخیص» ارائه شود.

دیگر خبرها

  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان
  • روحانی باز هم به شورای نگهبان نامه نوشت
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش