Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی گفت: خرید تضمینی محصولات کشاورزی درد کشاورزان را درمان نمی‌کند و صنایع تبدیلی نیاز مبرم نجات محصولات خام کشاورزی است. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۴ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سیدحمایت میرزاده عصر امروز در جلسه‌ای با مسئولان شهرستان گرمی اظهار داشت: خرید تضمینی محصولات کشاورزی درد کشاورزان را درمان نمی‌کند و صنایع تبدیلی نیاز مبرم نجات محصولات خام کشاورزی است که باید در سطح کشور به خصوص استان اردبیل به آن اهمیت ویژه‌ای داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که تولید و حمایت از کشاورزان باید به صورت دائم و به نفع کشاورزان باشد بیان کرد: باید در راستای ایجاد صنایع تبدیلی و سردخانه نسبت به نگهداری محصولات کشاورزی اقدامات اساسی انجام یابد و طوری نباشد که در این میان فقط دلالان بازار را به دست بگیرند و کشاورزان فقط با مشکل مواجه شوند.

پیش بینی های هواشناسی کشاورزی برای روزهای آیندهرشد 538 درصدی صادرات محصولات کشاورزی خراسان شمالی؛ افغانستان و ترکمنستان در صدر هستند53 هزار اردبیلی زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی قرار گرفتند

نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی گفت: نگهداری محصولات کشاورزی باید با همکاری دولت به وضعیت مطلوبی برسد و در این زمینه تلاش برای توسعه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تداوم یابد تا بتوانیم نسبت به کاهش مهاجرت معکوس از حاشیه شهرها اقدام کنیم.

میرزاده اظهار کرد: متاسفانه دولت در این زمینه اقدامی انجام نمی‌دهد و انتظار دارد سرمایه‌گذاران در شهرستان‌هایی همانند گرمی اقدامات لازم را انجام دهند که این امر نیازمند تلاش‌های همه‌جانبه است که باید تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شود که امیدواریم واحدهای تولیدی به وضعیت مطلوب برسد.

وی با اشاره به این که خرید تضمینی 10درصد از مشکلات کشاورزان را کاهش می‌دهد بیان کرد: باید در این زمینه تلاش‌های همه‌جانبه انجام یابد تا بتوانیم مشکلات بخش کشاورزی را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد