Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان سیستان و بلوچستان هم مثل هر جای دیگری زمینه‌ی ناامنی دارد. اما انصافاً نیروهای تأمین امنیت نیز واقعاً قوی عمل کرده‌اند و فضای امنی ایجاد کرده‌اند.

به گزارش مشرق، علی محبی که کتابفروش و فعال حوزه کتاب است، امسال به جای شرکت در راهپیمایی اربعین، به مرزهای شرقی کشور رفت تا در موکب ها به زائران هندی و پاکستانی اربعین خدمت کند و با فعالیت های رسانه ای اش توانست، موج خوبی برای کک به این موکب ها، به راه بیاندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مطلبی نوشت:

این روزها خیلی‌ها می‌پرسند: "حالا خودت هیچ؛ چرا با زن و بچه رفتی؟" و احتمالاً در دلشان ادامه می‌دهند: آخر طفلک‌ها چه گناهی کرده‌اند؟ رفته‌ای سیستان؟ زاهدان؟ میرجاوه؟ لب مرز؟ همان جایی که سر سربازها را می‌بُرند و بمب می‌ترکانند؟

تا قبل از این نمی‌دانستیم که سفر به این استان اینقدر برای آدم، کلاسِ لاتی و جگرداری می‌آورد و همین که بگویی "رفته بودم مرز میرجاوه" همه غلاف می‌کنند. (فلذا زین‌پس گنده‌لات‌بازی می‌کنیم!) راستش را بخواهید به این چیزها فکر نکرده بودیم. اما لازم می‌دانم بگویم که نام اینجا خیلی بد در رفته است و اوضاع، خیلی بهتر از چیزی است که در اذهان جا افتاده.

استان سیستان و بلوچستان هم مثل هر جای دیگری زمینه‌ی ناامنی دارد. اما انصافاً نیروهای تأمین امنیت نیز واقعاً قوی عمل کرده‌اند و فضای امنی ایجاد کرده‌اند. به حدی که ضریب امنیتی حاکم بر محیط به مراتب از احتمال وقوع حادثه بیشتر است. یعنی که شاید امنیت این استان از خیلی جاهای دیگر بیشتر باشد؛ حتا تهران.

دیگر اینکه این‌جا واقعا احساس آرامش و امنیت داشتیم. حتا بیشتر از تهران. طوری که حتا نصف شب هم با خیال راحت در خیابان می‌گشتیم. و ما دوست‌داریم در امنیت و خطر و سختی و راحتی همه کنار هم باشیم.

و حضور در بین این همه آدم که به عشق حسین دور هم جمع شده‌اند چنان برایم آرام‌بخش بود که درد پاها و استرس و خستگی و... از جانم رخت بسته بود. این حجم حضور و عشق، در ناامن‌ترین شرایط هم انسان را آرام می‌کند و اصل هم، همین آرامش است. وگرنه همه می‌دانیم که "اینما تکونوا یدرککم الموت...". این آرامش را در طیبه و حسین هم دیدم.

از لحاظ بهداشتی هم سطح استانداردها از داخل خانه‌ی آدم پایین‌تر است، ولی واقعاً اوضاع آنقدرها هم بد نبود. قریب به اتفاق پاکستانی‌ها هم به سبک خودشان به نظافت پای‌بندند. گاهی بیشتر از ما. در روز چند نوبت مسواک می‌زنند و پاها را مدام می‌شویند. فلفل و ادویه‌های ضدگند زیاد می‌خورند. زنان در موکب مدام مشغول شست و شوی لباسند و... البته بعضا عادات غیر بهداشتی هم داشتند. ولی در کل نظافت قابل قبول بود. و البته کمی میکروب هم برای بدن انسان لازم است. خلاصه که زن و بچه را بردم. نه من پشیمانم و نه آن‌ها. خیلی هم خوش گذشت. باز هم دوست داریم برویم و زیر پرچم امام حسین دوست ندارم به این چیزها فکر کنم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اربعین تحولات عراق تحولات یمن حسینیه اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟