Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی کریمی، در مراسم معارفه رئیس جدید بیمارستان بهارلو، افزود: همه بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران قدیمی هستند و ساختمان‌های فرسوده‌ای دارند.  مانند بیمارستان سینا که ۱۵۰ سال قدمت دارد، بیمارستان امام(ره) و...، البته در این‌بین بیمارستان‌های جدید و نو ساز نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سیاست دانشگاه علوم پزشکی تهران در شرایط موجود، گفت: وجود ساختمان‌های فرسوده، مدیران را در طول سال‌های گذشته و در حال حاضر به سمت بازسازی و نوسازی هدایت کرده و همه مدیران در زمان‌های مختلف بر اساس توان و اعتبارات موجود در این زمینه اقدام کرده‌اند. در اینکه نوسازی و بازسازی بیمارستان‌ها نیاز جدی است هیچ جای شکی وجود ندارد.

کریمی با بیان اینکه مدیر دانا مدیری است که شرایط را خوب تشخیص دهد و درست عمل کند، افزود: در طول این سال‌ها ساخت‌وسازهای  لازم در بیمارستان‌ها انجام‌شده است، اما درحال حاضر وضعیت خاص دانشگاه و کشور و محدودیت‌های موجود، اجازه ساخت‌ و ساز جدید را نمی‌دهد. لذا در این شرایط بایستی رویکردمان را از تهیه زمین و ساخت‌ و ساز جدید، به‌ طور موقت تغییر دهیم و بر سرمایه اصلی، یعنی نیروی انسانی و تأمین تجهیزات مورد نیاز سرمایه انسانی که بتواند بهترین خدمت را ارائه دهد، متمرکز سازیم.

وی با تأکید بر اینکه هیچ بنا و سرمایه‌ای نمی‌تواند جای سرمایه انسانی را بگیرد و ما باید به وضعیت آنان رسیدگی کنیم، تصریح کرد: سرمایه اصلی‌ ما همان نگهبان، کارگر خدماتی، کادر پرستاری، هیئت‌علمی، فراگیر و تمامی مسئولان قسمت‌های مختلف و سایر کارکنان گوشه و کنار بیمارستان هستند که ما گاهی یادمان می‌رود نام آنها را ببریم. اگر همه آنها درست کار نکنند و ما آنها را سرمایه ندانیم نقطه‌ضعفی در مدیریت‌ ما محسوب می‌شود. لذا بایستی به وضعیت آنان و فراهم آوردن تجهیزات مورد نیاز برای کار بهتر آنان رسیدگی کنیم.

کریمی ادامه داد: در  دو سال گذشته با کمک هیئت‌ رئیسه و سایر همکاران تلاش کردیم با حداقل امکانات موجود، زمینه بهتری را برای کار همکاران فراهم کنیم و تا زمانی که در این مسئولیت هستیم این روند را ادامه می‌دهیم.

با اشاره به بخش‌های واگذار شده بیمارستان بهارلو، گفت: در دوره‌ای که بیمارستان بهارلو وضعیت خوبی نداشت به همت دکتر صادق نیت و کمک دیگر دوستان کارهای خوبی در بیمارستان انجام شد و تجهیز بخش‌های جدید به‌ صورت واگذاری صورت گرفت که در آن دوران روش درستی بود. این رویکرد هم اکنون نیز در بعضی بخش‌ها می‌تواند ادامه پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیمارستان باید به‌ صورت یکپارچه و با مدیریت متمرکز اداره شود، افزود: من قصد برهم زدن امور بیمارستان را ندارم ولی معتقدم بیمارستان را باید به‌ شکل یک مجموعه منسجم ببینیم. نمی‌شود هر اتاق و هر بخش بیمارستان به‌ صورت مجزا اداره شود، مگر می‌شود بخش اورژانس بیمارستان تحت نظارت و مدیریت یکپارچه بیمارستان و دانشگاه نباشد. اگر دانشگاه در تأمین امکانات و جذب نیروی انسانی این بخش‌ها مشکل داشته است ضعف سیستم ماست و باید آن را برطرف کنیم. 

وی گفت: در گذشته دوستان ما مجبور بودند بعضی بخش‌ها را به‌صورت واگذاری اداره کنند و همکارانی از بیرون دانشگاه لطف کردند و به راه‌اندازی این بخش‌ها کمک کردند. من هیچ‌گونه تعرضی به واحدها و بخش‌های واگذار شده ندارم ولی در بعضی از بخش‌ها مانند اورژانس معتقدم این رویکرد باید تغییر کند.

کریمی با بیان اینکه بیمارستان وظیفه دارد خدمات اورژانس را به همه بیماران ارائه دهد، افزود: هر یک از ما ممکن است یکی از اعضای خانواده‌مان دچار بیماری شود و به اورژانس مراجعه کند و همگان انتظار داریم که در کوتاه‌ترین زمان و بدون در نظر گرفتن مسائل مالی و هیچ‌گونه رابطه‌ای، کار بیمارمان انجام شود لذا رویکرد واگذاری اورژانس در بیمارستان بهارلو و دو بیمارستان دیگر باید اصلاح شود.

وی، مسئله دیگر بخش‌های واگذاری شده را ناهماهنگی در پرداخت کارکنان این بخش‌ها دانست و گفت: با وجوداینکه به معاونت توسعه تأکید کرده‌ام پرداخت شرکت‌های واگذاری شده به‌ موقع انجام شود ولی به دلیل محدودیت‌های موجود و بدهی بیمه‌ها، این پرداخت‌ها با تأخیر انجام می‌شود. در این شرایط شرکت‌ها به‌ محض اینکه اعتباری از دانشگاه دریافت می‌کنند آن را به پرداخت حقوق کارکنان خود  اختصاص دهند تا کارکنان شرکت‌های واگذاری شده همانند سایر کارکنان دانشگاه به‌ موقع حقوق خود را دریافت کنند و بیمارستان دچار دوگانگی نشود.

کریمی در ادامه به روند آموزشی شدن بخش‌های بیمارستان بهارلو اشاره کرد و گفت: بخش‌هایی از این بیمارستان آموزشی و بخش‌های دیگر غیر آموزشی هستند. بخش‌هایی که امکانات و پتانسیل علمی و آموزشی شدن را دارند، آموزشی کنید. ولی اگر بخشی شرایط لازم برای آموزشی شدن را ندارد بر این امر اصرار نکنید و به همان صورت درمانی آن را اداره کنید.

وی با تأکید بر اینکه باید به مشکل بیمارانی که در صف انتظار این بیمارستان هستند رسیدگی کنیم، افزود: اگر روزانه ده‌ها و صدها بیمار به بخش غیر آموزشی این بیمارستان مراجعه می‌کنند باید تلاش کنیم نیروی مورد نیاز را تامین و مشکل بیماران و صف انتظار در آن بخش را حل کنیم.

کریمی با بیان اینکه ارجاع بیمار از بیمارستان دولتی به بیرون به‌ هیچ‌ وجه مورد قبول نیست، ادامه داد: ۳۱ سال پیش که نه طرح تحول سلامت بود و نه تجربه امروز را داشتم مسئول بیمارستانی در همدان بودم. در آن زمان قانونی را در بیمارستان پایه‌گذاری کردم مبنی بر اینکه هیچ بیماری نباید از بیمارستان خارج شود مگر اینکه خدمات درمانی مورد نیاز خود را دریافت کند.

وی افزود: البته این قانون یک‌طرفه و به معنی فشار آوردن به پزشکان و پرستاران نیست. همان‌طور که باید به بیماران خدمت ارائه شود، پرداخت پزشکان و پرستاران و تمامی افرادی که در بیمارستان کار می‌کنند نیز باید به‌موقع انجام شود. در این زمینه در حد توانمان تلاش می‌کنیم و اگر در مواردی موفق نبودیم مطمئن باشید که از توانمان خارج بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به محدوده اختیارات رئیس بیمارستان، گفت: دو سال پیش که مسئولیت دانشگاه را پذیرفتم تأکید کردم رئیس بیمارستان همه‌ کاره بیمارستان است. ولی در شروع کار با توجه به بدهی هزار میلیاردی بیمه‌ها، مجبور شدیم بعضی امور بیمارستان‌ها را به‌صورت متمرکز در دانشگاه انجام دهیم. با این‌وجود معتقدم روسای بیمارستان‌ها در محدوده اختیاراتی که دارند باید از دانشگاه مطالبه‌گر باشند و ما هم در این زمینه کمکشان می‌کنیم.

کد خبر 4752902 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان اجلاس وزرای بهداشت وزارت بهداشت سعید نمکی اربعین 98 پوکی استخوان سرطان چاقی سازمان غذا و دارو دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روماتولوژی سازمان جهانی بهداشت سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته

به گزارش خبرآنلاین، کیفیت هوای شهر تهران در نخستین روز دومین هفته اردیبهشت ماه همچون روزهای گذشته در شرایط سالم یا همان قابل قبول قرار دارد.

ایرنا در خبری نوشت: شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران صبح شنبه و در ساعت انتشار خبر بر روی عدد ۷۷ و در شرایط قابل قبول یا همان سالم قرار دارد همچنین در ۲۴ ساعت گذشته نیز شاخص کیفیت هوا با قرار گرفتن روی عدد ۹۰ در شرایط سالم بود.

بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران تمامی مناطق در وضعیت سالم قرار دارد.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان پنچ روز هوای پاک و ۳۴ روز هم هوای سالم استنشاق کرده اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900044

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟
  • کیفیت هوای مشهد «قابل قبول» است
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • امروز در هوای تهران نفس بکشید
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»
  • امروز در تهران نفس بکشید
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است