Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جهادکشاورزی شهرستان میبد علت به تعویق افتادن ورود دو هزار راس بز مورسیا از کشور اسپانیا به این شهرستان را فراهم نبودن شرایط لازم برای ورود این نژاد اصلاح شده خواند.

«علی اصغر دهقانپور» در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا، در این مورد گفت: این محموله به منظور توسعه و رونق پرورش دام سبک و همچنین افزایش بهره‏‌وری محصولات دامی توسط بخش خصوصی خریداری و مقرر شده بود که اول شهریورماه در ایستگاه منظور شده در ضلع جنوبی شهرستان واقع در روستای نیوک مستقر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که متاسفانه شرایط لازم برای ورود بزهای مورسیای اسپانیایی به میبد با وجود برنامه‎ریزی‎های انجام گرفته در موعد مقرر فراهم نشد، تصریح کرد: ضوابط و مقررات دامپزشکی و مورد تایید قرار نگرفتن کارشناسان مرکز اصلاح نژاد دام کشورمان و نیز کشور اسپانیا در مورد شرایط نگهداری این نژاد در شهرستان باعث تاخیر در ورود این محموله شد.

دهقان‌پور ابراز امیدواری کرد که تا یک ماه آینده شرایط و قوانین ورود این محموله در شهرستان فراهم شود.

وی توسعه صنعت دامپروری را از اهداف پرورش این نژاد در شهرستان میبد برشمرد و اظهار کرد: پرورش بز مورسیای اسپانیا گام موثری در توسعه اقتصادی صنعت دامداری، تکثیر، پرورش و اصلاح نژاد دام‌های شهرستان و همچنین افزایش بهره‌وری از نهاده‌های دامی، توسعه صنعت لبنیات و دستیابی به بازارهای برون مرزی، توسعه اشتغال پایدار در روستاها و کمک به بهبود معیشت خانوار‎های روستایی شهرستان است.

معاون جهادکشاورزی میبد تأکید کرد: بز مورسیا در مقایسه با بز سانن که در شهرستان میبد پرورش می‎شود، دارای عملکرد و سازگاری بهتر با اقلیم و شرایط شهرستان است و همچنین چربی بالای موجود در شیر این دام که از چندقلوزایی بالایی نیز برخوردار است، برای تولیدات فرآورده‎های لبنی بسیار مطلوب است.

دهقان‌پور در پایان نیز اظهار کرد: با هماهنگی و همکاری دیگر ادارات و حمایت بسیج سازندگی شهرستان میبد، این دام‎ها به زودی در اختیار واجدین شرایط قرار می‌گیرد و جهاد کشاورزی شهرستان نیز به منظور حمایت و تکثیر و پرورش این نژاد اقدام به پرداخت تسهیلات بلندمدت به متقاضیان می‎کند.

به گفته وی، انتظار می‌رود افرادی که شرایط نگهداری از این نژاد را دارند، در حفظ این دام و همچنین پرورش و تکثیر آن بکوشند و از هرگونه معامله‎گری در خرید و فروش آن به نفع خود استفاده نبرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي میبد بز مورسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • آغاز کنکور سراسری؛ رقابت ۲۷ هزار و ۲۰۲ نفر برای ورود به دانشگاه در گلستان