Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@17:36:47 GMT

کودکی با لقمه غذا در کرج کشته شد +عکس

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۶۶۷۸

کودکی با لقمه غذا در کرج کشته شد +عکس

 رکنا: مرد به برگه رضایت نامه روی میز خیره شده بود،خودکار را برداشت و آن را روی کاغذ غلتاند. با امضای او پزشکان اعضای بدن پسر 17 ساله اش را که از چندسال پیش در مرکز نگهداری بیماران اوتسیم زندگی می کرد پیوند زدند .

ظهر روز سه شنبه 23 مهرماه امسال بود که از مرکز نگهداری بیماران اوتیسم با محمدعیسی بصیری تماس گرفتند و گفتند پسرش محمد دچار حادثه شده و او را به بیمارستان ثارالله مهرشهرکرج منتقل کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد جوان باشنیدن این خبر خود را به بیمارستان رساند، پسر 17 ساله اش را درحالی روی تخت بیمارستان دید که چشمانش را با چسب بسته بودند،دستگاه تنفسی به او وصل بود و پزشکان تلاش می کردند تا او را زنده نگه دارند.

اما ماجرای حادثه از چه قرار بود؟

طبق اظهارات پزشکان ،محمد به دلیل نرسیدن اکسیژن به مغزش دچار خفگی شده بود اما اینکه این حادثه چه طور برای پسرجوان رخ داده بود را پدرش اینطور بازگو می کند.او می گوید:پسرم مادرزادی دچار بیماری اوتیسم بود. تا هفت سالگی از او مراقبت کردیم و پس از ان محمد را مرکز نگهداری از بیماران اوتیسمی سپردیم. در آنجا مراقبش بودند و تحت آموزش قرار داشت. آن روز وقتی از طرف مرکز تماس گرفتند سربسته گفتند که دچار خفگی شده ،اما در بیمارستان که بودم و پیگیر اصل ماجرا شدم گفتند که در هنگام غذا خوردن ،غذا داخل گلوی پسرم گیر کرده و تا قبل از اینکه بتوانند برایش کاری انجام دهند او دچار خفگی شده است. متاسفانه همین نرسیدن اکسیژن باعث می شود به کما برود.

وی در ادامه می گوید: برای اینکه پسرم دوباره به زندگی بازگردد او را به بیمارستان شریعتی منتقل کردیم .پزشکان تا صبح هرکاری از دستشان بر می آمد برای او انجام دادند و من و همسرم فقط دعا می کردیم .حتی حاضر بودم او را به بکی از بیمارستان های تهران منتقل کنم اما کار از کار گذشته بود و صبح روز بعد مرگ مغزی محمد را اعلام کردند.

با اعلام مرگ مغزی محمد 17 ساله ،تیم رضایتگیری واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دست به کار شدند تا برای اهدای اعضای بدن پسر جوان رضایت اولیای او را بگیرند.

پدر محمد می گوید: وقتی درجریان ماجرای مرگ مغزی قرار گرفتیم و به ما گفتند بهتر است اعضای بدن پسرم را اهدا کنیم با همسرم مشورت کردم . چون واقعا امیدی به برگشت پسرمان به زندگی وجود نداشت با اینکه دل کندن از او کار سختی بود رضایت خود را اعلام کردیم. حالا با این کاری که انجام دادیم مطئن هستیم که پسرمان یک فرشته بوده که فقط برای نجات جان آدم ها پا به این دنیا گذاشته بود.

دکتر ساناز دهقانی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان سینا در این باره می گوید: با توجه به رضایت خانواده ،بیمار مرگ مغزی از بیمارستان شریعتی کرج به بیمارستان سینای تهران منتقل شد.

وی افزود:با تلاش تیم پزشکی بیمارستان کلیه های این بیمار به دو بیمار نیازمند اهدا شد

منبع: فردا

کلیدواژه: کودک لقمه غذا کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان

با توجه به اینکه چالش‌ها و ریشه برخی مشکلات بزرگسالی به دوران کودکی برمی‌گردد، آموزش صحیح در این دوران ضروری است؛ همه‌ی کودکان ۳ تا ۶ سال نیازمند تقویت مهارت‌های متعدد در روند بازی و یادگیری عمیق و ماندگار با شیوه‌های نوین آموزشی هستند تا برای ورود به دبستان آماده و راحت‌تر وارد دوران بزرگسالی شده و فردی مستقل، توانمند و مفید در جامعه باشند.

زهره آرال، دکتری ریاضی و متخصص روانشناسی توسعه فردی معتقد است که برای خیلی از والدین فکر کردن به بزرگسالی فرزندشان، استرس آور است؛ این موضوع به صورت اضطراب پنهان بین همه‌ی پدر و مادر‌ها وجود دارد و به دنبال پاسخ برای سوال‌هایی هستند که ذهنشان را درگیر می‌کند، از جمله این سوال‌ها چه آموزش‌هایی برای آینده فرزندم مناسب است، چه چیز‌هایی برای فرزندم پس انداز یا سرمایه‌گذاری کنم، کدام رشته تحصیلی را انتخاب کند، شغل و درآمد خوب کجاست، چه کار کنم که به بی‌راهه نرود.

او با اشاره به اینکه، سال ۹۴ زمانی که دانشجوی دکتری بودم به این سوال فکر می‌کردم که چطور واکسنی برای آسیب‌های بزرگسالی پیدا کنم، گفت: می‌دانستم که قطعا این واکسن باید در کودکی تزریق شود، اما محتوای واکسن چه چیز‌هایی باید باشد را نمی‌دانستم.

این پژوهشگر حوزه کودک با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دادند که ریشه بسیاری از آسیب‌های بزرگسالی از عدم مدیریت استرس، ترس از شکست و قضاوت شدن و در نتیجه اقدام نکردن‌های مداوم، کمبود اعتماد به نفس یکپارچه، عدم خودباوری و... از نارسایی‌های آموزشی و مهارتی دوران کودکی ناشی می‌شود، خاطرنشان کرد: بنابراین درمان شدن هریک از آنها در کودکی و تمرین‌های مکرر و منظم به صورت یکپارچه و هدفمند، می‌تواند بزرگسالی پربارتر همراه با رضایتمندی بیشتری برای افراد به همراه داشته باشد.

آرال افزود: از این رو بعد از چند سال مطالعه و انجام پژوهش‌های علمی و آسیب شناسی‌های اجتماعی و فردی به این نتیجه رسیدم که بهترین سن برای شروع خودباوری و مهارت حل مساله یکپارچه ۳ تا ۶ سالگی است؛ در این سن کودک آماده ورود به اجتماع و قرارگرفتن در کنار همسالان خود است. 

این روانشناس حوزه توسعه فردی تصریح کرد: اگر به شیوه‌های صحیح تلاش کنیم تا مفاهیم پایه در ذهن کودک شکل بگیرد، مفاهیم شخصیتی و اجتماعی به مرور بر آن مفاهیم پایه سوار می‌شود و شخصیت قوی‌تری در کودک برای ورود به مراحل بزرگسالی شکل می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه یکی از ایرادات آموزشی پیش از دبستان، رهاشدگی مفاهیم آموزشی است، گفت: ما طوری برنامه‌ریزی کردیم که در قالب استپ کیدز مفاهیم از ساده به پیچیده به کودکان آموزش داده می‌شود. آموزش‌ها به صورت بازی فردی و گروهی با اسباب‌بازی‌های چوبی ارائه و هر مفهومی که آموزش داده شده با مفاهیم بعد ترکیب و تکرار می‌شود و به یک مفهوم جدید و چند سطحی تبدیل می‌شود. 

آرال ادامه داد: استپ کیدز با هدف ایجاد مهارت نترسیدن از شکست، تقویت اعتماد به نفس، حس مدیریت و رهبری، تقویت هوش‌های گاردنر در قالب آموزش مفاهیم پایه ریاضی طراحی شده و همه‌ی آموزش‌های استپ کیدز براساس بازی و به صورت غیرمستقیم انجام می‌شود، یعنی کودک آزادانه بازی می‌کند و متوجه نمی‌شود که مستقیم خطاب آموزش قرار گرفته است.

این متخصص روانشناسی توسعه فردی با بیان اینکه کودکان با استپ کیدز رشدی چند بعدی خواهند داشت که این رشد باعث افزایش اعتماد به نفس، پرجراتی، تقویت مهارت حل مسئله، خلاقیت، نترسیدن از شکست و خودباوری آنها در نوجوانی و بزرگسالی می‌شود، ابراز داشت: استپ کیدز کودکان را برای آینده‌ی بهتر آماده می‌کند و قطعاَ در آینده مدیریت زمان و مدیریت استرس اهمیت خواهد داشت و جز مهارت‌های ضروری و لاینفک هر فرد خواهد بود. 

او تصریح کرد: حال اگر فردی تازه بخواهد در بزرگسالی به دنبال این موضوعات برود تا بداند کجای کار می‌لنگد، چرا مهارت‌های لازم را ندارد یا ضعیف است، در مقایسه با فردی که نه تنها از کودکی همه این مهارت‌ها را آموخته بلکه بار‌ها و بار‌ها در کودکی، نوجوانی و جوانی تمرین کرده است، بسیار احساس ضعف خواهد کرد.

آرال افزود: این مقایسه می‌تواند باعث سرخوردگی و ایجاد خشم در وی شود، شاید بار‌ها آرزو کند کاش من هم از کودکی یاد گرفته بودم، کاش پدر و مادر من هم به نیاز‌های واقعی من در بزرگسالی واقف بودند.

این پژوهشگر حوزه کودک با اشاره به اینکه به ارث بردن یک تکه زمین وقتی فرد در میانسالی است دیگر نمی‌تواند تغییر چندانی در زندگی‌اش ایجاد کند، گفت: اما سوال اینجاست چرا همین فرد دورباره راه پدر و مادر خودش را ادامه می‌دهد و این چرخه معیوب را نمی‌شکند، چون به ریشه اصلی آگاه نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افرادی که در کودکی محبت ندیده‌اند، این ۷ ویژگی را دارند
  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده اند این ۷ ویژگی را دارند
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه واژگونی خودروی پرشیا در جاده ماکو بازرگان
  • بازداشت هشت نفر از عوامل درگیری در آبادان
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد
  • غرق شدگی کودکی تیرانی در کانال آب