Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی ابراهیمی روز دوشنبه در جلسه راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: محور اقتصاد مقاومتی کشاورزی است به طوری که پس از جریان تحریم آنچه که در قالب اقتصاد مقاومتی توانستیم به آن تکیه کنیم، این بخش بود.

وی ادامه داد: با کاهش ارزش پول ملی صادرات محصولات کشاورزی با توجیه قابل توجهی همراه بود و زمینه ای برای رشد بخش کشاورزی فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده مردم شازند بیان کرد: سیستم دولتی با ممنوعیت صادرات، در صادرات را به روی تولید کنندگان و کشاورزان بست و اعتقاد داریم با نظام تعرفه ای می توانستیم اقتصاد داخل را مدیریت کنیم و ممنوعیت صادرات جزو اشتباهات وزارت صنعت، معدن و تجارت بود.در سیاست گذاری های بعدی نباید این فرصت از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته شود.

ابراهیمی افزود: گندم به عنوان یک کالای مهم و استراتژیک با قیمت غیر کارشناسی و غیر منطقی از سوی دولت در سال زراعی گذشته و پیش رو لطمات خود را وارد خواهد کرد. همگان بر این مهم واقف هستند که قادر به خریداری ۱۱ میلیون تن گندم بودیم اما هنگامی که قیمت آن ارزان تر از علوفه بود بخشی از آن در انبار و در دست واسطه ها بود و با قیمت جدید ۲۲۰۰ تومان دلال و واسطه کیلویی ۵۰۰ تومان بدون هیچ زحمتی سود بردند و یک ریال به جیب کشاورز نرفت و این نوع سیاست گذاری جزو اشتباهات است.

وی گفت: در حال حاضر که قیمت علوفه بیش از دو هزار تومان و جو بیش از ۲۲۰۰ تومان است، چطور می توان توقع داشت سال بعد با این قیمت بتوانیم گندم را خریداری کنیم؟ باید تجدید نظر نسبت به این مساله صورت پذیرد و در کمیسیون کشاورزی نیز باید قیمت بالاتر پیشنهاد داده شود. هنگامی که مجبور شوند گندم را بیش از سه هزار تومان خریداری کنند، به بودجه کشور خسارت جبران ناپذیری وارد خواهد شد.

اگر به دنبال این هستیم که در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداریم و تولید ما به شکل حساب شده باشد، مدیر هر صنعت باید بالای سر آن باشد. چطور می شود مدیران صنایع بزرگ و حساس استان در تهران ساکن هستند و تنها هفته ای یک روز سرکشی می کنند. وجود دفاتر واحدهای صنعتی استان در تهران توجیهی ندارد و در پیگیری این قضیه اهمال کاری صورت می پذیردنماینده مردم شازند تاکید کرد: در حال حاضر کشاورزان در تهیه و تامین کود شیمیایی دچار مشکل هستند و پتروشیمی ها در تحویل این کود مشکل ایجاد می کنند. هنگامی که قیمت این کود در بازار بیش از صد هزار تومان است با ۴۰ هزار تومان نمی توان تولید کننده را راضی نگاه داشت و برآورده کردن نیاز کشاورز امکان پذیر نیست.

ابراهیمی اظهار کرد: آخرین راه حل آزادسازی کود شیمیایی است. سازمان جهاد کشاورزی استان ها و وزارت جهاد کشاورزی را باید از این معضل رها کرد و به قیمت گندم اضافه شود و اجازه دهیم بازار آزاد بدون فساد در حوزه کشاورزی پایدار بماند.

وی در بخش دیگر سخنان خود افزود: زمزمه هایی که در هیات دولت مطرح می شود که ۲ پالایشگاه دولتی را در مسیر خصوصی سازی قرار دهند، از چه توجیهی برخوردار است؟ اگر در زمینه بنزین تحریم بودیم و تولید در کشور انجام نمی شد، نمی توانستیم در مقابل تحریم ها تاب آوری داشته باشیم.

نماینده مردم شازند گفت: باید پرسید آیا در کشور شرکت و نهاد اهلیت دار که پالایشگاه ها را به شیوه درست مدیریت کند، وجود دارد؟ با توجه به صحبت با وزیر اقتصاد و دارایی فعلا به این قضیه نباید پرداخته شود، چرا که آسیب های آن جدی خواهد بود.

ابراهیمی بیان کرد: بیشترین محصولات پس از نفت به لحاظ ارزآوری محصولات پتروشیمی هستند. اگر پتروشیمی ها در این برهه خوب مدیریت نشوند و روش را تغییر ندهند شکست آن ها نیز در این اوضاع بعید نیست.

وی افزود: پتروشیمی های دارای خوراک مایع زیانده هستند و در واقع وقتی دلار از سه هزار به ۱۲ هزار تومان می رسد و فکر می کنیم که سود دهی داشته اشتباه است، زیرا با واقعی شدن قیمت ها پتروشیمی سود ده نخواهیم داشت بنابراین باید فکر اساسی در این حوزه صورت پذیرد.

نماینده مردم شازند گفت: اگر به دنبال این هستیم که در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداریم و تولید ما به شکل حساب شده باشد، مدیر هر صنعت باید بالای سر آن باشد. چطور می شود مدیران صنایع بزرگ و حساس استان در تهران ساکن هستند و تنها هفته ای یک روز سرکشی می کنند. چطور می توان پذیرفت مدیری مجموعه خود را به این نحو مدیریت کند؟ وجود دفاتر واحدهای صنعتی استان در تهران توجیهی ندارد و در پیگیری این قضیه اهمال کاری صورت می پذیرد.

وی اظهار کرد: هنگامی که صنایع نسبت به انجام مسئولیت اجتماعی اهمال کاری کنند مردم نسبت به آن ها بی اعتماد می شوند. پتروشیمی شهرستان شازند مسئولیت اجتماعی را پذیرفته بود اما نزدیک به یک سال و نیم است که با کارشکنی های این مجموعه مواجه هستیم. دو نفر از سهام داران آن شرکت های زیر مجموعه وزارتخانه تعاون هستند و در مقابل مسئولیت اجتماعی باید جدی  تر باشند.

ابراهیمی افزود: اعطای سبد کالا از سوی این واحدها چه مشکلی از مردم شازند حل می کند؟ این اقدام اهانت به مردم است و از وزیر کار انتظار داریم با چنین اقدامات عوام فریبانه ای مقابله کند.

کد خبر 4752831

منبع: مهر

کلیدواژه: علی ابراهیمی نمایندگان مجلس خصوصی سازی شرکتها شازند اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان سانحه تصادف شهرکرد شیراز موکب مرز شلمچه خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، «کیومرث هاشمی» وزیر ورزش و جوانان، امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به خصوصی‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار کرد: کل مشکلات پرسپولیس و استقلال از نظر مالکیتی امروز حل خواهد شد و امروز رسماً مراسمی در وزارت اقتصاد و دارایی به همین منظور برگزار می‌شود.

وی افزود: غیر از مالکیت، سایر مشکلات پرسپولیس و استقلال را در جلساتی که با مدیران عامل این دو باشگاه و سایر مسوولین داریم، برطرف خواهیم کرد.

وزیر ورزش اظهار کرد: باید بگویم که فیفا این خصوصی‌سازی را می‌پذیرد و پرسپولیس و استقلال را بخش خصوصی قلمداد خواهد کرد؛ این موضوع یکی از افتخارات دولت سیزدهم در حوزه ورزش است.

هاشمی ادامه داد: امیدواریم که این روند به خوبی انجام شود و من فکر می‌کنم این اتفاق بسیار مبارکی در ورزش کشور است و همه تیم‌های باشگاهی ما از جمله این دو باشگاه قدرتمند در جام باشگاه‌های آسیا حضور خواهند داشت.

وزیر ورزش تاکید کرد: دولت هیچ سهم دیگری در پرسپولیس استقلال ندارد.

در حال تکمیل...

کد خبر 6087550

دیگر خبرها

  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟