Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، هرساله در آستانه‌ی اربعین حسینی، مراسم عظیم و باشکوه پیاده روی اربعین زائران و دلدادگان آقا اباعبدالله الحسین (ع) به سمت کربلای معلی انجام می‌شود، در کنار این حرکت عظیم، برنامه پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی نیز یک برنامه کاملاً مردمی است که امسال برای هشتمین سال برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین عاشقانی که از زیارت اربعین حسینی در کربلا جا مانده‌اند و به نوعی دلشان در کربلاست، اما به هر دلیلی نتوانستند خود را به کاروان دلدادگان اباعبدالله (ع) برسانند، در شهر‌های خود، مسیر‌های خاصی را پیاده روی می‌کنند و امروز این حرکت به یک حرکت جهانی شده است.
در منوجان هم مراسم معنوی جاماندگان اربعین با حضور گسترده مردم برگزار شد و شرکت کنندگان در این مراسم، مسیر ۳۰ کیلو متری روستای حسین آباد تا بقعه فضل ابن عباس را پیمودند. خدمات رسانی ۱۲ موکب در مسیر حرکت جاماندگان اربعین در منوجان رضا احسانی، مسئول مواکب مردم نهاد شهرستان منوجان با اشاره به اینکه مراسم جاماندگان اربعین در شهرستان منوجان، سابقه‌ای ۸ ساله دارد و طی آن اقشار مختلف مردم به شکل خودجوش حضور دارند، گفت: پذیرایی از جاماندگان اربعین، با راه اندازی ۱۲ موکب در روستا‌های طالقان، چغوکی، مهرآباد پور شعبان چاه حسن علیا انجام شد.
او افزود: هرساله از شهرستان‌های همجوار ازجمله قلعه گنج، کهنوج، فاریاب و حتی هرمزگان، رودان و میناب (استان همجوار) نیز به این راهپیمایی عظیم می‌پیوندند.
احسانی تصریح کرد: بدین ترتیب، در مسیر پیاده روی موکب‌های مختلفی توسط مردم برای پذیرایی از زوار نصب و آماده خدمات رسانی می‌شوند. موکب شهید "کریم مبرز" و ارائه خدمات در کنار وحدت شیعه و سنی برپایی موکب‌هایی به صورت مردمی و خودجوش با هدف ارائه خدمات و امکانات بهداشتی و رفاهی به صورت رایگان به زائران در مسیر راهپیمایی از جمله اقداماتیست که عاشقان بسیاری را به خود مشغول ساخته است، یکی از این موکب‌ها که نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند، موکب شهید "کریم مبرز" در روستای مهرآباد است که در آن برادران اهل تسنن با مشارکت تشیع در کنار یکدیگر به زائرین خدمت رسانی می‌کنند.
شهید کریم مبرز از شهدای هشت سال دفاع مقدس است که سال ۶۷ به شهادت رسید و پیکر مطهرش تیرماه امسال پس از ۳۱ سال چشم‌انتظاری مادرش به زادگاهش روستای محمد آباد منوجان بازگشت. این موکب در دل یک دشت و روستایی محروم و دور افتاده قرار دارد که هرساله پذیرای زوار جاماندگان اربعین است.
روستای مهرآباد همه فقیر و مستضعفند و اهالی پول کارگری خود را با افتخار صرف پذیرایی از زوار امام حسین (ع) می‌کنند، این روستا متشکل از سه قبیله بشکردی، رمشکی و مارزی است جایی که برادران اهل تسنن و تشیع در کنار هم برای عشق به امام حسین (ع) زیر پرچم سالار شهیدان گرد هم جمع می‌شوند.
این روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ خانوار و ۳۷۰ نفر در فاصله ۳۰ کیلومتری از مرکز شهرستان منوجان قراردارد. صالح بهزادی، دهیار روستای مهرآباد ، گفت: ما طبق روال هرساله این موکب را یک شب قبل از اربعین برای خدمت رسانی به زوار امام حسین (ع) در این روستا برپا می‌کنیم.
اوافزود: در این موکب همه از برادران اهل تسنن و تشیع گرفته تا پیر و جوان در کنار هم برای عشق به امام حسین (ع) کار می‌کنند.
بهزادی تصریح کرد: هر ساله چند روز قبل از اربعین در مسجد محل، جلسه‌ای با حضور سران هر سه قبیله رمشکی، مارزی و بشکردی برگزار می‌شود و هر سرقبیله مبلغ تبرکی برای موکب از خانوار‌ها جمع آوری می‌کنند و بعد از آن خرید توسط مسئول موکب انجام و یک شب قبل از اربعین موکب برپا می‌شود.
او بیان داشت: شب قبل از اربعین، مردان و جوانان هرسه قبیله، برای برگزاری و برپایی موکب درکنار هم جمع می‌شوند و زنان هم برای حاضر کردن آش نذری و پذیرایی از زوار تلاش می‌کنند.
دهیار روستای مهرآباد گفت: پذیرایی موکب ما از شب قبل اربعین آغاز می‌شود و تاپایان پیاده روی اربعین ادامه دارد. رسم عاشقی جمعه حیدری، یکی از برادران اهل تسنن روستای مهرآباد است که پا به پای دیگران در این موکب حضور دارد.
او گفت: امام حسین (ع) متعلق به قشر خاصی نیست و عشق به وی امروزه جهانی شده است و همه ما دلدادگان آن امام شهید هستیم و افتخار می‌کنیم که نوکری ایشان را می‌کنیم.
ابراهیم کریمی، یکی دیگر از کسانیست که شب را تا صبح در کنار جوانان، در این موکب بیدار است، او احساساتش را اینگونه بیان کرد: کار برای امام حسین (ع)، خستگی ندارد بلکه عشق است، ما از دیشب بیدار بودیم و در کنار جوانان روستا برای برپایی این موکب و پذیرایی از زوار وی تلاش کردیم تا جوانان ما از الان یاد بگیرند، همواره در مکتب امام حسین (ع) قدم بردارند. عظیم احمدی، پیرمرد ۶۰ ساله مهرآبادی که پابه پای جوانان این روستا در این موکب خدمت می‌کند نیز با چشمانی اشکبار به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مرکز کرمان گفت: حسین عشق است و دل شیفه او می‌داند، عشق به حسین خستگی ندارد.
او گفت: یکی از آرزو‌های قلبی من این هست که قبل از مرگم به بارگاه ملکوتی آن امام همام مشرف شوم و در بین الحرمین قدم بگذارم و آنجا نوکری و خدمت امام حسین (ع) را بکنم. موکب چاه حسن عشایری نیز یکی دیگر از موکب هاییست که در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین منوجان برپا شده است.
حسن جوهری، مسئول این موکب گفت: این موکب چند سالیست، درروز اربعین برپا می‌شود و به زوار امام حسین (ع) با صبحانه، آش نذری و... خدمت رسانی می‌کند.
او افزود: از دیگر برنامه‌های این عزاداران قرائت زیارت اربعین، نماز جماعت ظهر و عصر و عزاداری است. مشکلات مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین در منوجان پور مرادی، دیگر موکب دار مسیر پیاده روی اربعین از کرمان، گفت: همانطور که مشاهده می‌کنید، همه مردم پای کار هستند و در این کار حضور گسترده دارند، اما متأسفانه مسئولان پای کار نیستند و این مشکلاتی را برای زوار در پی داشته است.
او نبود راه آسفالته به زیارت فضل ابن عباس، کمبود سرویس‌های بهداشتی و نبود سایه بان برای زوار که مجبورند در هوای گرم طریق راه کنند را از جمله‌ی مشکلات این مسیر دانست و تأکید کرد: این مسائل نیازمند توجه بیشتر مسئولان است. انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود

مدیر این کاروان که اعضای آن از ساکنان استان البرز هستند در خصوص جزئیات این اقدام گفت: از سال 95آیین پیاده روی کاروان قافله عشق و انتظار در دهه مبارک کرامت آغاز شده و این حرکت مبارک هر سال باشکوه تر از سال های قبل برگزار می شود.

حمید پارسا افزود: تعداد شرکت‌کنندگان این کاروان در سال های ابتدای بین 550 تا 1000 نفر بود و اما امسال تعداد۱۴۰۰ زائر و مشتاق حضرت را در این مسیر خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: این کاروان حرکت خود را  ۲۶ اردیبهشت ماه مصادف با ششم ذی القعده از شهرکرج آغاز کرده و اعضا با قطار راهی نیشابور می شوند و پس از زیارت امامزاده های این شهر، به صورت پیاده راهی مشهد مقدس خواهند شد.

مدیر این کاروان در ادامه خاطرنشان کرد: همزمان با روز ولادت امام هشتم علیه السلام، کاروان به مشهد می رسد و اعضا با در دست داشتن شاخه های گل به حرم مطهر رضوی مشرف خواهند شد.

پارسا همچنین از پیش بینی اجرای برنامه های فرهنگی در طول مسیر پیاده روی از نیشابور به سمت مشهد خبر داد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • پیاده روی همگانی مردم بجنورد به مناسبت هفته سلامت
  • پاکسازی کوهستان پارک پنجه علی بندرعباس در هفته زمین پاک + تصاویر
  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش»
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • از فرونشست زیرگذر امام حسین و انسداد راه ها تا آبگرفتگی منازل