Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل آذر گفت: برای اینکه مخاطب به خواندن کتاب علاقه یابد، ابتدا باید نیازسنجی شود و سپس کتاب‌های عمومی با هدف تقویت مطالعه و ایجاد انگیزه با قیمت مناسب میان مردم توزیع شود. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از  ستاد خبری بیست و هفتمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، امیراسماعیل آذر، عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی، درباره‌ تأثیر روند برگزاری هفته‌ کتاب در ترویج و ترغیب کتاب‌خوانی گفت: هر فعل و انفعالی در حوزه‌ کتاب امری مثبت و مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر به درستی انجام نشود، ارزش‌ها را به ضدارزش تبدیل می‌کند. باید از متخصصان و کارآمدان حوزه‌ کتاب برای تروج کتاب‌خوانی در هفته‌‌ کتاب استفاده شود؛ زیرا اگر در این حوزه‌ متخصصان و دانشمندان تراز اول حضور فعالی نداشته باشند، نتیجه‌ این فعالیت‌ها بی‌ثمر خواهد بود.

وی تصریح کرد: کارشناسان برتر حوزه‌ کتاب باید کتاب‌های خوب را که ارزش خواندن دارند، به مردم معرفی و آن‌ها را در مسیر مطالعه همراهی کنند. این نقش مهم و غیرقابل انکار اهالی حوزه‌ کتاب است.

«حال خوش خواندن» برای دومین‌بار شعار هفته کتاب شددبیر و اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب منصوب شدند

آذر با تأکید بر نیازسنجی کتاب‌ها قبل از تولید و انتشار آن‌ها گفت: برای اینکه مخاطب به خواندن کتاب علاقه یابد، ابتدا باید نیازسنجی شود و سپس کتاب‌های عمومی با هدف تقویت مطالعه و ایجاد انگیزه میان مردم با قیمت‌های مناسب و کم‌ترین سود در اختیارشان قرار گیرد؛ البته کتاب‌های تخصصی نیز به دلیل اینکه مخاطبانی کم‌تر و محدودتر نسبت به کتاب‌های عمومی دارد، می‌تواند هم ‌تراز با خود کتاب به‌ فروش برسد یعنی نیازی به کاهش قیمت اثر نیست. البته تمام این مسائل بستگی به کاغذ و قیمت آن دارد.

مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نقش موثر مدارس در فرهنگ‌سازی کتاب تصریح کرد: حضور و دخالت دولت در مدارس مخصوصا در مقطع دبستان و ابتدایی برای ارائه‌ یارانه جهت تحصیل تمام دانش‌آموزان در مدارس امری مفید و مثبت در ترویج کتاب‌خوانی است. با حضور تیمی کارآمد قطعاً می‌توان تصمیماتی اتخاذ و مسیری را جهت برطرف کردن مشکلات حوزه‌ کتاب و اهالی کتاب فراهم کرد.

وی با اشاره به اهمیت کتابخوانی و نقش آن در زندگی افراد گفت: کتاب خواندن حال انسان را خوب می‌کند اما کتاب در اصل معرفتی مشترک است که تفکر انسان را دگرگون کرده و مسیر او را هدایت می‌کند.

***

برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در بیست و هفتمین هفته کتاب اعلام شد

همچنین در خبر دیگری از هفته کتاب، علی رمضانی، مدیرکل فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، درباره برنامه‌های این سازمان با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در بیست و هفتمین دوره‌ هفته‌ کتاب گفت: با هماهنگی‌های انجام شده سومین جشنواره دانایی و توانایی در ایام هفته کتاب برگزار می‌شود و با مکاتبات انجام شده تلاش خواهد شد تا هفته کتاب و کتاب‌خوانی در تمامی مدارس کشور با شور و نشاط برپا شود.  

وی ادامه داد: برگزاری جشن اهدای کتاب به کتاب‌خانه‌های مدارس توسط اولیای دانش‌آموزان و برگزاری طرح ملی 50 هزار نمایشگاه کتاب در 50 هزار مدرسه از دیگر برنامه‌های اداره فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی در هفته‌ی کتاب است.

بیست و هفتمین دوره هفته‌ کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «حال خوش خواندن» از تاریخ 23 تا 30 آبان ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 

R1013198/P/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هفته کتاب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هفته کتاب هفته کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است