Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، محمد شریعتمداری دقایقی پیش در نشست صمیمی با تشکلات کارگری و کارفرمایان استان مرکزی اظهار داشت: تصمیم داشتیم تا با شرکت‌های مهمی که از نظر تولید و اقتصاد در شرایط فوق العاده برخوردارند و افراد متخصص و شاخصی در این شرکت‌ها فعالیت دارند نشستی داشته باشیم تا مطالب را از بیان خود آنها بشنویم و برای معضلات آنها قدمی برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیشنهادات مطرح شده در این جلسه نامعقول و ناهنجار و غیرقابل پذیرش نیستند و تاحدی که در اختیارات وزیر باشند به اجرا می رسند، برای شرکت هایی که شرایط ویژه دارند نهایت همکاری را داریم که بدون فوت وقت بازنشستگان از محیط کار جدا شوند و به محیط خانواده بازگردند.

شریعتمداری بیان کرد: در دستگاه های اجرائی و نظام کشور دچار ناشنوایی و کم بینایی هستیم و این واقعیتی غیرقابل انکار است، تصمیماتی در خصوص هپکو گرفته‌ایم که انجام شود اما پس از خروج از جلسه این مباحث اجرائی نشده و غفلت سبب شده برای رفع آن اقدامات دو چندان شود و ما هم در این اتفاق سهیم هستیم.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: برخی مشکلات، اشکالات ساختاری هستند و حل آن دشوار نیست، جامعه کارگری پیش از بروز مشکل اخطار داده بودند اما ما کم شنوا و کم بینا بودیم و کار به اینجا رسید و زمانی که گوشی نمی‌شنود و چشمی نمی‌بیند کارگران دست به اقدامات خلاف قانون می‌زنند و از دست خارج می‌شود.

وی بیان کرد: چرا باید این معضلات اتفاق رخ دهد، چرای این معضل به ناشنوایی و نابینایی سیستماتیک برمی‌گردد، ما در واگذاری‌ها دقت نکرده‌ایم.

شریعتمداری افزود: برای هپکو و آذرآب علاوه بر مسائل رفاهی و مطالبات دلگرمی و استحکام است که از مالکیت مطمئن و مستمر شرکت اطمینان حاصل کنند که اگر به وجود بیاید برای جامعه کارگری جامعه آرام می‌شود و به تولید باز می‌گردد.

وی ادامه داد: امروز که نظام استکباری به ما فشار آورده نمی‌توانیم تجهیزات راهداری و راهسازی وارد کنیم اما هپکو براین اساس فعالیت دارد که بسیار بنام است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: اینکه در انجام هر قراردادی تعویق رخ دهد بطور قطع طرف قرارداد منصرف می‌شود و این مسئله درخصوص آذرآب صدق می‌کند و هرکس که بگوید این مجموعه کار ندارد اذعان مسخره‌ای کرده است، براساس نامه سهامدار شرکت آذرآب به وزارتخانه میزان 450 میلیارد تومان قرارداد درحال کار در این مجموعه وجود داردو علاوه بر آن 600 میلیارد تومان قرارداد در شروف انعقاد وجود دارد که عجیب نیست زیرا آذرآب از توانایی ساخت بالایی دارد و در مقابل کشور نیز به ساخت و ساز آذرآب احتیاج دارد.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: مپنا یک شرکت بزرگ مادرتخصصی است که پشتوانه محکمی دارد، زمانی که می‌گوییم دستمزد را پرداخت کرده‌ایم خودمان می‌دانیم حرف بی‌ربطی است زیرا اگر این کارگران سه شیفت کار کنند و یا اضافه کاری می ایستادند چند برابر این هزینه را دریافت می‌کردند.

وی بیان کرد: درست ببینیم و درست بشنویم تا کارگران خواسته خود را فریاد نزنند و صحبت هایشان را به گوش ما برسانند، هر واگذاری پس از انجام، نیازمند حمایت است تا بتواند از نو فعالیت خود را آغاز کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز کارگران فعالند، رسانه‌ها آگاه و نکته سنج هستند و جامعه را آگاه می‌کنند و با این شرایط دیگر تخلف کردند امکان پذیر نیست، اهلیت مدیریت قابل انکار نیست اما همواره باید یاری‌رسان آن مجموعه باشیم تا بر سر پا بایستد در غیر این صورت به مقصد نمی‌رسند.

شریعتمداری ادامه داد: اینکه در ابتدای کار واگذاری بدهی‌های تامین اجتماعی و مالیات را مطرح کنند مانع پیشبرد و جان گرفتن فعالیت می‌شود برخی در این جامعه با این قوانین فعالیت درستی دارند و در نتیجه باید با رعایت مقررات کار را پیش ببریم، به نیاز جامعه کارگری واقفیم زیرا یک کارگری که کار می‌کند و حقوق دریافت می‌کند هنوز هم نمی‌تواند معیشت آسانی داشته باشد چه بسا به آن کارگرانی که حقوق خود را دریافت نمی‌کنند.

وی عنوان کرد: امسال معادل 36.5 درصد افزایش دستمزد داشته‌ایم که این اتفاق در تاریخ بی‌سابقه است اما در مقابل به افزایش نرخ خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها نیز واقفیم که مدعی کنترل آن هستیم اما در واقع تنها رشد نرخ تورم کنترل شده و تنها از سرعت افزایش آن کاسته شده و این مسئله به معنای افزایش نداشتن نیست و زمانی که کارگرد با دریافت حقوق نمی‌تواند تامین معیشت کند چه انتظاری از کارگرانی که حقوق معوق دارند می‌رود؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: اینکه بگوییم کارگران تنها دو متاه حقوق نگرفته‌اند بسیار فجیه و غیرقابل قبول است زیرا مسئله ساده‌ای نیست و هریک از ما به جای این کارگران بودیم اعتراض می‌کردیم، به عنوان وزیر بسیاری از اختیارات مطالبه شده را ندارم اما در حوزه اختیارات قول می دهم آنچه از دستم برمی‌آید انجام دهم و اگر به وعده خود عمل نکردم اعلام کنید، تلاش من بر این است که گوش شنوا و زبان گویا در جلسه دولت، ستاد اقتصاد مقاومتی و غیره باشم و قول مساعدت جلسه سه وزیر را دارم.

شریعتمداری بیان کرد: در این جلسه قول می‌دهم جلسه‌ای با وزیر دادگستری تشکیل دهم و بگویم اگر در میان جامعه کارگری خطایی رخ داده باید توجه داشته باشیم که درمیان این قشر نیز برخی به دنبال ماهی گرفتن از آب گلالود هستند و از این شرایط استفاده کرده تا آسیبی برسانند.

وی افزود: اگر خواستار پایداری صندوق تامین اجتماعی هستیم باید پرداخت حق بیمه را رعایت کنیم و به امید پرداخت این وجوه از جیب دیگران نباشیم، همه شاغلین در تمامی حوزه‌ها حق بیمه شدن دارند اما پوشش بیمه شرایطی دارد، در حوزه شرایط قرارداد کار تبصره یک و دو ماده 7 به صراحت قوانین را بیان کرده است که شرایط قراردادها رو توضیح داده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برهم خوردن توازن بازار کار کارگر را وادار می‌کند مبنی بر هر سندی و حتی کاغذ بدون امضا کار کند و این معضل با سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت‌های اشتغالزا در کشور برطرف می‌شود تا بازار کارگری شود و به وجود کارگر نیاز پیدا کند.

شریعتمداری عنوان کرد: کارگر ماهر و توانا در بسیاری از رشته‌ها حضور دارند که در کارگاه‌های کوچک و متوسط حرفی برای گفتن دارند که می‌توانند موفق باشند که مدافع آنها هستیم، در استان مرکزی کارفرمایان باید بترسند از تبصره دو ماده هفت، همچنین الکترونیکی کردن ثبت قراردادها از دیگر برنامه‌ای موجود در دستورکار است تا امنیت شغلی به دنبال اجرای این طرح برای جامعه کارگری فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: جامعه کارگری مظلومترین قشر جامعه است که با حداقل‌ها کنار می‌آید درحالی که تولید به دست اوست، در هر مقطع زمانی کارگران پای کار بوده اند، در دوران جنگ خمپاره ساخته‌اند و با تحول صنعت تکنولوژی نوین ساخته‌اند که همه ما دربرابر آنها مسئول و بدهکار هستیم به این قشر نجیب که در دروه 40 ساله فعالیت کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در طول تاریخ همواره افراد ضد انقلاب به دنبال رخنه در میان قشر کارگر بوده‌اند تا کارگر را علیه نظام و انقلاب بشورانند اما این قشر همواره پایبند نظام و انقلاب ایستاده است.

شریعتمداری افزود: حق با کارگران است و باید تمام تلاشمان را بکار بگیریم تا معضلات موجود برای این قشر مرتفع شوند، وام گرفتن راه چاره نیست اما حتی اگر وام هم بدهیم باید حقوق آذرآب تامین شود و امیدواریم به زودی معضلات این حوزه بطورکامل برطرف شود، از این پس برای پگیری سایر مسائل استان مرکزی از حضور نماینده وزارتخانه نیز بهره مند هستیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری که ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه‌ای فرهنگ آن جامعه و سرمایه جاودان آن جامعه است. جامعه فهیم دانشگاهی، پویش و پالایش دانشگاهی را مدنظر خود قرار داده و همواره فرهنگ‌های جدیدی را خلق کرده است.

بیشتر بخوانید: فرآیند ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت فکری زمان‌بر و پرهزینه‌ است

وی افزود: همانطور که کلمات و جملات جدید به زبان هر کشور اضافه می شود، علم و فناوری و نوآوری جدید همراه خود فرهنگ جدیدی را خلق می کند. استادان فرهنگ ساز و امید افرین، الگو و اسطوره برای نسل های فعلی و آینده ایران هستد و نسل های بعدی باید بدانند که قدردان پیشینیان خود باشیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در هر منطقه‌ای که استاد دانشگاهی ساکن شود، آن منطقه و محله ارزش بیشتری می یاید. کوی دانشگاهیان در هر شهری ارزش بیشتری دارد. بنابراین سرمایه های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند.

زلفی گل با بیان اینکه تجلیل از استادان نمونه کشوری، در راستای ارتقای مرجعیت علمی است، یادآور شد: هر کدام از استادانی که امروز تجلیل می شوند در رشته خود سرآمد هستند. انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. وقتی این فرایند طی می شود می خواهیم شاخص های افراد مرجع را به نمایش بگذاریم.

وی همچنین گفت: تعداد دانشمندان یک درصد و ۲ درصد بین الملل روز به روز افزایش می یابد و نشان می دهد مسیر جامعه علمی ما درست است.

وزیر علوم به بیانات رهبر معظم انقلاب درمورد وظیفه دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: تولید علم، تربیت عالم و جهت دهی به علم و عالم وظیفه دانشگاه‌ها است.

زلفی گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور یعنی عملیات وعده صادق در سطح بین المللی نشان دهنده مرجعیت علمی است که اولویت وزارت علوم است.

وی یادآور شد: در قوانین وزارت علوم سعی کردیم برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه اجرایی داشته باشیم، همچنین از ظرفیت برنامه هفتم توسعه استفاده کردیم و این قوانین را در احکام برنامه گنجاندیم، از جمله این اقدامات که انجام شده و در برنامه هفتم توسعه نیز قید شده است، دستور العمل اعطای پژوهانه جامع، دستور العمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش است.

وزیر علوم افزود: امروز دنیا دنبال جنگ و صلح ارزان است، کشور گشایی مشروع از طریق علم و فناوری مقدور و مشروع است‌ وقتی دانشمندان و استادان نمونه کشوری دانشی تولید می کنند و بروندادهای علمی بین المللی دارند، این کتاب در هر جای دنیا تدریس شود یعنی ما در آن کشور نفوذ کرده و آن کشور را تسخیر کرده ایم.

زلفی گل تاکید کرد: بهترین و موفق ترین سربازان کشورگشای ایران اسلامی استادان هستند که کشورگشایی از طریق آنها محبوب و معمول است. این موفقیت قدرت نرم است، جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی به قدری توانمند است که هم قدرت سخت و هم قدرت نرم را می تواند ایجاد کند. از این جهت است که همه هزینه ها برای علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری برای کشور است.

وی از استادان برگزیده خواست تلاش کنند تا نسلی بهتر و توانمندتر از خود تحویل جامعه دهند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1229016 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • برای نگهداشت حرمت معلم بکوشیم
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • نگاه اسلام به جامعه کارگری همراه با رأفت و احترام است
  • نگاه دیدن اسلام به جامعه کارگری، نگاه رأفت همراه با احترام است
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • وجدان بیدار در جامعه بیمار