Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: ۳۳۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض به بخش مسکن لرستان اختصاص یافت که تا به امروز ۱۸۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، غلامرضا آقامیرزایی امروز در شورای اطلاع‌رسانی استان لرستان که با حضور معاون سیاسی-امنیتی و اجتماعی استاندار و اصحاب رسانه برگزار شد با اعلام اینکه میزان کل خسارت‌های برآورده شده ناشی از سیل فروردین‌ماه سال 98 به زیرساخت‌های استان لرستان هشت هزار میلیارد تومان است، اظهار داشت: تاکنون یک‌ هزار میلیارد تومان از خسارات وارده به استان در هیئت دولت مصوب و تا به امروز 70 درصد از آن به استان لرستان تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیل اخیر بیش از هزار و 500 میلیارد تومان به بخش مسکن، 700 میلیارد تومان به واحدهای صنفی، 780 میلیارد تومان به بخش زراعی و کشاورزی خسارت وارد کرده است.

احتمال وقوع سیلاب ناگهانی در مناطق کوهستانی و شیبدار استان گلستانهوای لرستان بارانی می‌شود؛ احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌هامیزگرد نقش سدها در مدیریت سیلاب‌ - 6| نباید طبیعت برای ما تصمیم بگیرد/ اشکالات برنامه‌ریزی نادرست را گردن سد نیندازیم+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با بیان اینکه آنچه که به طرق مختلف و به بهانه سیل به استان لرستان تاکنون پرداخت شده 941 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار زیرساختی است، عنوان کرد: هزار و 125 میلیارد تومان تسهیلات به بخش مسکن اختصاص یافته که این مبلغ در اختیار استان است و تا امروز نیز 800 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

وی بیان کرد: تاکنون 330 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض به بخش مسکن اختصاص یافته که تا به امروز 180 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

آقامیرزایی از اختصاص 80 میلیارد تومان اعتبار جهت خرید پک لوازم خانگی توسط بنیاد برکت خبر داد و خاطرنشان کرد: 270 میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی در اختیار استان است و از طرف دیگر 290 میلیارد تومان دیگر کمک بلاعوض به بخش کشاورزی استان مصوب شده که تاکنون 145 میلیارد تومان آن به حساب لرستان واریز شده است.

وی تصریح کرد: 1.5 میلیارد تومان بنیاد برکت جهت پمپاژهای استان به حساب استان واریز کرده که در اختیار سازمان جهاد کشاورزی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با اشاره به اینکه حدود هزار راس دام با مبلغی حدود 2.5 میلیارد تومان توسط بنیاد برکت خریداری و بین دامداران خسارت‌دیده مناطق سیل‌زده استان توزیع شده است، گفت: یک میلیارد تومان بنیاد برکت کمک نقدی به سیل‌زده‌های استان داشته است.

وی از اختصاص 5.3 میلیارد تومان به صنعت و معدن استان خبر داد و اظهار داشت:  350 میلیارد تومان به روستاهای خسارت‌دیده سد سیمره ختصاص یافت 
که در کل همه پرداختی‌های استان نزدیک به سه هزار و 400 میلیارد تومان می‌شود.

آقا میرزایی به سفر نوبخت معاون رئیس جمهور به استان لرستان اشاره کرد و افزود: در این سفر ساخت دو هزار واحد مسکن برای محرومین به استان لرستان تخصیص یافت که بنیاد مسکن استان نیز متعهد شده که ظرف مدت زمان 11 ماه این واحدها را به هم‌استانی‌های عزیز تحویل دهد. تاکنون  نیز 92 پروژه شهری و 128 پروژه دستگاه‌های اجرایی شروع شده  که 85 درصد آن‌ها پیمانکار انتخاب شده است.

وی عنوان کرد: طی جلسه با بخشداران 50 تا 60 میلیارد تومان در راستای حل مشکلات روستاهای خسارت‌دیده و زیرساخت‌ها بین روستاهای سیل‌زده توزیع خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با بیان اینکه از 46 هزار واحد مسکونی ارزیابی شده 34 هزار و 760 واحد به عنوان واحدهای خسارت‌دیده اعلام شده است، خاطرنشان کرد: کار 18 هزار و 168 واحد تعمیری شروع شده و 17 هزار و 952 واحد کار تعمیر تمام و به مالک تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد: در رابطه با واحدهای احداثی که عمده کار ما است و بازه زمانی تا پایان اسفندماه است تا به امروز 30 هزار و 741 واحد به بانک معرفی که این تعداد دارای 45 هزار و 312 فقره وام بوده‌اند و تاکنون 37 هزار و 591 فقره از آن‌ها پرداخت شده است باید گفت که خوشبختانه در بخش مسکن کار با سرعت خوبی پیش می‌رود و تاکنون ساخت هزار و 400 واحد تمام شده است.

آقا میرزایی باتاکید به اینکه اتفاق خوبی که در استان می‌افتد بحث احداث دیوارهای حفاظتی است، گفت: این دیوارها در شهر پلدختر و روستای چم‌مهر با پیشرفت فیزیکی بیش از 30 درصد در حال اجرا هستند.

وی با اشاره به وضعیت جاده خرم‌آباد-معمولان-پلدختر اظهار داشت: آسفالت موقت این جاده انجام شده ولی کار عمده و اساسی آن تقریبا سه سال طول می‌کشد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان  از تعمیر 310 مدرسه در مناطق سیل‌زده خبر داد و افزود: سیل اخیر 113 مدرسه را تخریب که عملیات احداث آن‌ها آغاز شده و تا به امروز 31 مورد آن به اتمام رسیده است.

وی با اعلام اینکه 30 هزار و 806 پرونده در بخش کشاورزی تشکیل شده است، عنوان کرد: در این حوزه مشکلی داریم و کندی کاری که وجود دارد مربوط به استان نیست امیدوار هستیم تا یک ماه آینده پرداخت نیز در بخش کشاورزی انجام شود.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمان وقوع حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است.

ابوطالب شفقت امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در دیدار با فرماندهان لشگر۸۴ ارتش لرستان، ضمن تأکید بر نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدهای خارجی کشور، بیان کرد: در زمان وقوع بحران‌ها ما همواره شاهد بودیم که مجموعه ارتش اولین گروهی بودند که در صحنه کمک به حوادث‌دیدگان حاضر می‌شوند.

وی اظهار کرد: آمادگی کمک و همکاری در موارد بحران و حوادث یکی از مأموریت‌های مهم ارتش در کنار اصل اساسی مأموریت ارتش یعنی آمادگی نظامی در حراست از کشور بوده که مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

استاندار همچنین بعد تربیتی را یکی دیگر از انتظارها و خواسته‌ها از ارتش دانست و گفت: تربیت سربازان و نگاه فرزندی به آنها باید سرلوحه برنامه‌های تربیتی ارتش و نظامیان باشد.

او ادامه داد: در برخورد با سربازان وظیفه باید به‌گونه‌ای عمل شود که مانند بچه خودمان به آنها نگاه ویژه شود و علاوه بر مهارت‌های نظامی، مهارت‌آموزی و نگاه تربیتی نیز به‌صورت ویژه اعمال شود. تربیت سربازان باید در راستایی انجام شود که آنها بعد از اتمام دوران سربازی به‌عنوان یک بسیجی وارد جامعه شوند.

استاندار درباره وضعیت اجرای برنامه‌های حوزه مسکن ارتش لرستان، اظهار کرد: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و دستگاه‌های ذی‌ربط جلسه‌ای را با هدف هماهنگی پروژه‌های حوزه مسکن ارتش و اراضی تحت مالکیت آن برگزار خواهند کرد.

در این دیدار، فرماندهای لشگر ۸۴ ارتش لرستان گزارشی از اقدامات انجام‌شده و در دست اجرای آن در سال‌های اخیر در لرستان ارائه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • استاندار لرستان از طرح نهضت ملی مسکن بروجرد بازدید کرد
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است
  • ‌اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور